klomen kullananlar

kızlar birşey sorucam da klomeni her kulanımdamı çatlatma iğnesi kulandınız yoksa aşılama yaptırdıgınızdamı ben çünkü sadece aşılama da kullandım bide adetin 5.günü 5gün kulanılması gerek doktorun tavsiyesine göre ya sabah akşam yada bir tane

Senin bu donemde nasil agrilarin oldu cnm.benim kasiklarim cok agriyo .belime igne batar gibi surekli hareket ettikce agri saplaniyo.ve goguslerim degil uclari cok aciyo.tutmus mudur acaba cok merak ediyorum
bu belirtilerin aynısı bende de oldu canım ilacın etkisinden dolayı belirtiler hemen hemen her bayanda aynı oluyor. Kasık ağrısı harekette ani batmalar gaz sıkışması bel ağrısı.Uyku sersemlik negibi belirtisi varsa hepsini yaşadım. :KK43:

Arkadaslar merhaba. Klomen kullanan arkadaslar nasil kullandiklarini anlatabilirmi. Dr kontrolunde olmadan kullanmak ne kadar sakincalidir..
merhaba ben 20 yasındayım 1,5 yıllık evliyim benim polikistik overlerim vardı dr klomen kullanmamı önerdi ama bende herhangi bir yumurta takibi yapılmadı. bana adetimin 5. günü 5 gün boyunca sabah aksam iç ve sonraki 6 günde bir gün boş bir gün dolu ilişki önerdi bu şekilde 4 ay kullanabileceğimi daha sonra olmassa çatlatma iğnesi uygulayabileceğini sölemişti.

Arkadaslar merhaba. Klomen kullanan arkadaslar nasil kullandiklarini anlatabilirmi. Dr kontrolunde olmadan kullanmak ne kadar sakincalidir..
Mrb bende 6once kendim basladim burda dr sansim yok biri vardi gittim 6ayonce 1tane var ne gereği var dedi hersey yolunda bekle olur deyince ilk gebeligimdede klomen le olmuştu 5. Gun 5gun bittiği nin ardına 5kez gun asiri birliktelik 6.ayda tutmustu ne yumutra takibi nede catlama ignesi simdi baska dr varms ona gittim baska dr baslamisti hersey yolunda mi dedim oda yolunda gun verdi gel igne yapim dedi ama gittim catlamis gibi bekle dedi simdi 1hafta gecti belim agriyor uykum var test negatif haftaya dr gitcem sen ne yaptin

Mrb bende 6once kendim basladim burda dr sansim yok biri vardi gittim 6ayonce 1tane var ne gereği var dedi hersey yolunda bekle olur deyince ilk gebeligimdede klomen le olmuştu 5. Gun 5gun bittiği nin ardına 5kez gun asiri birliktelik 6.ayda tutmustu ne yumutra takibi nede catlama ignesi simdi baska dr varms ona gittim baska dr baslamisti hersey yolunda mi dedim oda yolunda gun verdi gel igne yapim dedi ama gittim catlamis gibi bekle dedi simdi 1hafta gecti belim agriyor uykum var test negatif haftaya dr gitctin
valla cnm bende bayadir kullaniyorum ama olmuyor slmdi yine basladn

Ben klomen den fayda görmedim 6 ay günüm geçiyor bütün belirtiler tam sonra adet hayal kırıklığı suan femera ya başladım 3 ay deniycem olmadi birakcam dinlencem yoruldum yaa

Hayirlisi olur insallah ben simdikiyle 4 defadir kullanmis oluyorum sali gunu konntrole gidecem hayrlisi olur insallah guzel haber almayi rabbmden istiyorum rabbim tum olmayanlara nasip etsin

Hayirlisi olur insallah ben simdikiyle 4 defadir kullanmis oluyorum sali gunu konntrole gidecem hayrlisi olur insallah guzel haber almayi rabbmden istiyorum rabbim tum olmayanlara nasip etsin
Amin klomen astım i tetikliyor ateş basması cok yapiyordu dozu arttikcabunlarda artiyordu ve günde 5 taneye kadar 6.7gun kullanabiliyormussun dr demisti yok gubde 4kez ve 6gun kullandm sonuncuda günüm 7gun geçti ama olmadi inşallah iyi hayırlı haberler alirsin

Amin klomen astım i tetikliyor ateş basması cok yapiyordu dozu arttikcabunlarda artiyordu ve günde 5 taneye kadar 6.7gun kullanabiliyormussun dr demisti yok gubde 4kez ve 6gun kullandm sonuncuda günüm 7gun geçti ama olmadi inşallah iyi hayırlı haberler alirsin
Cnm burdamsn bisey demem lazim insallah yardm edersin

Ben klomen kullandığım zaman bi gittim 16 larda sonra gittim 2gun sonra 26 olmuş ama gerisinden 17 16 14 mm lerde yumurta m vardi 26 artik çatlama olmaz boş kist bu geridekilerde gebelik olabilir igne vermiyorum artk catlamaz catlasada bos gebelik saglamaz gibi ifadede bulundu 25 26 sinirsa 24 iyi yakalamissin hadi bakalım 14 gun sonra hayırlı haberin alırız inşallah çalışma sonradi en az iki saat yastiksiz yat vajinal yikama yapma dikkat et hayırlı artik

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 1bucuk yıllık evliyim hamile kalamiyorum bu ay klomen tedavisine baslicakti doktorum ama yumurtalikta kist çıktı ve geçmeden baslayamayiz dedi sizce kendiliğinden geçer mi bu kist gecmezse bir ay daha mi beklicem

Back