- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Canim ayni benimde ole hic belirti bisey yok sadce cok az nokta gbi beyaz akinti var ilaca sn bu aksam cuma dr gidecem bende
Sefaf derken islaklik gbimi sanki aferdersn esemis gbi saniyorummbenCanım benim hem beyaz hem şeffaf akıntım çoğaldı . Dr cuma günü tekrar gel dedi
Sefaf
Sefaf derken islaklik gbimi sanki aferdersn esemis gbi saniyorummben
Valahi wc gidip duruyorum bakalim yumoslar buyumus mu cuma gunu adetmin 11 gnu ne olcakCanım beyaz renkten açık su gibi aynen şeffaf
Valahi wc gidip duruyorum bakalim yumoslar buyumus mu cuma gunu adetmin 11 gnu ne olcak
Yahminim benmde ole boyut solemedi mi cnm su kadr diye anlatmiyor muCanım dün benim adetimin 12. Günüydü cuma tekrar gel dedi ve bana birden fazla geliscek gibi duruyor dedi ama bu iyimi kötümü anlamadım suan şu kadar bu kadar da demedi . Belki de daha yumurtlama olmadı
Yahminim benmde ole boyut solemedi mi cnm su kadr diye anlatmiyor mu
Evet sor cnm cuma bana ne diyecek bakalim bende 5 gn kllndim bu aksam sonYok canım söylemedi ama henüz yumurtlama göremiyorum ovulasyonla tam pik olmadı bugün yarın olcak gibi cuma detaylı sorcam bakalım canım haberleselim
Evet sor cnm cuma bana ne diyecek bakalim bende gn kllndim bu aksam son
Ben gecen ay 11 once oldum adet dr gittim prgestron dusuk cikti cylo diye ilac verdi 21 kullan gel 3 gun diye adettim 12 subatti ama 11 subatta oldum 3 gnu gittim klomen verdi cuma gel dedi ama oncden demistim catlma ignesi flan diye bastan takip gerekiyor demisti nasip bu ay oldu bastan beri takipteyim drTamam canım haber veririm . Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda sana iğne falan vericek mi ? Öyle birşeyden bahsetti mi
Ben gecen ay 11 once oldum adet dr gittim prgestron dusuk cikti cylo diye ilac verdi 21 kullan gel 3 gun diye adettim 12 subatti ama 11 subatta oldum 3 gnu gittim klomen verdi cuma gel dedi ama oncden demistim catlma ignesi flan diye bastan takip gerekiyor demisti nasip bu ay oldu bastan beri takipteyim dr
Bana vermem demedi istedim bastan takio yapalim dedi tutuncak bebislerimix inaniyrum umutluyummmİlk kullanimda vermiyorlar sanırım. Bana da vermicek inşallah kist oluşmaz hayırlısıyla bebisler tutunur
Kuzum cok gecmis olsun cnm yaa valahi bana sole hic yan etki etmedi sukur hatta o kadr cok okudum ki yan etkisni hatta korktum adetim gecikcek diye ama gunumden 1 gn once oldumCanım E Ecemsuhasanahmet35 cyclo progynova bir kez adet sokulsun diye kullandım adet olmuyordum bende çok yan etkisi oldu adetim ilaç bittikten on gün sonra geldi yüzümde bir sürü sivilce benzeri şeyler oluştu iki ay da anca kendine geldi yüzüm . TSH değerimi 4 katına çıkardı malesefben söktürücü içince 4 gün içinde adet oluyorum en geç ama cyclo da 10 gün sonra oldum bana yaramadı inşallah sana yarar
Kuzum cok gecmis olsun cnm yaa valahi bana sole hic yan etki etmedi sukur hatta o kadr cok okudum ki yan etkisni hatta korktum adetim gecikcek diye ama gunumden 1 gn once oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?