aynen canim en yakin dostuma bile anlatamiyorm hissettiklerimi anlamiyolar cunku insan karsidakini sadece kendide ayni seyi yasarsa cok iyi anliyor. Benden sonra ewlenenlerin cocuklari oldu kendimi kotu hissediyorm esimde her ay bi umut bekliyor olmadi diyince uzuluyor belli etmek istemiyor ama anliyoruz tabi. Yinede dualarmda hep diyorumki hayirli birsekilde ver rabbim saglikli sihatli olsun tek dilegim bu.Insallah amin bnde ayni durumdayim biri hamile oldugunu dediginde icim ciz edio ne zmn ben de bunu diyecem ne zaman karnim buyumus gorcem die seni cok iyi anliyorum kimsenin evinde mutluluk huzurunda gozum yok ama bebekli ewe gidince o ewde ayri bir nese mutluluk war kndi ewime gelince bos sessiz bazen esinle bile paylasamiyorsun icinde aci cekiyorsun sadece rabbim yardimcimiz olsun kucaklarimizi bos brakmasjn insallah
Benimde ayni emin ol anlatilmio konusulup paylasilmiyo kimse ile anca burda yazabiliyor insan esim dio hayirlisi bekle sabret ama onunda cocuk severken ki halini insan gorunce sucluluk duygusu hissediyor kendinde allah saglik sihatle kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah sen kac yillik evlisin kac yasindasin cnm nrde oturuyorsun birdeaynen canim en yakin dostuma bile anlatamiyorm hissettiklerimi anlamiyolar cunku insan karsidakini sadece kendide ayni seyi yasarsa cok iyi anliyor. Benden sonra ewlenenlerin cocuklari oldu kendimi kotu hissediyorm esimde her ay bi umut bekliyor olmadi diyince uzuluyor belli etmek istemiyor ama anliyoruz tabi. Yinede dualarmda hep diyorumki hayirli birsekilde ver rabbim saglikli sihatli olsun tek dilegim bu.
2 senelik ewliym 27 yasindaym kayseride oturuyorm. 1senedir de olmuyor bebiş. Sen canimBenimde ayni emin ol anlatilmio konusulup paylasilmiyo kimse ile anca burda yazabiliyor insan esim dio hayirlisi bekle sabret ama onunda cocuk severken ki halini insan gorunce sucluluk duygusu hissediyor kendinde allah saglik sihatle kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah sen kac yillik evlisin kac yasindasin cnm nrde oturuyorsun birde
4 senelik evliyim 28 yasindayim istanbulda oturuyorum sadece 1 ay korundum 4 senede 3 kere hamile kaldm ama malesef2 senelik ewliym 27 yasindaym kayseride oturuyorm. 1senedir de olmuyor bebiş. Sen canim
benimde mayista bir düsugum oldu. Birdaha da olmadi. Yinede insan diyor en azindan oluyor diye hic olmamasindan iyidir, birgun bizde hamileligi yasicaz Allahn iznyle...4 senelik evliyim 28 yasindayim istanbulda oturuyorum sadece 1 ay korundum 4 senede 3 kere hamile kaldm ama malesef
aynen doğru söylüyorsun en azından hamile kalmamda sorun yok diyor insan temmuzda bebeğimi kaybettim bende allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda inşallahbenimde mayista bir düsugum oldu. Birdaha da olmadi. Yinede insan diyor en azindan oluyor diye hic olmamasindan iyidir, birgun bizde hamileligi yasicaz Allahn iznyle...
Amin insallahaynen doğru söylüyorsun en azından hamile kalmamda sorun yok diyor insan temmuzda bebeğimi kaybettim bende allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda inşallah
İnşallah açılır tüpleriniz ve hamile kalırsınız ne dedi doktor açılması zormu nasıl bir durum çok kişiden duyuyorumArkadaşlar merhaba bugün ne kadar korksamda sonunda hsgmi çektirdim biraz zor oldu tabi iki kere ilaç verdiler ama iykide yaptırmışım malesef iki tüpümde tıkalı çıktı.Geçen ay klomen denemiştik bu ayda denemeden hsg çekildim. Şimdi napıcamı bilmiyorum çok üzgünüm. Ama klomen deneyen arkadaşlar hsg çektirin önce benim gibi boşuna uğraşmış olmayın. İki senedir boşuna uğraşmışım.
