klomen kullananlar

E="meryem_ercan, post: 40089726, member: 632132"]gercekten umut oldun bana ::) tesekkur ederım[/QUOTE]
Canim en önemlisi psikoloji rahat olacak ben bu ay olmayacak düşüncesiyle hamile kaldım kafami rahatlattim yoksa çok kafaya takiordum pko çok yogn olmadığı halde 4 yılın gitti allahım şükürler olsun inş hayirlisiyla kucağına alirm yavrumu simdi 11 haftaligm:)

Evet inofolic ben ilk defa kullanıyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda Rabbim herkesin gönlüne göre versin

E="freya123, post: 40094552, member: 349455"]Arkadaşlar merhaba. Ben de klomen kullanıyorum. Ilk ayda olmadı. Bu ay ikinci ay. Bugün regl günümdü ama olmadım. Test yaptım öyle olunca ama negatif. Birkaç gün sonra yapsam pozitif olma ihtimalim var mı ki?:KK16:
Canim Klomen kullananlarda gec dollenme oluyor ben 3 gn grcikmeyle test yaptim negatif 1 hafta gecikmeyle cok silik cikti ve kanda belli.oldu ins hamilesindir.[/QUOTE]
Canım benim Allah razı olsun. İnşallah hepimiz mutlu haber alırız

Mrb kizlar klomen kullanip gec dollenme yasayan varmi lutfen yasayan varsa cvb verirmisiniz...

Canim Klomen kullananlarda gec dollenme oluyor ben 3 gn grcikmeyle test yaptim negatif 1 hafta gecikmeyle cok silik cikti ve kanda belli.oldu ins hamilesindir.
Canım benim Allah razı olsun. İnşallah hepimiz mutlu haber alırız[/QUOTE]
Mrb cnm hayirli olsun allahim hayirlisiyla kucagina aldirsin insanllahh... kac gun sonra belli oldu cnm testte bende bu ay klomen kullandim...belirtileri varmiydi hic

E="meryem_ercan, post: 40089726, member: 632132"]gercekten umut oldun bana ::) tesekkur ederım
Canim en önemlisi psikoloji rahat olacak ben bu ay olmayacak düşüncesiyle hamile kaldım kafami rahatlattim yoksa çok kafaya takiordum pko çok yogn olmadığı halde 4 yılın gitti allahım şükürler olsun inş hayirlisiyla kucağına alirm yavrumu simdi 11 haftaligm:)[/QUOTE]
hayrlısıyla ıns kucagına almayı nasıp etsın rabbım cnm bnde dun gıttım ıkı yumurtan var dedı bırı sagda bırı solda buyumelerı gayet ıyı dedı haftaya tekrar gel dedı napcak acaba :)

Canim en önemlisi psikoloji rahat olacak ben bu ay olmayacak düşüncesiyle hamile kaldım kafami rahatlattim yoksa çok kafaya takiordum pko çok yogn olmadığı halde 4 yılın gitti allahım şükürler olsun inş hayirlisiyla kucağına alirm yavrumu simdi 11 haftaligm:)
hayrlısıyla ıns kucagına almayı nasıp etsın rabbım cnm bnde dun gıttım ıkı yumurtan var dedı bırı sagda bırı solda buyumelerı gayet ıyı dedı haftaya tekrar gel dedı napcak acaba :)[/QUOTE]

Asilama veya catlatma ignesi yapabilir yeterli boyuttaysa eger herhangi bi islem uygulamazsa buyuk yumurtan sagda.mi soldami onu sor ve iliskiden sonra o yone dogru don ve yat..bi arkadasima yumurtann buyk oodugu yone dogru yatirip asilama yapildi tuttu

Kızlar ben Maalesef regl oldum bugün :( tam 6 gün gecikti ama testler hep negatifi. Adetin 2. Günü yeni klomene başlayacağım. Bu üçüncü olacak. Allah yardımcımız olsun..

