Adet olmadıysan daha belki vardır sonra çıkabilir benim bir arkadaşımın öyle olmuş bat günü negatif çıkmış 1-2 hafta sonra da hamile olduğunu öğrenmişSadece göğüslerim cok agriyor sag kasikta agrim var ama hic lekelenmem bile olmadi adet gunume 2 gun kaldi
Ama catlatma ignesinden aonra artik cikmasi mumkun degil onumuzdeki aya bakicaz dedi doktorumAdet olmadıysan daha belki vardır sonra çıkabilir benim bir arkadaşımın öyle olmuş bat günü negatif çıkmış 1-2 hafta sonra da hamile olduğunu öğrenmiş
benimde gögüslerimde çok ağrı var bel ve kasık ağrım oluyo ara ara şeffaf akıntım oluyo bata 2 günüm kaldı sizce test yapsam çıkar mı yarın sabah yapmayı düşünüorum ama iğne olmadım ben yoksa cumaya kadar beklesem mi çok merak ediyorumAma catlatma ignesinden aonra artik cikmasi mumkun degil onumuzdeki aya bakicaz dedi doktorum
Anladım canım hayırlısı olsunAma catlatma ignesinden aonra artik cikmasi mumkun degil onumuzdeki aya bakicaz dedi doktorum
Eger varsa cikabilir ama kanda yaptirsan kesin ve net olur bncebenimde gögüslerimde çok ağrı var bel ve kasık ağrım oluyo ara ara şeffaf akıntım oluyo bata 2 günüm kaldı sizce test yapsam çıkar mı yarın sabah yapmayı düşünüorum ama iğne olmadım ben yoksa cumaya kadar beklesem mi çok merak ediyorum
Kan kesin sonuç olduğu için cesaret edemiyorum sanırım çok yoruldum artık negatifleri görmekten yarın sabah deniycem şansımı varsada yoksada artık inşallah vardır ama dua edin lütfenEger varsa cikabilir ama kanda yaptirsan kesin ve net olur bnce
Ne cikti baktin mi insallah vardir canim benim yaKan kesin sonuç olduğu için cesaret edemiyorum sanırım çok yoruldum artık negatifleri görmekten yarın sabah deniycem şansımı varsada yoksada artık inşallah vardır ama dua edin lütfen
Canım salı günü akşam dayanamadım yaptım ama negatif çıktı yarın adet günüm sanırım yokNe cikti baktin mi insallah vardir canim benim ya
Canım çatlatma iğnesi vermedi mi doktor kişiden kişiye değişir o benim mesela genelde 22 mm ikrn çatlıyor yumurtam ama sen bu önümüzdeki 10 günü gün aşırı ilişki şeklinde değerlendir ilişkiden sonra hemen kalkma belinin altına yastık koy ne güzel 2 yumurtan var öuhtemelen farklı günlerde çatlayacak çalışmalara başlaMerhabAlar 5 gün klomen kullandım regl in 13.günü bugün ultrasonda bakıldı biri 19mm diğeri 17mm iki yumurtam varmış tecrübeli arkadaşlar sizce ne Zaman çatlar ??
Merhaba tşk ederim dönüşünüz için iğne vermedi doktor tahminim yarın çatlıycak dedi ama sorun şu ki eşim şehir dışında pazar gece gelicek ondan korkuyorum yarın çatlarsa sönermi pazar geceye kadr acaba bide 17 mm olan belki pazar günü çatlar diye ümit ediyorumCanım çatlatma iğnesi vermedi mi doktor kişiden kişiye değişir o benim mesela genelde 22 mm ikrn çatlıyor yumurtam ama sen bu önümüzdeki 10 günü gün aşırı ilişki şeklinde değerlendir ilişkiden sonra hemen kalkma belinin altına yastık koy ne güzel 2 yumurtan var öuhtemelen farklı günlerde çatlayacak çalışmalara başla
Bu aralar catlamasi lazim bugun yarin yani ve gayet guzel olmus Allah nasip etsin insallahMerhabAlar 5 gün klomen kullandım regl in 13.günü bugün ultrasonda bakıldı biri 19mm diğeri 17mm iki yumurtam varmış tecrübeli arkadaşlar sizce ne Zaman çatlar ??
Hayirlisini dile canim Allahtan bu ay insallah olur benimde seninle ayni gun adet tarihim pazartesi doktora gidicem insallahKızlar malesef bu ayda olmadı bugün hasta oldum doktor yolu gözüktü yine bana inşallah önümüzdeki aya artık
Hayırlısı olsun canım daha vakti gelmedi demekki ben bu ay hsg çetiricem canım cumaya randevum var özel de çektircem ama çok korkuyorum çok acı çekende var hissetmeyende ama çok korkuyorum Allahım sabrını versin inşallah eğer bi sorun varsa boşuna uğraşmış olucam hsgden sonra hamilelik şansıda artıyomuş Allahım tez zamanda herkese nasip etsin inşallahHayirlisini dile canim Allahtan bu ay insallah olur benimde seninle ayni gun adet tarihim pazartesi doktora gidicem insallah
ben kullanmadım canım kanda baktırdın mı hcgyde bi doktoruna görün istersen başka bi sorun olmasınKizlar estrofem kullanan varmi? Adetim 1 hafta gecti ne adet ne de hamilelik belirtisi var
Canım daha yumurta çatlamamışki döllensin.yumurtalama zamanına yakın ve o zamanda kasık ağrısı olabilir.16 mm için dr un yeterli dediyse gün aşırı değerlendirarkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?