- 5 Eylül 2014
- 1.961
- 2.856
- 133
- 36
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
Hayirlisi olsun canım beklemek cok zor gercekten
Teşekkür ederim canım allah hepimizin gönlüne göre versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canım beklemek cok zor gercekten
Amın bebegmTeşekkür ederim canım allah hepimizin gönlüne göre versin
Biz zaten uc cocuk istiyoruz hepsi ayni anda olurdu:))Catlar tabi canım bazı dktorlar klomenden sonra 2 3yumurtasi buyuyo catlatma ignesı vermiyor 3uz olur diye. Kendiligınde catlamasını bekliyrlar
Evet canim oyle yapmak daha iyi hepsi aradan cikmis olur :))aslinda cok sacma 3yumurta buyuynce vermiyrlar hangisinin dollencegini Allahtan baskasi bilemez ki biri olmazsa biri olur bu doktorlar isi bilmiyorBiz zaten uc cocuk istiyoruz hepsi ayni anda olurdu:))
Yok canim hemen klomene baslamaz 1 ay seni takip edicek ondan sonra yumurtaliklarin gelismiyorsa klimen verir Allah gonlune gore versin insallahMerhaba kızlar ben yarın doktora gideceğim aletinin dördüncü günü olcak birinci günü gel tedaviye başlayalım dedi üç ay önce ama gitmek nasip olmadı yarın sabah gitmem bana nasıl bi tedavi uygular kolomenle mi başlar acaba
cumadan gıdıp ılaçını alman lazımBende yumurta takibi yapmadan verdi klomen i ben bugun basladim adetimin 5 gunu cumartesi bitiyo pazar gidemiycem doktor olmaz ne yapmam gerekiyo bi fikriniz varmi
cumadan gıdıp ılaçını alman lazım[/QUOTE canim klomenden baska ilac mi kullaniliyo ne ilaci alicam suan klomene basladim zaten
bende bugün başladim. doktor bana uc kutu verdi uc ogun ikiser tane iceceksin dedi. sizin doktorlariniz hep az vermis bana niyasle o kadar cok verdi acaba.kafama takildi simdi. ayni zamanda pko luyum
Aslında bunu doktorunuz bilir sebebini. Bana gittimde klomen yazdı günde 1 kere sonra vaz geçti. Zaman kaybetmeye gerek yok dedi. Günde 2 tane kullan dedi
Bunun net bir cevabı. Mesala ben hiçbir kadınsal bir rahatsızlık yaşamadığım halde çocuk sahibi olamadım. Bir sürü kan fahlili yapıldı. Rahim filmi çekildi. Sonunda klomen kullanmama karar verdiler. 2 dra gittim. İkisi de aynı ilacı verdiarkadaşlar merhaba bu klomeni vermeden önce hangi testleri oldunuz neye bakıpta verdi bu ilacı
arkadaşlar merhaba bu klomeni vermeden önce hangi testleri oldunuz neye bakıpta verdi bu ilacı
kızlar dün doktora gittim ve klomen istedim doktor bana klomen yumurta rezervini azaltıyor dedi yazmak istemedi ben başhekime gittim durumumu anlatım ve nitekimde yazdırttım şimdi adetimin 5ci günü içmeye başlıycam bu benim 3üncü klomenim olacak aralıkta iğnede oldum tutmadı sizce rezervi azalttığı doğrumu