Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olurmu oyle sey ya benimde tahlillerim normaldi ama sonra ogrendikki yumurta olusumu duzenli degilmis bende yani pco dedi. Mutlaka vardir bi sebebi duzensiz adetede genelde pco diyorlar bence iyice arastir sor onuOo baya uzaktaymissin Valla hicbirsey demiyorlar. Kac tane dr gittim tahlillerimde bi sorun olmadigi icin adet duzensizligimi umursamiyorlar. Yine de cok saol tatlim yardimlarin icin
Olurmu oyle sey ya benimde tahlillerim normaldi ama sonra ogrendikki yumurta olusumu duzenli degilmis bende yani pco dedi. Mutlaka vardir bi sebebi duzensiz adetede genelde pco diyorlar bence iyice arastir sor onu
Hayir canim 2.5 yillik evliyim biz daha yeni istedik 6.ayim benim ilk olucak insallah. Bana direk klomen verdi adet duzensizligim yok benim. Yumurtalarda klomenle kucuk olunca anladi yumurta olusumu duzensiz. Ama cok sukur bu ay 2 tane gelismis varMesela duzensiz adette genelde kist olur diyorlar ama ben surekli dr a gidiyorum. Hepside kist yok diyorlar. Senin ki nasil anlasildi ? Cocugun var miydi bu arada ?
Hayir canim 2.5 yillik evliyim biz daha yeni istedik 6.ayim benim ilk olucak insallah. Bana direk klomen verdi adet duzensizligim yok benim. Yumurtalarda klomenle kucuk olunca anladi yumurta olusumu duzensiz. Ama cok sukur bu ay 2 tane gelismis var
Yarin tekrar yumurtalara bakicak boyutuna ona gore catlatma ignesi vericek canim. Sonrasinda iliski durumunu soyler heralde zamanini. Hayirlisi olsun insallah belli olunca yazarim zaten en az 2,3 hafta gecer daha.Ayyy hadi insallah hemececik saglikli sihhatli gelsin bebisin eee peki degetlindirdiniz mi gunleri ? Ne zaman belli olacak ?? Heyecanlandim .
Benimde 5 6 ay oldu. Bu ay tarlusal verdi dr. Kullandim bitti simdi hala bekliyorum adet olsam da artik bari calissak
Yarin tekrar yumurtalara bakicak boyutuna ona gore catlatma ignesi vericek canim. Sonrasinda iliski durumunu soyler heralde zamanini. Hayirlisi olsun insallah belli olunca yazarim zaten en az 2,3 hafta gecer daha.
Insallah. Bu ay iyiyim ya cok sukur pozitifim moralimde iyi.2 3 hafta nedir ki.. hayirlisi diyelim canim. Mutlaka yaz.. pozitif dusun pozitif olsun..
Benimde ilk ay hatta ikinci ay gelismemisti canim bendede pco dedi doktor ama bak bu ay 2 tane guzel gelismis masallah. O yuzden uzulme dirayetli ol. Gunde kac kere iceceksin ?Kizlar ben bugun muayene oldum ama yumurtalarim hic gelismemis pko cok direncli falan dedi inofolic verdi pazarteso yine gidecem haa 5 gun klomen kulalnacam yine nie gelismiyorki benim gibi olam varmi acep
merhaba;Kizlar klomeni uzun sure kullanip yinede bi ise yaramayan arkadaslar var mi ? Benim 4. Ayim hala birsey yok doktor 6 ay kullan dedi ama kontrolude ilk kullandgmda yapti. Birdaha gelmene gerek yok dedi 6 ay boyunca kullancam nolup ne bittigini usg gidip ogreniyorm ben merakimdan,yumurtalarimi asiri buyuttu bu ay 31mm 28mm 27mm falan sizce doktora gidip soyleyim mi asiri buyumesi de sorun oluyor degil mi?
gecti canim adet oldum da 4.ay klomenimi iciyorm suan. Ama 25mmden yukari bir ise yaramiyor diyolarmerhaba;
31 mm olunca benim bildiğim çatlatma iğnesi verilmesi gerekiyor iyi değerlendir bugünleri gün aşırı ilişki
merhabalar ben Ankaradayım ve düzgün bi doktor bulamadım doktor konusunda bana yardımcı olursan sevinirim. Yarın özel bi hastanede hsg çektircem ve çok korkuyorum ondan sonra başka doktor bulucamKahramanmarastayim :) eger ankaradaysan ablam var orda oda uzun sure tedavi gordu doktor konusunda yardimci olucaktim canim. Yalniz doktorundan klomen istesende durumuna gore vermez cunku adet duzensizligin varmis once onu duzene sokman gerekiyor bence. Doktor ne diyo bu duruma
Canim ablam orda bu aksam goruseyim o uzun sure tedavi gordu. En kucuk simdi ilkokula basladi ama mutlaka vardir tanidigi ona sorup buraya yazarim olurmu. Yardimci olurum tabikimerhabalar ben Ankaradayım ve düzgün bi doktor bulamadım doktor konusunda bana yardımcı olursan sevinirim. Yarın özel bi hastanede hsg çektircem ve çok korkuyorum ondan sonra başka doktor bulucam
Bende 3 defa kullandım bıraktım sonra o ay hamile kaldım sonra gelişmedi kaybettim bebeği şimdi yeniden başladım tedawiye bu ay ilk defa kullandım klomeni ama malesef bugün kırmızılar geldi inşallah bir dha ki aygecti canim adet oldum da 4.ay klomenimi iciyorm suan. Ama 25mmden yukari bir ise yaramiyor diyolar
rabbim saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Bazen cok yoruldugumu hissediyorm cocuk istemekten, etraftan duyduklarm, hamile haberleri aliyorm surekli sagdan soldan Allah herkesin bebegini kendine bagislasin kimsenin mutlulugnda gozum yok ama uzuluyorm keske benimde olsa diyorm. Her ay bi umutla basliyorz sonu hep boyle bitiyor umarim bizde en kisa zamanda hamile haberimizi weririz.Bende 3 defa kullandım bıraktım sonra o ay hamile kaldım sonra gelişmedi kaybettim bebeği şimdi yeniden başladım tedawiye bu ay ilk defa kullandım klomeni ama malesef bugün kırmızılar geldi inşallah bir dha ki ay
Insallah amin bnde ayni durumdayim biri hamile oldugunu dediginde icim ciz edio ne zmn ben de bunu diyecem ne zaman karnim buyumus gorcem die seni cok iyi anliyorum kimsenin evinde mutluluk huzurunda gozum yok ama bebekli ewe gidince o ewde ayri bir nese mutluluk war kndi ewime gelince bos sessiz bazen esinle bile paylasamiyorsun icinde aci cekiyorsun sadece rabbim yardimcimiz olsun kucaklarimizi bos brakmasjn insallahrabbim saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Bazen cok yoruldugumu hissediyorm cocuk istemekten, etraftan duyduklarm, hamile haberleri aliyorm surekli sagdan soldan Allah herkesin bebegini kendine bagislasin kimsenin mutlulugnda gozum yok ama uzuluyorm keske benimde olsa diyorm. Her ay bi umutla basliyorz sonu hep boyle bitiyor umarim bizde en kisa zamanda hamile haberimizi weririz.