ben ilk kez kullanıyorum canım eşimde varikosel problemi var benim de o yüzden şansı arttırmak için denedik inşallah tutar, incir kürünü kullanmakla çok iyi yapmışsın canım çok faydasını gören var gerçekteninşallah tutar kuzuCanim bende yumurtlama tembelkigi ve e2 hormonu dusuklugu var ilk gttm klomen kullandm 1 yumurtam oldu igneyle catldi ama olmadi zaten o ay rahm fikmi cektrdm temiz ckti. Yaram vardi ocak ayinda onu yaktrdim. Iyilesme suresi biraz uzun surdu. Simdi tekrar adet oldum klomen kullaniyorum bu aksam btyo carsamba gunu muayenem var eger bu ayda 1 yumurtam olursa dozunu arttrcak klomenin zaten incir kurude yapiyroum oyle yani 2. Klomen denemem olucak sen kacinci evr3desin kacinci klomenin
2 yumurtam oluştu canım ama geç oluştu biraz, büyük ihtimal çatlamıştır çünkü iğneden 1 gün sonra kasıklarım ağrıdı ama ne bilim ya garantiye alsaydık diye düşünüyorum 3 buçuk yıl oldu benim o yüzden acele ediyorum biraz canımKaç yumurtan oluştu canim, ben ilk defa kullandım, iğne vermedi, Çarşamba kontrole çağırdı catlamis mi diye. Belki iğne kesin çatlatıyordur o yüzden çağırmamıştır, bozma moralini.
herhangi bir sorun var mı kuzu neden klomen denediniz?Kaç yumurtan oluştu canim, ben ilk defa kullandım, iğne vermedi, Çarşamba kontrole çağırdı catlamis mi diye. Belki iğne kesin çatlatıyordur o yüzden çağırmamıştır, bozma moralini.
herhangi bir sorun var mı kuzu neden klomen denediniz?
2 yumurtam oluştu canım ama geç oluştu biraz, büyük ihtimal çatlamıştır çünkü iğneden 1 gün sonra kasıklarım ağrıdı ama ne bilim ya garantiye alsaydık diye düşünüyorum 3 buçuk yıl oldu benim o yüzden acele ediyorum biraz canım
Anladm canim kac yumurtan oldu kac mmyken igne vuruldunben ilk kez kullanıyorum canım eşimde varikosel problemi var benim de o yüzden şansı arttırmak için denedik inşallah tutar, incir kürünü kullanmakla çok iyi yapmışsın canım çok faydasını gören var gerçekteninşallah tutar kuzu
Gidemedim cnm yarında çalşyorm gidemicem perşembeye kaldıCanim naptin gttin mi doktora
Bende carsamba gtcem 10nda randevum var bakalim klomenim bu aksam btti. Niye gidemdin kuzu insallah guzel.sonuclar alirz yaGidemedim cnm yarında çalşyorm gidemicem perşembeye kaldı
anladım canım inşallah en kısa zmanda hamile kalırsınYas ve amh 0,3. O yüzden biraz hızlanalım dedi. Bakalım insallah faydası olur. Benim de iki tane oluşmuş, sanki ilaçla daha fazla olur gibi gelmişti de o yüzden sordum. İnsallah sen de yasarsın o mutluluğu. Umutlanıyoruz, sonra üzülüyoruz, sonra yeniden kalkıyoruz. Allah büyük.
2 yumurtam olmuştu canım 16-17 MM idi doktor yetersiz dedi bir de büyütücü iğne vurdurdu yani bir kaç santim daha büyüttü ama kaç mm olduğuna bakmadı sonra çatlatma iğnesi oldum bugün 8. gün iğneden sonra bakalım bekliyorumAnladm canim kac yumurtan oldu kac mmyken igne vuruldun
Anladm canim insallah buyumustru guzelce catlamistir2 yumurtam olmuştu canım 16-17 MM idi doktor yetersiz dedi bir de büyütücü iğne vurdurdu yani bir kaç santim daha büyüttü ama kaç mm olduğuna bakmadı sonra çatlatma iğnesi oldum bugün 8. gün iğneden sonra bakalım bekliyorum
Aminnn canim, insallahanladım canım inşallah en kısa zmanda hamile kalırsın
amiiinnn kuzuAnladm canim insallah buyumustru guzelce catlamistir
Bakalim.benimkiler ne alemde dun hapim bitti merak ediyom 3 gunde incur kuru denedim merk ediyom yarin olsada gtsemamiiinnn kuzu
inşallah çok yumurtan olmuştur hepside büyümüştür insan çok merak ediyor ya ben 2 tane olmuş diyince çok şaşırmıştım en az 3 yumurta bekliyordum kendimdenBakalim.benimkiler ne alemde dun hapim bitti merak ediyom 3 gunde incur kuru denedim merk ediyom yarin olsada gtsem
Benim ilk dneememde 1 tane oldu bu sefer bende 2 tane olsa sukretcem belki olmustur yoksa diger ay ilacin dozunu arttrcak inslalah bakalim 10nda randevum yazram tatlim cok sagol Allah razi olsuninşallah çok yumurtan olmuştur hepside büyümüştür insan çok merak ediyor ya ben 2 tane olmuş diyince çok şaşırmıştım en az 3 yumurta bekliyordum kendimdenolmadı hatta biri de sonradan gelişti yani. yarın haberlerini bize yaz
Benim ilk dneememde 1 tane oldu bu sefer bende 2 tane olsa sukretcem belki olmustur yoksa diger ay ilacin dozunu arttrcak inslalah bakalim 10nda randevum yazram tatlim cok sagol Allah razi olsun
Tatlim ben 1 kere kullandm 1. Tane oldu yumurtam sonra yaram vardi onu yaktrdim bu 2. Klomenim bakalim kac tane olmus yada 1 tane mi oldu eger bu ayda 1 tane olursa diger ay dozunu arttrcaz dedi ama bilmiyorum yarn gdicem iste ilacm dun aksam btti zaten bakalim yarin belli olurCanim sende mi klomen kullandın. Ben bu ay ilk defa kullandım, 2 yumurta oluşmuş, arkadaşımın 3, 4 tane olmuş. Hatta ona ikiz ucuz olabilir hazır misiniz falan demiş :) İnsallah güzel yumurtaların olmustur
Ay keşke bana 5tane verseler bakacağım şuandaCanim sende mi klomen kullandın. Ben bu ay ilk defa kullandım, 2 yumurta oluşmuş, arkadaşımın 3, 4 tane olmuş. Hatta ona ikiz ucuz olabilir hazır misiniz falan demiş :) İnsallah güzel yumurtaların olmustur
Ay keşke bana 5tane verseler bakacağım şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?