- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Tatlim ben 1 kere kullandm 1. Tane oldu yumurtam sonra yaram vardi onu yaktrdim bu 2. Klomenim bakalim kac tane olmus yada 1 tane mi oldu eger bu ayda 1 tane olursa diger ay dozunu arttrcaz dedi ama bilmiyorum yarn gdicem iste ilacm dun aksam btti zaten bakalim yarin belli olur
Burda sadece devlet hastanesi var sıra dolnca hasta kabul etmiyolar randevuyuda sabah 7.buçukda almay başlıyosun 8de gittim bitmişti rndevuBende carsamba gtcem 10nda randevum var bakalim klomenim bu aksam btti. Niye gidemdin kuzu insallah guzel.sonuclar alirz ya
Evet canim dogru devlette bu isler cok zor oluyor ama mecbura kalinca mecbur. Evet gunumuz gecince negatfse hemen adet olmak istyoda tekrardan tedavye baslim diye bende oyle oluyorumBurda sadece devlet hastanesi var sıra dolnca hasta kabul etmiyolar randevuyuda sabah 7.buçukda almay başlıyosun 8de gittim bitmişti rndevubgn de çalşyorm sabah iş çıkışı inş gitcem ve inş hayrlı sonçlar alırz ben biran önce adet olup tedaviye dewam etmek istiyorum cnm normalde adet olmak istemem ama artk olayım diyorum :)
aa hiç rast gelmedim izleyeyim o zamanValla ben de su anda neyime güveniyorsam ikiz istiyorum. Tlc de bir evde 6 bebek var, onu izle :) Bir tane varken, sonradan besizler oluyor :)
Adet söktürücü ilaç verdi hç sevmiyorum bu devlet hastanelerini 3dk bile sürmüyor muayne klomen verdi tekrar adet olmca gelme 3.gün başla direk dedi bitince gel dedi
Evet canim dogru devlette bu isler cok zor oluyor ama mecbura kalinca mecbur. Evet gunumuz gecince negatfse hemen adet olmak istyoda tekrardan tedavye baslim diye bende oyle oluyorum
Anladm canim btince gdersin o zmanAdet söktürücü ilaç verdi hç sevmiyorum bu devlet hastanelerini 3dk bile sürmüyor muayne klomen verdi tekrar adet olmca gelme 3.gün başla direk dedi bitince gel dedi
Canim muayne oldum suan hc yumurtalamam yok moralim cok bozuldu. Cuma gunu tekrar cagrdu ancak bi kac gun sonra keisn soylerim dedi. Yumurtlama olup olmayacagini. Cuma gunu tekrar gtcem sanki uzerime yiginla birsey dokuldu.Hadi bakalım, yarın güzel haberler alalım ikimiz de. Senin Çifter Çifter yumurtaların olsun, benimkiler de catlamis olsun :)
Canim muayne oldum suan hc yumurtalamam yok moralim cok bozuldu. Cuma gunu tekrar cagrdu ancak bi kac gun sonra keisn soylerim dedi. Yumurtlama olup olmayacagini. Cuma gunu tekrar gtcem sanki uzerime yiginla birsey dokuldu.
Ya benim ilk den2memde zaten 1 yumurtam oldu bu ayda olmazsa yada 1 tane olurda dozunu arttrcam dedi. Klomenim pazartesi btti. Biteli 2. Gun iste bugun. Adetm 20 martta oldum adet 25 de btti. Adetimden beri de 8. GunumKaçıncı gündü bugün canim. Kıyamam canim üzme kendini. Cumayı bekle bakalım, deneye deneye doğrusu bulunacak bu ilaçların. Biz de o mutluluğu yaşarız insallah tez zamanda.
