klomen kullananlar

Ya ben şehir dışındayım eşim yok bu hafta. Yumurtalarım çatlamaz dimi dün kramp girdi sağ tarafıma ama daha akıntı yok. Yumurtam çatlayınca kramp ve akıntı olur bende genelde.

Ya ben şehir dışındayım eşim yok bu hafta. Yumurtalarım çatlamaz dimi dün kramp girdi sağ tarafıma ama daha akıntı yok. Yumurtam çatlayınca kramp ve akıntı olur bende genelde.
canım nedesem bilemiyorum yumurta çatlayınca ewt beyez bi akıntı oluyor. Demekki şuan oluşum aşamasında oda ağrı yapıyormuş zaten. ben derece alıp her sabah vucut ısımı ölçmeyide düşünüyorum. onunda çok işe yaradığını duydum en yüksek olduğu gün bilin ki fanfinifon

Ben bu ay olmazsa gelecek ay öyle yaparım. İnşallah bu ay olur ya Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız varmı güzel haberler ben yarın muaneye gidiyorum bakalım yumurtalıklar geliştimi oldumu. bu arada dün gece resmen fenalık geçirdim ter içinde uyandım nasıl bir etki yaptıysa bende ter basıyor fenalık basıyor bana

gunaydin canim benim progestan bitti ama bir kac gune adet gorecegim galibaaa (
maalesef adet sancilarim basladi digerilacin getirdigi belirtilerde yok oldu. gebelik testi yaptim bekleyemedim catlatma ignesinin 12.gunu bsy cikmadi. bu ay olmadi

gunaydin canim benim progestan bitti ama bir kac gune adet gorecegim galibaaa (
maalesef adet sancilarim basladi digerilacin getirdigi belirtilerde yok oldu. gebelik testi yaptim bekleyemedim catlatma ignesinin 12.gunu bsy cikmadi. bu ay olmadi
Canım benim üzme kendini herşey allah tan verende o alanda o zamanı değil belki yada doğru düzgün yumurtlama döneminde birlikte olamadınz eşinle ondan da olabilir. Umutsuzluğa kapılmayalım olur mu ne kadar çok umutsuz ve kendimizi dibe çekersek bebeklerimize kavuşmamız okadar uzun sürer. bu ay olmamıs olabilir ama birsonraki ay olmayacak diye birşey yok. Olacak ve ben senden müjdeli haberi buradan duyacağımmm

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. aranızda klomen kullanıp ilk ayında hamile kalan var mı

klomen keske herkezde ayni tepkiyi verse..bazilarinda hic ise yaramiyo..cok sukur benim yumrtlari buyutuyo.yumrtalar kendi catliyo ama 3 senedir hala bise yok.klomen bende ise yaramadi.geçen ay sogan suyu kulandim yarin adet günüm.insalah olmam diyorum ama hep kirmizilar..:S son 1 ay daha sogan suyu sonra asilamaya gecicem insalah.rabim kimsenin kucagini bos birakmasin..

masallah allah bagıslasın cnm 2 . kullanamanda mı kaldın kac aydır ıstıordunuz olmuodu

ne zamandır denıodunuz cnm bebek hayrlı olsn bu arada:)

meryem_erost: 40063810 .!.:
ne zamandır denıodunuz cnm bebek hayrlı olsn bu arada:)
4 yildir denedik olmadi klomenle 3
. ayda normal yolla hamile kaldım aşılama olacaktı uygun görülmedi diğer ay yaparız dedi Dr hamile kalmism

Klomen ise yaramazsa iğneveriolar ggobekten ben hamile kalmasaydim adet sonrası iğneye baslayacktik yumurtalarim çok yavaş çünkü 2. Belki yine tedavüle olacak allahm hayirlisini versin hakkımızda bebeğime kavusaimda

Merhaba arkadaşlar. Sadece klomen mi kullanılıyor bana doktorum bi de toz halinde bi ilaç aldırdı ikisini birden kullanıyorum

Arkadaşlar merhaba. Ben de klomen kullanıyorum. Ilk ayda olmadı. Bu ay ikinci ay. Bugün regl günümdü ama olmadım. Test yaptım öyle olunca ama negatif. Birkaç gün sonra yapsam pozitif olma ihtimalim var mı ki?

Arkadaşlar merhaba. Ben de klomen kullanıyorum. Ilk ayda olmadı. Bu ay ikinci ay. Bugün regl günümdü ama olmadım. Test yaptım öyle olunca ama negatif. Birkaç gün sonra yapsam pozitif olma ihtimalim var mı ki?

E="freya123, post: 40094552, member: 349455"]Arkadaşlar merhaba. Ben de klomen kullanıyorum. Ilk ayda olmadı. Bu ay ikinci ay. Bugün regl günümdü ama olmadım. Test yaptım öyle olunca ama negatif. Birkaç gün sonra yapsam pozitif olma ihtimalim var mı ki?[/QUOTE]
Canim Klomen kullananlarda gec dollenme oluyor ben 3 gn grcikmeyle test yaptim negatif 1 hafta gecikmeyle cok silik cikti ve kanda belli.oldu ins hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…