Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında cümeyt uzuna gidecektim ama 3 gün gel dedi adetin oda yarın oluyo malssef kapalıymış bidahaki aya kaldı yani

4. günde gidebilirsin canim, hormon testleri icin 2-4 günleri uygun diyorlar. Benim mesela 4. gün bakıldı.

Yok çok şükür cnm sende ne cıktımı bişe sorunun ne sölediler mi bişe
Bende de rahik filmim temiz cikti canim. Bence yumurtlama tembelligi var bak irde e2 hormonum dusuk oda tedvyle duzeliyo gerisi Allaha kalmis artk

Umerhaba kizlar bende pko var ilk defa klomen kullandim ama buyumedi hic yumurta sen gelme bu ay daha doktor bidahaki ay dozu arttiriz dedi ama adetlerim hep duzensiz ilacsiz adet olamiyorum gecen ayda tarlusalla adet olmustum 23 subatta bu ay klomem kullandim ama adet olmadim hala sizce ne zaman olurum bi ayida gecti en son adet tariginden yardimci olursaniz cok sevinirim

Klomen ve çatlatma iğnesi oldm adetim gecikti idrar testi negatif ne zaman adet oldunuz benim iğneden sonra 17.günüm bgn

Canim catlamistir olursun yani. Biraz bekle. Kac yumurtan oldu birde igneden sonra catladimi
Çağlamıştır heralde cnm doktor tekrar çağırmamıştı ovi testi yaptm obaralar koyuydu çizgi sonradan silikleşmişti Peki çatlamamışsa ne olur kist falan mı oluşur sabah randevu aldm beklesemmi ozmn biraz daha

Canim kist olabilir ama tam bilemeyiz muayene olman lazm. Bencede yarin sabaha kadar bkle gelir zaten yarin randevun varmis cikarmis. Catlamadigindan nasil emin degilsin igneyi vurulduktan sonra tekrar gtmedin mi

Canim kist olabilir ama tam bilemeyiz muayene olman lazm. Bencede yarin sabaha kadar bkle gelir zaten yarin randevun varmis cikarmis. Catlamadigindan nasil emin degilsin igneyi vurulduktan sonra tekrar gtmedin mi
Yok cnm baZı doktorlar çğryomuş bazıları çağrmıyormuş bnde çağrmayanına denk geldm herlde ama tekrar bu tedaviye dewam edrsem bu kez iğneyi yaptıktan sonra söylicem baksın çatlamışmı diye bulunduğum bölgeden dolayı doktor yok imkan yok bunu düşünnce cnm daha çok sıkılıyor hayrlısı hakkmzda

Benim bildigim cagirilip bakilir anladm canim yarin bi gt bak bakalim nasil oluyo ne oluyo kesin sonuc ogrenirsin yazarsn bana merak ettm rabbim kimseye arattirmasin kimsenin kucagini bos koymasin bizlerinde insallah isteyen herk3sin olsun

Benim bildigim cagirilip bakilir anladm canim yarin bi gt bak bakalim nasil oluyo ne oluyo kesin sonuc ogrenirsin yazarsn bana merak ettm rabbim kimseye arattirmasin kimsenin kucagini bos koymasin bizlerinde insallah isteyen herk3sin olsun
Amin cnm Allah razı olsn yazarm haber vereim tabiki

benim iğneden sonra 7. günüm kızlar bakalım daha 1 hafta var teste beni de çağırmadı çatlamış mı diye ya bence çağırmalıydı yani

benim iğneden sonra 7. günüm kızlar bakalım daha 1 hafta var teste beni de çağırmadı çatlamış mı diye ya bence çağırmalıydı yani
Niye cagrmiyorlar anlamiyorum tabiki bakicak catldimi catlamadimi diyr ya ne bicim doktor bunlar allah allah nasil sinir oluyorum ya

Canim naptin gttin mi doktora

Niye cagrmiyorlar anlamiyorum tabiki bakicak catldimi catlamadimi diyr ya ne bicim doktor bunlar allah allah nasil sinir oluyorum ya
aynen ya çatlamıyor belki o kadar ilacı falan boşuna kullanmış oluyoruz verdiğimiz paralar da cabası bence bakılmalı yüzsüzlük yapıp gitsemiydim sen ne durumdasın canım hangi aşamadasın?

aynen ya çatlamıyor belki o kadar ilacı falan boşuna kullanmış oluyoruz verdiğimiz paralar da cabası bence bakılmalı yüzsüzlük yapıp gitsemiydim sen ne durumdasın canım hangi aşamadasın?
Canim bende yumurtlama tembelkigi ve e2 hormonu dusuklugu var ilk gttm klomen kullandm 1 yumurtam oldu igneyle catldi ama olmadi zaten o ay rahm fikmi cektrdm temiz ckti. Yaram vardi ocak ayinda onu yaktrdim. Iyilesme suresi biraz uzun surdu. Simdi tekrar adet oldum klomen kullaniyorum bu aksam btyo carsamba gunu muayenem var eger bu ayda 1 yumurtam olursa dozunu arttrcak klomenin zaten incir kurude yapiyroum oyle yani 2. Klomen denemem olucak sen kacinci evr3desin kacinci klomenin

Kaç yumurtan oluştu canim, ben ilk defa kullandım, iğne vermedi, Çarşamba kontrole çağırdı catlamis mi diye. Belki iğne kesin çatlatıyordur o yüzden çağırmamıştır, bozma moralini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…