klomen kullananlar

Merhaba kızlar ben yarın doktora gideceğim aletinin dördüncü günü olcak birinci günü gel tedaviye başlayalım dedi üç ay önce ama gitmek nasip olmadı yarın sabah gitmem bana nasıl bi tedavi uygular kolomenle mi başlar acaba

Merhaba kızlar ben yarın doktora gideceğim aletinin dördüncü günü olcak birinci günü gel tedaviye başlayalım dedi üç ay önce ama gitmek nasip olmadı yarın sabah gitmem bana nasıl bi tedavi uygular kolomenle mi başlar acaba
Yok canim hemen klomene baslamaz 1 ay seni takip edicek ondan sonra yumurtaliklarin gelismiyorsa klimen verir Allah gonlune gore versin insallah

Bende yumurta takibi yapmadan verdi klomen i ben bugun basladim adetimin 5 gunu cumartesi bitiyo pazar gidemiycem doktor olmaz ne yapmam gerekiyo bi fikriniz varmi

Tecrübeli arkadaşlar. Klomen kullanıp 2 gün sonra doktora gidiyoruz ya. Gittiğimizde yumurtalar büyümüşse dr. Hemen iğne yapıyor mu

bende bugün başladim. doktor bana uc kutu verdi uc ogun ikiser tane iceceksin dedi. sizin doktorlariniz hep az vermis bana niye o kadar cok verdi acaba.kafama takildi simdi. ayni zamanda pko luyum

bende bugün başladim. doktor bana uc kutu verdi uc ogun ikiser tane iceceksin dedi. sizin doktorlariniz hep az vermis bana niyasle o kadar cok verdi acaba.kafama takildi simdi. ayni zamanda pko luyum

Aslında bunu doktorunuz bilir sebebini. Bana gittimde klomen yazdı günde 1 kere sonra vaz geçti. Zaman kaybetmeye gerek yok dedi. Günde 2 tane kullan dedi

Aslında bunu doktorunuz bilir sebebini. Bana gittimde klomen yazdı günde 1 kere sonra vaz geçti. Zaman kaybetmeye gerek yok dedi. Günde 2 tane kullan dedi

Benim doktorum erkek ve kendisi de eşi dolayısıyla 10 sene çocuk sahibi olmamışlar sorunlar yaşamış bir çok kez tüp bebek denemesi yapmışlar, sanırım kendi bildiği için o bekleme sürecini, öle fazla verdi hanı garantilemek için belki bilmiyorum hayırlısı inşallah tez vakitte hayırlısıyla tüm isteyenlerde bebeğini alır kucağına alır inşallah

arkadaşlar merhaba bu klomeni vermeden önce hangi testleri oldunuz neye bakıpta verdi bu ilacı
Bunun net bir cevabı. Mesala ben hiçbir kadınsal bir rahatsızlık yaşamadığım halde çocuk sahibi olamadım. Bir sürü kan fahlili yapıldı. Rahim filmi çekildi. Sonunda klomen kullanmama karar verdiler. 2 dra gittim. İkisi de aynı ilacı verdi

kızlar dün doktora gittim ve klomen istedim doktor bana klomen yumurta rezervini azaltıyor dedi yazmak istemedi ben başhekime gittim durumumu anlatım ve nitekimde yazdırttım şimdi adetimin 5ci günü içmeye başlıycam bu benim 3üncü klomenim olacak aralıkta iğnede oldum tutmadı sizce rezervi azalttığı doğrumu

kızlar dün doktora gittim ve klomen istedim doktor bana klomen yumurta rezervini azaltıyor dedi yazmak istemedi ben başhekime gittim durumumu anlatım ve nitekimde yazdırttım şimdi adetimin 5ci günü içmeye başlıycam bu benim 3üncü klomenim olacak aralıkta iğnede oldum tutmadı sizce rezervi azalttığı doğrumu

Doktor vermediyse kullanma bence. Rezervi azaltıyor mu bilmiyorum ama kist yaptığını biliyorum

teşekkür ederim cvplarınız için ben kendim alıp kullanmak istiyorum çünkü alttan muayene olayı beni çok korkutuyor ilk doğumumu çatal fobim yüzünden kendi isteğimle sezeryan oldum

Back