Minicikpandam

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.073
133
29
Merhaba arkadaşlar adetimin 5. Günü klomene başladım sabah ve akşam olmak üzere iki kez . Bugün dört gün oldu toplam da yarın son günüm ? Bu ilacı kullanırken belirti yaşadınız mı ? Neler yaşadıniz?

Bende adet sonrası akıntı olurdu. Aynı şekilde akıntım var ovulasyon takibi de yapıyorum onun dışında henüz kasık agrisi gibi birşey yok

Canim ayni benimde ole hic belirti bisey yok sadce cok az nokta gbi beyaz akinti var ilaca sn bu aksam cuma dr gidecem bende

Valahi wc gidip duruyorum bakalim yumoslar buyumus mu cuma gunu adetmin 11 gnu ne olcak

Canım dün benim adetimin 12. Günüydü cuma tekrar gel dedi ve bana birden fazla geliscek gibi duruyor dedi ama bu iyimi kötümü anlamadım suan şu kadar bu kadar da demedi . Belki de daha yumurtlama olmadı

Canım dün benim adetimin 12. Günüydü cuma tekrar gel dedi ve bana birden fazla geliscek gibi duruyor dedi ama bu iyimi kötümü anlamadım suan şu kadar bu kadar da demedi . Belki de daha yumurtlama olmadı
Yahminim benmde ole boyut solemedi mi cnm su kadr diye anlatmiyor mu

Tamam canım haber veririm . Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda sana iğne falan vericek mi ? Öyle birşeyden bahsetti mi
Ben gecen ay 11 once oldum adet dr gittim prgestron dusuk cikti cylo diye ilac verdi 21 kullan gel 3 gun diye adettim 12 subatti ama 11 subatta oldum 3 gnu gittim klomen verdi cuma gel dedi ama oncden demistim catlma ignesi flan diye bastan takip gerekiyor demisti nasip bu ay oldu bastan beri takipteyim dr

Klomen 5 gün günde iki doz adetin 5.gunu başladım. İlaç bitti üçüncü günü kontrole gittim üç gün sonra tekrar gidicem . Adetimin 16. Günü olmuş oluyor diğer kontrol.
Buraya yazıyorum ki sonradan araştıran arkadaşlar oluyor faydalansinlar diye .
Ovulasyonla takip ediyorum henüz tam pik olmadı

İlk kullanimda vermiyorlar sanırım. Bana da vermicek inşallah kist oluşmaz hayırlısıyla bebisler tutunur

Canım E Ecemsuhasanahmet35 cyclo progynova bir kez adet sokulsun diye kullandım adet olmuyordum bende çok yan etkisi oldu adetim ilaç bittikten on gün sonra geldi yüzümde bir sürü sivilce benzeri şeyler oluştu iki ay da anca kendine geldi yüzüm . TSH değerimi 4 katına çıkardı malesef ben söktürücü içince 4 gün içinde adet oluyorum en geç ama cyclo da 10 gün sonra oldum bana yaramadı inşallah sana yarar

Kuzum cok gecmis olsun cnm yaa valahi bana sole hic yan etki etmedi sukur hatta o kadr cok okudum ki yan etkisni hatta korktum adetim gecikcek diye ama gunumden 1 gn once oldum

Kuzum cok gecmis olsun cnm yaa valahi bana sole hic yan etki etmedi sukur hatta o kadr cok okudum ki yan etkisni hatta korktum adetim gecikcek diye ama gunumden 1 gn once oldum

Canım ben polikistik over olduğum için geç adet oluyorum ilaçla oluyorum bu yüzden bana yaramadı ultroson da pko gözüküyor . Kan değerlerim temiz şükür eşimde de problem yok kilom 56 boyum 1.74 kilomda yok doktoruna beni danışır misin bir ara klomen ilk kez kullandım sonuç alamazsam senin gittiğin doktora gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…