- 6 Kasım 2015
- 2
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
Iyibaksamlar dr bana klomen tavsiye etti ikiz olma olasiligi warmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsada toplu kurtulsak canım ama düşük ihtimalIyibaksamlar dr bana klomen tavsiye etti ikiz olma olasiligi warmi
Umudunu kirmak istemem ama klomen duzensizlik yapiyor gebeliğe dair tüm belirtileride yapiyor ama negatif te olabilir Inşallah bebek vardır hayırlısıBen de bu ay klomen kullandim aralik 15 de 1. yumurtam aralik 18 de 2. yumurtam çatladı. geçen hafta bir gece cok az leke şeklinde kan geldi. heralde bu yerlesme kanamasi diye sevindim. en gec cuma adet olmam gerekiyordu olmadım hala. normalde adtlerim çok duzenliydi. persembe kan tahlili yaptirdim negatif. böyle bi şey yaşayan var mi???
bir de 4 gündür kasıklarımda acaip bi gerginlik var sanki icerden çekiliyor. 2 haftadır da akıntı var basta başta krem gibi yoğundu sonra seffaflaştı
ya zaten merak ettiğim o, klomen mi yapıyor bunları ondan sordum yoksa hamile olmam çok düşük ihtimalUmudunu kirmak istemem ama klomen duzensizlik yapiyor gebeliğe dair tüm belirtileride yapiyor ama negatif te olabilir Inşallah bebek vardır hayırlısı
Canim buraya yazma sen direk sayfa ac bursada en iyi kadın doğum cu diye çıkarKizlarrr bursada bana iyi bi doktor tavsiye edin ne olurrr annemler orda yasiyo orda devam etmeyi dusunuyorum
Canimm neden olmasin olurrt Inşallah ama femera ile destekle kullanirsan gebelik daha yüksek bir oranda olur hakkinda hayırlı si inşallahya zaten merak ettiğim o, klomen mi yapıyor bunları ondan sordum yoksa hamile olmam çok düşük ihtimal![]()
sağol cnmCanimm neden olmasin olurrt Inşallah ama femera ile destekle kullanirsan gebelik daha yüksek bir oranda olur hakkinda hayırlı si inşallah
malesef ben de 5 gün gecimeyle adet oldum gercekten klomen yapmış hepsiniUmudunu kirmak istemem ama klomen duzensizlik yapiyor gebeliğe dair tüm belirtileride yapiyor ama negatif te olabilir Inşallah bebek vardır hayırlısı