• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım ben polikistik over olduğum için geç adet oluyorum ilaçla oluyorum bu yüzden bana yaramadı ultroson da pko gözüküyor . Kan değerlerim temiz şükür eşimde de problem yok kilom 56 boyum 1.74 kilomda yok doktoruna beni danışır misin bir ara klomen ilk kez kullandım sonuç alamazsam senin gittiğin doktora gideyim
Canimm bende pko var ama hic belirtisini tasimiyorumm taki ilk senler kilom vardi ve 2 sene once amliyat olup 87 kilo verdm hersey temiz cikti kan sprem esimin ama olmadi hayla bebek ama sorarim

Bende pko var ama cok sukur adet oluyorum 30 gunde bir olurum evldngmde ilk hic adet gormezdim ben hic blmem adet kanamasni aslinda cok sukur 3 senedir skntisz gecirdim

Maşallah canım bakalım cuma günü ne dicek doktor sanırım benim 16 Şubat yumurtlama oldu bugun test silik çatlama olmus gibi cumaya kadar degerlendiricem

Canım ben polikistik over olduğum için geç adet oluyorum ilaçla oluyorum bu yüzden bana yaramadı ultroson da pko gözüküyor . Kan değerlerim temiz şükür eşimde de problem yok kilom 56 boyum 1.74 kilomda yok doktoruna beni danışır misin bir ara klomen ilk kez kullandım sonuç alamazsam senin gittiğin doktora gideyim
Bende var cnm ben 87 kilo verdim kanda ultrsonda gozukuyor gitmiyor pco genetikmis annemde varmis hani diyrlarya kilo diye hc alakasi yok bnm annem bana hamile 48 kloyla kalmis hemde pcolu teyzem ayni sekilde teyzemnin 4 tane cocugu hepde zayif ama pco var dr gende zayifla diyrmus duEnli beslenmek yurusy gerekli hamile kalamsin demiyir dr sadce kendib cabanla zaman kaybi diyr

Canım benim galiba 16 17 yumurtlama oldu 18 i bugün çatlama gözüküyor teste göre ama bu kadar erken olması normal mi klomen kullananlar yurmurtlamayi ne zaman görüyorlar acaba

Canım benim galiba 16 17 yumurtlama oldu 18 i bugün çatlama gözüküyor teste göre ama bu kadar erken olması normal mi klomen kullananlar yurmurtlamayi ne zaman görüyorlar acaba
Canim klomen yumurta gelistirci bi ilac olmasi cok normal dr gittiginde dr sole anlat sana iyi blgi verir catlamis mi sivisi varmi diye kontrl eder

Canım Dr pek gelisme olmamış dedi yine de gebelik oluşursa diye duphaston verdi tutunmasini sağlar olmazsa adet olursun dedi . Mm ve kaç yumurta var söylemedi
Gelişme olmadi dediyse yumurtan buyumemis olabilir canm innofolic toz olanla birlikte klomen kullansaydin gelisirdi yumurtan bende kullandm catladi olmadi 3 ay once yarin tekrar klomen icin doktora gidecegm 3 ay kullanacagm bubsure icerisinde umarim olur

Gelişme olmadi dediyse yumurtan buyumemis olabilir canm innofolic toz olanla birlikte klomen kullansaydin gelisirdi yumurtan bende kullandm catladi olmadi 3 ay once yarin tekrar klomen icin doktora gidecegm 3 ay kullanacagm bubsure icerisinde umarim olur

Bilmiyorum canım yinede gelişme olabilir dedi hayırlısı hepimiz için

3 ay klomen gunde 1 aralıksız mı nasıl yanı mesela aralıkları ne bunun benım iğneyle gelişmedi tedaviyi kestik

3 ay klomen gunde 1 aralıksız mı nasıl yanı mesela aralıkları ne bunun benım iğneyle gelişmedi tedaviyi kestik
6 ay genellikle kullanilir klomen sonra igneye gecilir olmazsa asilama tüp bebek surecler bu ben 2 kere kullandm olmadi birinde buyumedi birinde buyudu tek yumurta catladi olmadi 3 ay gecti kendim bekledm doktor degstrdm o da 3 ay kullaniriz dedi ve gunde 2 tane sonra 3 simdide 4 tane iciyorum

6 ay genellikle kullanilir klomen sonra igneye gecilir olmazsa asilama tüp bebek surecler bu ben 2 kere kullandm olmadi birinde buyumedi birinde buyudu tek yumurta catladi olmadi 3 ay gecti kendim bekledm doktor degstrdm o da 3 ay kullaniriz dedi ve gunde 2 tane sonra 3 simdide 4 tane iciyorum
Anlamadmkı bacım 1 kutuda 30 var gunde 3 içtin kutu bitti kanama mı gorıyosn diğer kutuya nasıl başlayıp 6 ay devam edıyosn Bı yardımcı Oliver kullanayım alıp

Günde 4 adet mi iciyorsunuz ?

Back