İnşallah açılır doktor laparosgafi yaptırmamı söledi ama kesin açılır demedi açulabilir dedi yada direk tüp bebek yaptırabilcem. Şimdi araştıryorum brokoli kürü ve süt maydonoz kürleri var bi kaç ay onları denemeyi düşünüyorum. Bu arada da tüp bebek için iyi bi yer bulmayı düşünüyorum hemde kendimi bu zorlu süreç için hazırlamış olurumİnşallah açılır tüpleriniz ve hamile kalırsınız ne dedi doktor açılması zormu nasıl bir durum çok kişiden duyuyorum
Allah yardımcınız olsun inşallah sonunda bebeğinize kavuşursunuz tıkanma sebebi neymişİnşallah açılır doktor laparosgafi yaptırmamı söledi ama kesin açılır demedi açulabilir dedi yada direk tüp bebek yaptırabilcem. Şimdi araştıryorum brokoli kürü ve süt maydonoz kürleri var bi kaç ay onları denemeyi düşünüyorum. Bu arada da tüp bebek için iyi bi yer bulmayı düşünüyorum hemde kendimi bu zorlu süreç için hazırlamış olurum
Amin canım inşallah. Tıkanma sebebi olarak bişi sölemedi zaten acıdan çok fazla bişi soramadım sonuçda kötü çıkınca. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahAllah yardımcınız olsun inşallah sonunda bebeğinize kavuşursunuz tıkanma sebebi neymiş
Herkese gore degisiyor canim bazisina mide bulantisi yapabiliyor. Bende kasik agrisi yapti onada doktorum yumurtaliklarin hareketlenmis ne guzel iste dedi yani iyi biseydi. Kilo alma konusuna gelince bende fark etmedi aksine verdimBen pazartesi kullanmaya başlıycam
Yan etkileri var mı
Klomen tedavisinden sonra hamile kaldınız mı
Kilo aldınız mı ne kadar aldınız
Insallah bende veririm kilo tatlimHerkese gore degisiyor canim bazisina mide bulantisi yapabiliyor. Bende kasik agrisi yapti onada doktorum yumurtaliklarin hareketlenmis ne guzel iste dedi yani iyi biseydi. Kilo alma konusuna gelince bende fark etmedi aksine verdim
Insallah.klomen degilde catlatma ignesi istah aciyor dogru ilk ay cok etkilemisti beni igneden sonra abuk subuk acikiyodum varya yemesem ölücem sanki hamile gibi. Sonraki ay duzeldi ama klomende degismiyor canim.Insallah bende veririm kilo tatlim
Canim benimde belli degildi yumurtlama sorunumun oldugu. Ilk basta ymurtalara bakmak icin verdi ilk ay gunde bi tane adetin 5.gunu basladim 5 gun. Bende olusmadi yumurta cok kucuktu oyle anladik zaten duzenli yumurtlama olmadigini yani pco ama adetlerim duzenli pco geneli adet duzensizligi yasiyor. Sende sorun varmi yada nekadardir deniyosunYumurtlama ve çatlama ile ilgili her hangi bir sorunu olmadığı halde klomen ve çatlama iğnesi kullananlar var mı ve hemen hamile kalanlar
Bu ay bende doktordan istiyecem ilaçta versin ignede ne kaybederim ki
Canim benimde belli degildi yumurtlama sorunumun oldugu. Ilk basta ymurtalara bakmak icin verdi ilk ay gunde bi tane adetin 5.gunu basladim 5 gun. Bende olusmadi yumurta cok kucuktu oyle anladik zaten duzenli yumurtlama olmadigini yani pco ama adetlerim duzenli pco geneli adet duzensizligi yasiyor. Sende sorun varmi yada nekadardir deniyosun
Canim benimde belli degildi yumurtlama sorunumun oldugu. Ilk basta ymurtalara bakmak icin verdi ilk ay gunde bi tane adetin 5.gunu basladim 5 gun. Bende olusmadi yumurta cok kucuktu oyle anladik zaten duzenli yumurtlama olmadigini yani pco ama adetlerim duzenli pco geneli adet duzensizligi yasiyor. Sende sorun varmi yada nekadardir deniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?