- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Canım belki vardı erken çatladı sen şimdiden çalış bence boş durmaDoktora gittim yumurta yok dedi sonradan olur mu bilemem dedi sen 2 gün sonra ilişkiye gir dedi yinede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım belki vardı erken çatladı sen şimdiden çalış bence boş durmaDoktora gittim yumurta yok dedi sonradan olur mu bilemem dedi sen 2 gün sonra ilişkiye gir dedi yinede
Yumurta catlamıa olsa söylerdi olmamıs bende çikolata kisti var onları aldırman lazım dediCanım belki vardı erken çatladı sen şimdiden çalış bence boş durma
canım meraba doktora gittim 2 yumurtam oluşmuş ve en büyüğü 10mm imiş salı akşamı tekrar cagırdı ve folik asit olarak neofortil diye bi gıda takviyesi ilacı yazdı adet düzenleyici ve yumurtalıkları besleyici fiyatını sordum 190 tl olduğunu ve eczanede suanlık yok dedi soleriz getirriz dedi ama cok pahallı geldi ama ya bu ilaç sayesinde hamile kalırsam bilemiyorum ne kadar etkisi var hiç bilmıprmDoktordan çıkınca haber ver canım inşallah kist yoktur sende güzel haberler alırsın. Senin yumurtlama günün ve bat tarihlerin ne zaman?
canım meraba doktora gittim 2 yumurtam oluşmuş ve en büyüğü 10mm imiş salı akşamı tekrar cagırdı ve folik asit olarak neofortil diye bi gıda takviyesi ilacı yazdı adet düzenleyici ve yumurtalıkları besleyici fiyatını sordum 190 tl olduğunu ve eczanede suanlık yok dedi soleriz getirriz dedi ama cok pahallı geldi ama ya bu ilaç sayesinde hamile kalırsam bilemiyorum ne kadar etkisi var hiç bilmıprmDoktora gittim yumurta yok dedi sonradan olur mu bilemem dedi sen 2 gün sonra ilişkiye gir dedi yinede
Anladım canım geçmiş olsun soğan kürünü yaptın mı hiç iyi geliyor bu kistlereYumurta catlamıa olsa söylerdi olmamıs bende çikolata kisti var onları aldırman lazım dediAma küçüklermiş 2 tane varmış
Baya yüksekmiş fiyatı canım ama bebek olacaksa feda olsun. Seninde çok büyümemiş yumurtaların yumurtlama zamanın ne zaman daha var mı zamanı? Benimki erkenden büyüyüp kistleşmiş.canım meraba doktora gittim 2 yumurtam oluşmuş ve en büyüğü 10mm imiş salı akşamı tekrar cagırdı ve folik asit olarak neofortil diye bi gıda takviyesi ilacı yazdı adet düzenleyici ve yumurtalıkları besleyici fiyatını sordum 190 tl olduğunu ve eczanede suanlık yok dedi soleriz getirriz dedi ama cok pahallı geldi ama ya bu ilaç sayesinde hamile kalırsam bilemiyorum ne kadar etkisi var hiç bilmıprm
Canım ben adetim başından itibaren 9. günü gittim ve 10mm idi. Yani normal bugun 12. günüm hergün 1-2 mm büyüse 16 falan olmustrBaya yüksekmiş fiyatı canım ama bebek olacaksa feda olsun. Seninde çok büyümemiş yumurtaların yumurtlama zamanın ne zaman daha var mı zamanı? Benimki erkenden büyüyüp kistleşmiş.
Evet normalmiş canım. Ben 12. Gün gittim bi yumurtam 37 mm olmuş kistleşmiş arkadanda 18-15-12-11 mm dört tane yumurta var. Bugün 15. Gün birisi çatlamıştır diye umut ediyorum :) Çarşamba tekrar gideceğim bakalım çatlamış mı ne diyecek doktorCanım ben adetim başından itibaren 9. günü gittim ve 10mm idi. Yani normal bugun 12. günüm hergün 1-2 mm büyüse 16 falan olmustr
İnşallah canmEvet normalmiş canım. Ben 12. Gün gittim bi yumurtam 37 mm olmuş kistleşmiş arkadanda 18-15-12-11 mm dört tane yumurta var. Bugün 15. Gün birisi çatlamıştır diye umut ediyorum :) Çarşamba tekrar gideceğim bakalım çatlamış mı ne diyecek doktor
Bugün doktora gidince yaz bizede merak ettim bakalım senin yumurta ne alemde :) keşke anında döllenme anını gösteren cihaz olsa hemen görsek :)İnşallah canm
ah keşke stresden midem ağrıdı bugun 13. günüm bakalı m çatlama zamanları inşallah çatlar başka problem cıkmazBugün doktora gidince yaz bizede merak ettim bakalım senin yumurta ne alemde :) keşke anında döllenme anını gösteren cihaz olsa hemen görsek :)
ah keşke stresden midem ağrıdı bugun 13. günüm bakalı m çatlama zamanları inşallah çatlar başka problem cıkmaz
yok canım gidişatına göre bugun karar verir.Bende gidicem bugün doktora bakalım benimkiler kaç mm olmuş. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah bugün. İğne verdi mi sana doktor
sende yaz canım doktorun ne soledyseBende gidicem bugün doktora bakalım benimkiler kaç mm olmuş. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah bugün. İğne verdi mi sana doktor
yok canım gidişatına göre bugun karar verir.
bence değilHmm umarım gerek kalmaz canım iğneye. Bakalım benimde bugünki boyutuna bağlı olarak işlem yapıcaz ama doktor sinirlerimi bozdu dün. 16mm 10. gün için ufak dedi. Bilmiyorum bakalım bugün ne dicek
Şimdi geldim doktordayım merakla bekliyorum ne diceğini. Haber ederim birazdanbence değil
ay bende beklıorm sizi inşallh güzel haber alırsnŞimdi geldim doktordayım merakla bekliyorum ne diceğini. Haber ederim birazdan
ay bende beklıorm sizi inşallh güzel haber alırsn
bugun kaçıcı gün canm 1 yumurtan olusmus dmi inşallah tutarEvet çıktım doktordan 18mm olmuş çatlatma iğnesi verdi yarın öğlen olucam sonra perşembe akşamdan itibaren başlancak çalışmalara. Hayırlısı artık ama doktor iyi yumurrta zaten bize 1 tane yeter dedi