Doktorum izinde oldugu icin yapmadi..Doktora yumurta takibi yaptırmadın mi doktor zaten çatlamışsa söylüyor bende de 15 gündür kasik ağrısı vardı arada batma oluyodu dunde adet sancisi cektim goguslerim hafif sisti mide bunaltisi yaptiguni sinir yaptığını biliyorum bende de oldu mide bulantısı bakalım son 2 gün bekliyorum pek umudun yok ama benim yumurtam büyümemisti en son gittiğimde sonra çok üzüldüm gitmedim baya ilişkiye bile girmedim ben o kadar etkiledi beni sonradan hormon testi yapmaya gittim
Nazlıcım seninle aynı günü bekliyoruz :)) benim bugün sulu beyaz akıntı başladı sen de var mı ?Doktorum izinde oldugu icin yapmadi..
Ama uc gündür halsizlikten oluyorum surekli bi esneme felan eger bunlar ilactansa vay halimize ama yok Gebelikse ilk aylar boyle Nasl gecer
Evet Yaa aynıNazlıcım seninle aynı günü bekliyoruz :)) benim bugün sulu beyaz akıntı başladı sen de var mı ?
Bende de hamilelik belirtsii var sürekli uyuyorum mide bulantısı yanma kasıkta batma ama ilaçtan olduğunu da duydum o yüzden emin değilim ümitlenmek ıstemiyorum bakalım kırmızılar gelicek miDoktorum izinde oldugu icin yapmadi..
Ama uc gündür halsizlikten oluyorum surekli bi esneme felan eger bunlar ilactansa vay halimize ama yok Gebelikse ilk aylar boyle Nasl gecer
Ayy inşallah gelmezlerBende de hamilelik belirtsii var sürekli uyuyorum mide bulantısı yanma kasıkta batma ama ilaçtan olduğunu da duydum o yüzden emin değilim ümitlenmek ıstemiyorum bakalım kırmızılar gelicek mi
Ayy inşallah gelmezler( sevdiğim tek kırmızı gebelik testindeki çift kırmızı
Yap canım yap sorun yok doktor bana iyi çalışın demiştiYa kızlar klomen bitti benim bu carsamba da kontrole gitcem ama sorum şu gitmeden bi kacgun once mik mik yapalim mi yoksa doktorun demesini mi bekleyelim? Yapin yapmayin bise demedi
Bende uc gündür yataktan çıkamıyorum bu ne ya boyleBende de hamilelik belirtsii var sürekli uyuyorum mide bulantısı yanma kasıkta batma ama ilaçtan olduğunu da duydum o yüzden emin değilim ümitlenmek ıstemiyorum bakalım kırmızılar gelicek mi
eşimi bir turlu ikna edemiyorm yapcak olsak doktor soylerdi diyor, ya niye yaptiniz ben demeden derse diyorYap canım yap sorun yok doktor bana iyi çalışın demişti
Allah canını kiz ne güldümeşimi bir turlu ikna edemiyorm yapcak olsak doktor soylerdi diyor, ya niye yaptiniz ben demeden derse diyordeli olcam
Allah canını kiz ne güldüm
Ben bizzat sordum ilişki serbest mi dedim çünkü daha önceden başka ilaç kullandım ve fitil ilişki yasaktı o yüzden sordum bende doktora doktor sorun yok gün aşırı yapın iyi çalışın falan demişti hatta klomen seni hamile bırakmaya yardım eder eşin seni hamile bırakır demistieşimi bir turlu ikna edemiyorm yapcak olsak doktor soylerdi diyor, ya niye yaptiniz ben demeden derse diyordeli olcam
o zaman bende o işBen bizzat sordum ilişki serbest mi dedim çünkü daha önceden başka ilaç kullandım ve fitil ilişki yasaktı o yüzden sordum bende doktora doktor sorun yok gün aşırı yapın iyi çalışın falan demişti hatta klomen seni hamile bırakmaya yardım eder eşin seni hamile bırakır demisti
Aaa evet ben içtim ama bende tansiyonu düşürdü normalde ilaçsız adet olmazdım onu kullanmadan onceki ay ilac kullandım adetim bitti bi hafta geçti hayıt tohumunu keşfettim sadece bi hafta içtim tansiyon sorunu nedeniyle ve olmam gereken tarihte adet oldumKızlar hayıt tohumunu duydunuz mu ben bu ay onu yapicam baya ümitlendim ondan
Inşallah canım bu ay olur bebişSlm kizlar.bende bu ay 3.klomen siklusundayim ilk 2 ayda 2 yumurta olustu ama sonuc alamadik.bu ayda bugun sonuncu ilaci ictim.bakalim ya nasip kismet.16sinda dr.kontrole cagirdi.kendisi yokmus ama diger doktorlara ben soylerim onlardan birine kontrolunu yaptir dedi.bekliyoruz bakalim.
Aaa evet T Tubilak34 laInşallah canım bu ay olur bebişklomen bitti mi? Sende nasıl belirtiler oldu önceden de kullanmissin ben geçen sene kullandım pek hatırlamıyorum bide bu ay kullandım çok kaşık agrım olsu bu ay hamilelik belirtilerim de oldu acaba ilaçtan mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?