• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim daha önce iki düşük yaptım malesef...
Hormonlardan bir sorun yok Allah'a şükür...yada adet düzensizliğim....

Ama bir sorun olmadığı halde kolay gebe kalamiyorum...
İlk gebelik dokuz ay sonra oldu sonra ki ise yedi ay felan sonra oldu..şimdi yine beş ay oldu hale olmadı gebelik...

Zaten riskli bir gebelik geçiriyorum..birde uzunca bir süre gebe kalmak için uğraşmak beni çok fazla yoruyor...

Artık bu ayı dolu dolu değerlendirmek istiyorum..doktor Klomen versin yakından takip etsin büyüdüğünde kendi çatlar demesin iğne versin istiyorum...bıktım artık her ay hüsrana uğramaktan.

Bu gün yeni adet oldum..ilacı salı günü yani adetin üçüncü günü gitmek istiyorum doktora
İlaç kullanmak için çok mu geç olur
Yoksa hemen yarın mı gitmeliyim sizce
Yok zaten adetin 3.gunu falan gel diyor doktorlar ama cogu kiside ayni canim benim arkadaslarim mesela biri 9 ay bekledi biri 6 biri 5 yani hemen ha deyince zaten olmuyor. Benimde tedavide 4.ayim direk hapa basladimda ne olduki bak bizde bekliyoruz canim Allahtan hayirlisi bi doktoruna danis.normalde yumurtan olusuyosa zaten klomen vermezki

Yok zaten adetin 3.gunu falan gel diyor doktorlar ama cogu kiside ayni canim benim arkadaslarim mesela biri 9 ay bekledi biri 6 biri 5 yani hemen ha deyince zaten olmuyor. Benimde tedavide 4.ayim direk hapa basladimda ne olduki bak bizde bekliyoruz canim Allahtan hayirlisi bi doktoruna danis.normalde yumurtan olusuyosa zaten klomen vermezki

Aynen cnm hayırlısı artık
Valla bilmiyorum beklemekten sıkıldım
En azından bu ay bir kere de olsa Klomen ve çatlama iğnesi kullanmak istiyorum..
Bir yandan da korkuyorum acaba kist yapar mı diye
Bakalım doktor ne diyecek..en azından Klomen verse

En azından bu ay bir kere de olsa Klomen ve çatlama iğnesi kullanmak istiyorum..
Klomen degilde catlatma ignesinden sonra bi yumurtam catlamadi benim onceki aydi sanirim kist olustu ama adetimle gitti cok sukur. Bence cokta heves etme hormon yuklenmesine canim doktoruna iyice sor

Insallah.klomen degilde catlatma ignesi istah aciyor dogru ilk ay cok etkilemisti beni igneden sonra abuk subuk acikiyodum varya yemesem ölücem sanki hamile gibi. Sonraki ay duzeldi ama klomende degismiyor canim.
Amanıııın bunu duyduğum iyi oldu tatlım off artık güzel haber versek yaş ilerliyor kafaya takıyoruz

Kızlar benimde bir düşüğüm var pcosum. İlk gebeliğim kendiliğinden olmuştu ama şimdi klomen başladık Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Ben pazartesi kullanmaya başlıycam
Yan etkileri var mı
Klomen tedavisinden sonra hamile kaldınız mı
Kilo aldınız mı ne kadar aldınız

ben 3 ay kullandım glifor ile beraber içtim kilo aldım ama ilaçtan olduğunu düşünmüyorum yeme düzenimin bozukluğundan kilo aldım. geçen hafta son çatlatma iğnemi vuruldum şimdi sonucu bekliyorum diğer denediğim 2 ay gebelik oluşmadı. ilacın yan etkileri biraz psikolojik oluyor. fazlaca sinir, gereksiz stres, ateş basması, sabırsızlık gibi etkiler oluyor bende. umarım sende ilk aydan işe yarar

bende 3.ay kullanmamda kist yaptı ama sonraki kontrollerimde kist kendiliğinden küçüldü. kist olduktan sonra doktor ilaç tedavisini sonlandırdı

Kizlar ya ben klimen kullaniyorm 4. Ayim ictim yumurtlamam yaklasti bu hafta olcak kahwerengi leke gelmis bugun, bir sorun mu war cocuk yapmaya dewam edelim mi duralim mi :(

ben 3 ay kullandım glifor ile beraber içtim kilo aldım ama ilaçtan olduğunu düşünmüyorum yeme düzenimin bozukluğundan kilo aldım. geçen hafta son çatlatma iğnemi vuruldum şimdi sonucu bekliyorum diğer denediğim 2 ay gebelik oluşmadı. ilacın yan etkileri biraz psikolojik oluyor. fazlaca sinir, gereksiz stres, ateş basması, sabırsızlık gibi etkiler oluyor bende. umarım sende ilk aydan işe yarar
Insallah hamile kaliriz tatlim
Bende hicbir yan etkisi olmadi yarin doktora gidicez bakicak ne var ne yok

Canim naptin? Ben dun kan tahlili verdim negatif cikti adeti bekliyorum buyuk ihtimal rahim filmi ardindan asilama olur artik oyle demisti doktorum . Sende ne var ne yok
Bende bugun dokyoruma gittim klomrn kullanmistim yumurtalarim catlamis iliskiye girin dedi bakalim insallah hepimiz guzel haberlerimizi yazariz buraya tatlim

Yok hic hissetmiyosun bile igneyi bana doktorum vurdu ikiz bakamam diye korkuyorum ama bir sonraki ay tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum artik hayirlisini diliyorum Allahtan
merhaba, dr un kahraman kolday sanırım. bana da tavsiye ettiler, nasıl memnun musun ? ve gebelik oldu mu ?

İyi günler kızlar bende 15 aylık evliyim Klomen tedavisi gördüm ben o yolla gebe kalamadim ama kalan arkadaşlarım var. Sonra hsg çekildim çekildiğim ay gebe kaalmadım ama bi sonraki ay mutlu haberi aldım. Umarım isteyen herkes en kisa surede bu güzel haberi alır. Eğer doktorunuz oneriyorsa bence hsg çektirin. Benim doktorum erken demişti ama ben inat edip çektirdim iyi ki cektirmisim

merhaba, dr un kahraman kolday sanırım. bana da tavsiye ettiler, nasıl memnun musun ? ve gebelik oldu mu ?
Yok benim doktorum kahraman kolday degil ama arkadaslarim gittiler ve dogumu da onda yaptilar ben onermek icin soylemistim imkanim olsa kahraman beye giderdim

Benim 3. Kez klomen ve catlatma kullanisim ve sanirim bu ayda gebelik olusmadi Rabbim bilir bilir işler

Merhaba canım senin yumurtaların boyutu neydi acaba bnde bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldm ama hiç umudum yok

Back