Ya benim ilk den2memde zaten 1 yumurtam oldu bu ayda olmazsa yada 1 tane olurda dozunu arttrcam dedi. Klomenim pazartesi btti. Biteli 2. Gun iste bugun. Adetm 20 martta oldum adet 25 de btti. Adetimden beri de 8. Gunum
Yok canim inofolic vermedi bana doktorum belki bi ihtimal zaten sordum olmicakmi dedim yumurtam onu dedi kesin olral cuma yada pazartesi soylerim dedi ama en kesin pazrtesi olur dediBelki cuma günü yumoslar el sallar sana, hiç belli olmaz. Olmazsa da ilaç değiştirir. Sen inofolic falan kullanıyor musun
Yok canim inofolic vermedi bana doktorum belki bi ihtimal zaten sordum olmicakmi dedim yumurtam onu dedi kesin olral cuma yada pazartesi soylerim dedi ama en kesin pazrtesi olur dedi
Benim umudum yok bu ay belki olur bilemem ama hayrlisiiBak kesin konuşmamış. Biz şartlanır gidiyoruz tabi gecikince modumuz düşüyor. Güzel haberlerini bekliyorum:)
Canım umutsuzluğa düşme hemen çok erken çağırmış seni sanki yaa ben adetle birlikte 11.gün gitmiştim daha yumurtanın 14 m demişti ve 3 gün daha beklemiştim 16 17 m anca olmuştu üzülme inşallah oluşur ve büyürBenim umudum yok bu ay belki olur bilemem ama hayrlisii
Bakalim canim cuma ne oluyo bakicaz artk zaten. Ilk kullandgmda da 4 gun sonra belki olmus yumurtam baktmda simdi ilac bteli 2 gun oldu ama sanmiyrium bence olmicakCanım umutsuzluğa düşme hemen çok erken çağırmış seni sanki yaa ben adetle birlikte 11.gün gitmiştim daha yumurtanın 14 m demişti ve 3 gün daha beklemiştim 16 17 m anca olmuştu üzülme inşallah oluşur ve büyür
13 14 ne oluyoBanada 13. 14. Gel dedi mesela
canım çok erken çağırmış seni bence cuma da erken ilaç biteli 4 gün olacak o zman zaten normalde ilaç bittikten 3-4 gün sonra çağırması gerekiyor. düşün ben ilaç bittikten 6 gün sonra gittim hala istenilen büyüklüğe ulaşmamıştı. yani kişiden kişiye fark olabilir. acele etme gönlünü ferah tutmaya çalış bu ay olmazsa öbür ay dozunu arttırır. doktorunu değiştirebilirsin bile benceBakalim canim cuma ne oluyo bakicaz artk zaten. Ilk kullandgmda da 4 gun sonra belki olmus yumurtam baktmda simdi ilac bteli 2 gun oldu ama sanmiyrium bence olmicak
Canim ben doktorumu degstrmek icin suan cok erken cunku rahim filmi cektrfim ilk ay kloemn kullandm sonra yarm vardi yaktrdim. Ancak iyilesti 2. Tefavye yeni basldm ysni dha yeni tefvye baslamis olfum bende baktm 4 gun sonra feln yumurtalam net gozukmus ilk kulkndgimda oyle yanicanım çok erken çağırmış seni bence cuma da erken ilaç biteli 4 gün olacak o zman zaten normalde ilaç bittikten 3-4 gün sonra çağırması gerekiyor. düşün ben ilaç bittikten 6 gün sonra gittim hala istenilen büyüklüğe ulaşmamıştı. yani kişiden kişiye fark olabilir. acele etme gönlünü ferah tutmaya çalış bu ay olmazsa öbür ay dozunu arttırır. doktorunu değiştirebilirsin bile bence
tamam o zaman böyle olması normal diyorsun?Canim ben doktorumu degstrmek icin suan cok erken cunku rahim filmi cektrfim ilk ay kloemn kullandm sonra yarm vardi yaktrdim. Ancak iyilesti 2. Tefavye yeni basldm ysni dha yeni tefvye baslamis olfum bende baktm 4 gun sonra feln yumurtalam net gozukmus ilk kulkndgimda oyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?