- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
5 gün kullanıyosun canım 5. günden itibaren
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmiş olsun canım doktoruna sorsana burda ki alacağın cevaplar zararlı olabilir doktoruna danış biMerhaba bir hafta önce boş gebelikten kürtaj oldum kaç ay sonra klomen kullanmaya başlamalıyım sizce
bu belirtilerin aynısı bende de oldu canım ilacın etkisinden dolayı belirtiler hemen hemen her bayanda aynı oluyor. Kasık ağrısı harekette ani batmalar gaz sıkışması bel ağrısı.Uyku sersemlik negibi belirtisi varsa hepsini yaşadım.Senin bu donemde nasil agrilarin oldu cnm.benim kasiklarim cok agriyo .belime igne batar gibi surekli hareket ettikce agri saplaniyo.ve goguslerim degil uclari cok aciyo.tutmus mudur acaba cok merak ediyorum
merhaba ben 20 yasındayım 1,5 yıllık evliyim benim polikistik overlerim vardı dr klomen kullanmamı önerdi ama bende herhangi bir yumurta takibi yapılmadı. bana adetimin 5. günü 5 gün boyunca sabah aksam iç ve sonraki 6 günde bir gün boş bir gün dolu ilişki önerdi bu şekilde 4 ay kullanabileceğimi daha sonra olmassa çatlatma iğnesi uygulayabileceğini sölemişti.Arkadaslar merhaba. Klomen kullanan arkadaslar nasil kullandiklarini anlatabilirmi. Dr kontrolunde olmadan kullanmak ne kadar sakincalidir..
Mrb bende 6once kendim basladim burda dr sansim yok biri vardi gittim 6ayonce 1tane var ne gereği var dedi hersey yolunda bekle olur deyince ilk gebeligimdede klomen le olmuştu 5. Gun 5gun bittiği nin ardına 5kez gun asiri birliktelik 6.ayda tutmustu ne yumutra takibi nede catlama ignesi simdi baska dr varms ona gittim baska dr baslamisti hersey yolunda mi dedim oda yolunda gun verdi gel igne yapim dedi ama gittim catlamis gibi bekle dedi simdi 1hafta gecti belim agriyor uykum var test negatif haftaya dr gitcem sen ne yaptinArkadaslar merhaba. Klomen kullanan arkadaslar nasil kullandiklarini anlatabilirmi. Dr kontrolunde olmadan kullanmak ne kadar sakincalidir..
valla cnm bende bayadir kullaniyorum ama olmuyor slmdi yine basladnMrb bende 6once kendim basladim burda dr sansim yok biri vardi gittim 6ayonce 1tane var ne gereği var dedi hersey yolunda bekle olur deyince ilk gebeligimdede klomen le olmuştu 5. Gun 5gun bittiği nin ardına 5kez gun asiri birliktelik 6.ayda tutmustu ne yumutra takibi nede catlama ignesi simdi baska dr varms ona gittim baska dr baslamisti hersey yolunda mi dedim oda yolunda gun verdi gel igne yapim dedi ama gittim catlamis gibi bekle dedi simdi 1hafta gecti belim agriyor uykum var test negatif haftaya dr gitctin
Amin klomen astım i tetikliyor ateş basması cok yapiyordu dozu arttikcabunlarda artiyordu ve günde 5 taneye kadar 6.7gun kullanabiliyormussun dr demisti yok gubde 4kez ve 6gun kullandm sonuncuda günüm 7gun geçti ama olmadi inşallah iyi hayırlı haberler alirsinHayirlisi olur insallah ben simdikiyle 4 defadir kullanmis oluyorum sali gunu konntrole gidecem hayrlisi olur insallah guzel haber almayi rabbmden istiyorum rabbim tum olmayanlara nasip etsin
Cnm burdamsn bisey demem lazim insallah yardm edersinAmin klomen astım i tetikliyor ateş basması cok yapiyordu dozu arttikcabunlarda artiyordu ve günde 5 taneye kadar 6.7gun kullanabiliyormussun dr demisti yok gubde 4kez ve 6gun kullandm sonuncuda günüm 7gun geçti ama olmadi inşallah iyi hayırlı haberler alirsin
doktora gittim alttan muane etti yumurtam 3 tane buyumus 24 mm olmus catlama ignesi yazdi vurdum ssence yumurtanin buyuklugi nasilCnm burdamsn bisey demem lazim insallah yardm edersin
Cok güzel tam sınır üstüdoktora gittim alttan muane etti yumurtam 3 tane buyumus 24 mm olmus catlama ignesi yazdi vurdum ssence yumurtanin buyuklugi nasil
Mrb uyudunmudoktora gittim alttan muane etti yumurtam 3 tane buyumus 24 mm olmus catlama ignesi yazdi vurdum ssence yumurtanin buyuklugi nasil
4defadir klomen kullaniyorum bunlada 2defadir igne vuruyorum ama olmuyor insallah rabbim tum isteywnlere verirMrb uyudunmu