Arkadaslar merhaba. Klomen kullanan arkadaslar nasil kullandiklarini anlatabilirmi. Dr kontrolunde olmadan kullanmak ne kadar sakincalidir..
önce hormon testlerin ve ultrasonun normal cıkması yani yumurtalıklarında herhangi bir anormal durum olmaması gerekiyor ona göre uyguluyor bu tedaviyi o yüzden doktor kontrolünde kullan canım

ben de klomen kullandım. adetin 5. günü başladım günde bir tane aldım. sonrasında doktora bir gün geç gittim 3 yumurtan var dedi. o yüzden o ay iğne yapmadı, çoğul gebelik olur diye, bir sonraki ay sıkı takip etti. yine 3 yumurtam vardı bu sefer doktor biri büyür büyümez hemen iğne yaptırdı, o ay hamile kaldım.
Cnm bende 3 gunu basladim klomene ..5yumurtan var dedi .sag tarafdaki yumurtanin 21mm oldugunu soyledi iki gun once igne yaptirdim.tekrardan gelmene gerek yok hamile kalirsin gibisinden konustu.ve bugun sabaha kadar olan akintimdan ve kasik agrisindan uyuyamadim..senin belirtilerin nelerdi ilk gunden itibaren

merhaba kızlar bende yarın sabahtan itibaren 5 gün boyunca klomen kullanmaya başlıyorum benim hiç bir problemim yok ama malesef bebiş olmadı yumurtlamayla ilgili problemi olmadığı halde kolomen kullanıp hamile kalan var mı aranızda. Bu arada hepinize bol şans. İnşallah allahım bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip eder.
Bendede hic bi problem yok.igne vuruldum bekliyorum adet gunumun gelmesini sabirsizlikla.senin sonuc ne cikti cnm

Bendede hic bi problem yok.igne vuruldum bekliyorum adet gunumun gelmesini sabirsizlikla.senin sonuc ne cikti cnm
canım malesef bende olmadı yani yumurtalar çok güzel geliştiler istenen boyuta gelmişlerdi ama tutmadı. ilaç kistte yapmış bir ay doğum kontrol hapı kullandım şimdi bekliyorum biraz kafamı boşaltmaya ihtiyacım var çünkü benim büyük sıkıntım stres başka bir nedeni yok çünkü.Herşeyim normal ama demek ki zamanı değilmiş.

Hanımlar Merhaba ben bu ay serophene kullandım ilaç bittikten sonra Dr göründum yumurta 10 m olmuştu 3 gün sonra yine gittim aynıydı 10m. .bir buçuk hafta incir kuru denedim.. sonra adete 7 gun kala kasık sancım oldu ilişki yaşadım o gece... sizce yumurta catlamis midir. .yumurta her gün gelişme mi gösterir hamile kalma olasılığım var mi

selam kızlar bugün klomene basladım insallah işe yarar çakşir otu suyunuda getirttim eşime içiriyorum bittikten sonra eşimde doktora görünecek umarım çabalarımız boşa cıkmaz rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eylesin inşallah:KK46:

canım malesef bende olmadı yani yumurtalar çok güzel geliştiler istenen boyuta gelmişlerdi ama tutmadı. ilaç kistte yapmış bir ay doğum kontrol hapı kullandım şimdi bekliyorum biraz kafamı boşaltmaya ihtiyacım var çünkü benim büyük sıkıntım stres başka bir nedeni yok çünkü.Herşeyim normal ama demek ki zamanı değilmiş.
Senin bu donemde nasil agrilarin oldu cnm.benim kasiklarim cok agriyo .belime igne batar gibi surekli hareket ettikce agri saplaniyo.ve goguslerim degil uclari cok aciyo.tutmus mudur acaba cok merak ediyorum

ben de klomen kullandım. adetin 5. günü başladım günde bir tane aldım. sonrasında doktora bir gün geç gittim 3 yumurtan var dedi. o yüzden o ay iğne yapmadı, çoğul gebelik olur diye, bir sonraki ay sıkı takip etti. yine 3 yumurtam vardı bu sefer doktor biri büyür büyümez hemen iğne yaptırdı, o ay hamile kaldım.
kaç gün kullandın canım klomeni bana da doktorum 5. gün dedi ama kaç gün kullanacağın dediğini unuttum

Back