klomen kullananlar

%30 ihtimal var ama gebelik sağlananama ihtimalide var ben hic sorunum yokken 6aylik kullaninda gebelik olmadi bu ay son hayırlısı Inşallah

Kizlar bende klomen kullaniyrm uc ay once kurtaj oldum ve hala hamile kalamadim doktorum klomen verdi gundu 2 kez kullaniyrm persembe gunu kontrole gidicem ne kadar buyumusler diye inşallah tutar kafama cok takmamayi dusunuyrm çünkü takdikca olmuyr onu anladim artik kismet bakalim

kızlar merhaba 2015 şubat ayında kürtaj geçirdim ve o gündür korunmamamıza rağmen hamile kalamıyordum. 3 ekimde Bursadan doktorumuz Ziya Çetin e muayene olmaya başladım. ultrason kontrolünden sonra bana hemen klomen ve glukofen ve folik asit ilaçlarını verdi klomeni günde 2 defa sabah akşam içtim glukofende günde 1 defa içilecek adetinin 14.günü gelip yumurtalarına bakalım dedi.dediğinin aynısını uyguladım ilaçları kullandım ve adetin 14. günü kontrole gittiğimde yumurtaların çatlamış bugün ve yarın akşam saat 6 dan sonra ilişkiye girmeniz gerekiyor dedi. Kendisi mükemmel bir doktor herkese tavsiye ederim. adetinin gecikmesinden 10 gün sonra muayeneye gelirsin eger adetin gelirse 4.günü muayeneye tekrar çağırdı ben ilk defa klomen kullandım ve ilk aydan hemen hamile kaldım ama kimyasalmış adetimin gecikmesnden 2 gün sonra kandaki beta hcg değerim 31 çıkmıştı.hamile olduğumu öğrendiğim gibi doktorumu aradım iki gün sonra tekrar test yap ve benı ara demişti iki gün sonra değerim 24 e düşmüştü ertesi gün doktora gideceğim gün adetim gelmeye başladı.doktorum bana bu ay ilaç vermicem glukofeni ve folik asiti kullanmaya devam et ilişki yasak değil adetinin 4.günü tekrar gel dedi.dün benim adetimin 4.günüydü ve doktora gittiğimde tekrar klomen verdi diğer ilaçlarınla birlikte kullanmaya başla dedi. bismillah bu sabah başaladım Rabbimin izniyle inşallah bu ay tedavimde bir sorun olmaz ve hamile kalırım.kızlarr kusura bakmayın biraz uzun oldu ama kesinlikle bursada ikamet ediyor iseniz Ziya Çetin i tavsiye ederim kendisi mükemmel bir doktor çok ilgileniyor istediğiniz zaman kafanıza takılan birşeyi arayıp sorabilirsiniz eğer müsait değilse bile kendisi geri dönüş yapıyor gerçekten başka hastanelere gidip vakit harcamayın doktorum mükemmel bir insan allah ondan razı olsun.Rabbim İsteyen herkesin kucağını tez zamanda hayırlısıyla doldursun hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Doktor bey mrb cvp verirseniz cok sevinirim pcoluyum klomende 3. Ayim hiç bi tane bile yumurta olmadı daha önce kendiliğinden hamile kalmıştım dusuk yaptım bu ay da olmazsa çok direnclisin direk tüp bebek dedi ama na yapacağımı şaşırdım henüz 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim kilo prob yok bana tavsiyeniz nedir sadece klomen yeterlimidir

[QUOcanım lferdm, post: 39149645, member: 254986"]Klomenı adetimin 5.gunu icmeye basladım 5gun ictim ama yumurtaliklarim buyumedi. O yuzden 5 tane de igne vuruldum . Daha sonra iki tane yumurtam buyumus catlatma ignesı vuruldum . Bugun 9.gunum adet olmam insallah.[/QUOTE]
Ins canim ne ignesi maliyeti ne kadar çok pahalı dedi doktor bana ama

Klomen basit düşük dozlu bir tedavi olmadi hadi tüp bebek dr uçmuş başka dr bulun C cemregv klomen 3ay olmadı femera olmadı iğne 2.kadar (menepur en basit i) sonra 2.3dinlen asilama olmadı tüp bebek tir ki srn birkere gebe kalmış sın bende ilk kalfm kenfiligimden ve alındı sonra klomen 6.ayda kaldım ve dr hic cagirmadi grl göreyim adet 5.hun klomen 2taneyle gunde 4kadar ve enson ay 4tane 6gun içtim di o sy dinlen dedi ve o ay hamile kaldım tek dr la yola çıkmayın tüp bebek asilama vs.de çok paralar dönüyor 1ilaca 6.7dr a kaliuor gibi ki bazen dr ilac bendn diyor aslinda jikaye ilac firmaları belas vetiyor oda parayls da satiyor

Ben de bu ay klomen kullandim aralik 15 de 1. yumurtam aralik 18 de 2. yumurtam çatladı. geçen hafta bir gece cok az leke şeklinde kan geldi. heralde bu yerlesme kanamasi diye sevindim. en gec cuma adet olmam gerekiyordu olmadım hala. normalde adtlerim çok duzenliydi. persembe kan tahlili yaptirdim negatif. böyle bi şey yaşayan var mi???

bir de 4 gündür kasıklarımda acaip bi gerginlik var sanki icerden çekiliyor. 2 haftadır da akıntı var basta başta krem gibi yoğundu sonra seffaflaştı

Ben de bu ay klomen kullandim aralik 15 de 1. yumurtam aralik 18 de 2. yumurtam çatladı. geçen hafta bir gece cok az leke şeklinde kan geldi. heralde bu yerlesme kanamasi diye sevindim. en gec cuma adet olmam gerekiyordu olmadım hala. normalde adtlerim çok duzenliydi. persembe kan tahlili yaptirdim negatif. böyle bi şey yaşayan var mi???

bir de 4 gündür kasıklarımda acaip bi gerginlik var sanki icerden çekiliyor. 2 haftadır da akıntı var basta başta krem gibi yoğundu sonra seffaflaştı
Umudunu kirmak istemem ama klomen duzensizlik yapiyor gebeliğe dair tüm belirtileride yapiyor ama negatif te olabilir Inşallah bebek vardır hayırlısı

Kizlarrr bursada bana iyi bi doktor tavsiye edin ne olurrr annemler orda yasiyo orda devam etmeyi dusunuyorum

Açtım E="Aylin91110, post: 44446225, member: 698782"]Canim buraya yazma sen direk sayfa ac bursada en iyi kadın doğum cu diye çıkar[/QUOTE]
Açtım ins ddönen olur canım sagol

merhaba ben yeni üyeyim geçen ay bende klomen kullandım ve 7 tane yumurtam oluştu iğne yaptırdım 3 tanesi çatladı 4 tanede kist oluştu gebelik oluştuğunu sandık fakat kimyasal gebelik oluştu bende pko var dr tekrar klomene başlettı fakat günde 1 e düşürdü bu kez de yumurta boyutları çok küçük dedi bugün tkrar kontrole gidecem dua edin büyümüş olsun ..büyümezse ne yapılıyor bilgisi olan varmı ?

Back