Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tuhana_87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
12
0
1
37
Merhabalar klomen kullanmaya yemi başladım ilaç bitince ne zaman doktora gitmek gerekiyor ?

Bende yarın sabah başlıcam doktor bana pazartesi ayın 7sinde gel dedi ama bilmiyorum herkesin aynı mı oluyor

Bana adetin 12. Günü gel dedi doktor canım sana da söylemesi lazımdı birşey söylemedi mi?

Bu ay bende kullandım adetin 3. Günü başladım günlük 2 tane 5 gün içtim bitince 5 gün ara ver gel demişti klomen bitince 5 gün sonra gel diyorlar genelde yumurtalar ozaman belli olur zaten

Bu ay bende kullandım adetin 3. Günü başladım günlük 2 tane 5 gün içtim bitince 5 gün ara ver gel demişti klomen bitince 5 gün sonra gel diyorlar genelde yumurtalar ozaman belli olur zaten
Bende adetimin 5.günü başladım günde 2 defa sabah aksam içiyorum

Bende günde 2 tane içiyorum 3 gün sonra gel dedi banada inş hepimiz istediğimize kavusuruz

3 gün sonra gel dedi bana ama erken geldi bana çok araştırdım sanırım ondan kafam karıştı
Canım ilaç bittikten sonra mı 3 gün sonra gel dedi canım? Bende adetin 5. Günü başladım ilaca bugün son gün cuma günü de kontrole gideceğim. Eğer öyleyse benimde bugün ilaç bitiyor 3 gün sonra doktora gitmiş olacağım

Canım ilaç bittikten sonra mı 3 gün sonra gel dedi canım? Bende adetin 5. Günü başladım ilaca bugün son gün cuma günü de kontrole gideceğim. Eğer öyleyse benimde bugün ilaç bitiyor 3 gün sonra doktora gitmiş olacağım
Evet canım ilaç bittikten sonra benimde ilacım yarın bitiyor cumartesi çağırdı istanbul dışında olucam pazartesi gidicem mecbur

Evet canım ilaç bittikten sonra benimde ilacım yarın bitiyor cumartesi çağırdı istanbul dışında olucam pazartesi gidicem mecbur
Aynıymışız canım ama keşke cumartesi gidebilseydin? Hiç önceden yumurta takibi yaptırdın mı? Benim genelde erken çatlıyor çünkü muhtemelen cuma cumartesi çatlar gibi. Pazartesi gittiğinde geç kalmış olma belki hafta sonu çatlar

Bende pazartesi gidicem adetimin 11. Günü oluyor umarım erken çatlamıyordur yumurtalarım

Aynıymışız canım ama keşke cumartesi gidebilseydin? Hiç önceden yumurta takibi yaptırdın mı? Benim genelde erken çatlıyor çünkü muhtemelen cuma cumartesi çatlar gibi. Pazartesi gittiğinde geç kalmış olma belki hafta sonu çatlar
İlk defa yumurta takibi yapılcak peki yumurta catladığı gün mu ilişkiye girmek gerekir bir gün sonra veya öncesi ilişkiye girmek farkeder mi

İlk defa yumurta takibi yapılcak peki yumurta catladığı gün mu ilişkiye girmek gerekir bir gün sonra veya öncesi ilişkiye girmek farkeder mi
Doktor söylüyor ilişki günlerini canım. Yumurtanın boyutuna göre belirler gerekirse çatlatma iğnesi yapar. Sen zaten yinede adetin bitince gün aşırı ilişkini yap sadece doktora pazartesi gideceksen Pazar akşamı olmasın

Merhabalar klomen kullanmaya yemi başladım ilaç bitince ne zaman doktora gitmek gerekiyor ?
Merhaba.normalde yumurtlama gununde cagirmasi gerekiyo ama bu herkeste ayni mi bilmiyorum.cunku yumurta var mi varsa catlamis mi diye bakiyo.eger varsa catlamissa iliski oneriyo.yumurta oldugu halde catlamamissa catlatma ignesi veriyo ve iliski oneriyo.ben adetimin 5.gunu gitmistim ve klomen verdi o gun 5 gun kullan dedi.11gun sonra gel dedi.

Meraba arkadaşlar bende klomen tedavisine başladım testlerimiz temiz cıktı hsg filmide çekindim hiç bir sıkıntı cıkmadı ve yumurta tembellği teşhisi koydu doktorum ve klomen verdi günde 2 defa olarak 5 gün boyunca kullandım daha dün bitti ve haftaya 12. günden itibaren hergün kontrole cağırdı.

Back