İnşallah güzeldir canım. Ben hiç agrı yaşamadım hatta o kadar normaldı kı yumurta falan olmamıstır dedım. Önemlı olan gununu denk getırmek hayurlısıyla bız de atlatsak su durumları.evet kullandım cnm cuma biteli beş altı gün oluyor cuma günü kontrol var bakalım bende durumlar nasıl
Benim 2 gündür sağ kasık bölgemde var ağrı hareket ederken hissediyorum. 22 ve 24 ü ilişki 25i kontrol demişti doktor dün ilişki sirasında da baskı oluştu baya zorlandım ama doktor dediği için dayandım. İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız gün geçtikçe sabırsızlanıyor insanİnşallah güzeldir canım. Ben hiç agrı yaşamadım hatta o kadar normaldı kı yumurta falan olmamıstır dedım. Önemlı olan gununu denk getırmek hayurlısıyla bız de atlatsak su durumları.
Valla kafana göre işte başla bugünden, bi de görev gibi yapma olursa olur olmazsa da takılıyoruz havasında yap, görev gibi aklında olursa olmuyo.. oluruna bakın yani hadi bakalımBana da ıgneye gerek kalmayacak kendısı catlar bunların dedı. Insallah o zaman ben de bugunden mı başlayayım ılıskıye. Persembe gır cuma gel dedı ama cok heyecan yaptım
Canim catlamadigindan olsa gerek deformasyon uğramış. Söylediği kelime tam olarak çökmüş. Bu ay adetle atılması kist dönüşür dediDaphnesw yumurta çökmüş ne demekmiş canım ilk defa duyuyorum
Sımdı cuma tekrar gıttıgımde catlamamıs olursa iğneyle mi catlatacak? Sonra da adetı beklıcem.Valla kafana göre işte başla bugünden, bi de görev gibi yapma olursa olur olmazsa da takılıyoruz havasında yap, görev gibi aklında olursa olmuyo.. oluruna bakın yani hadi bakalımfındık fıstık yiyin pekmez için
Çok test yaptım her ay her ay bekleyip hayal kırıklığına uğradım canım bu ay bekliycem dedim daha önce yaptım negatif çıktı ama umudum var klomen kullandigim için bir kaç gün geçsin olmazsam hastaneye gidecem nolur hamile olayım Allah'ım
Yani umut yok muymuş bana da yumurta salınımı bitmiş demişti ama biz öncesini değerlendirmiştik, inşallah senin de öyle öncesinde tutmuştur kuzumCanim catlamadigindan olsa gerek deformasyon uğramış. Söylediği kelime tam olarak çökmüş. Bu ay adetle atılması kist dönüşür dedi
Benim kendi çatlamasını beklemedi valla, 23, 18, 15 mm üç tane vardı direk vurdu iğneyi ertesi günde beni ağlata ağlata çatladılar hissettim, dört gün sonra gittiğimde de yumurta salınımı bitmiş dedi işte, daha da eşimin yüzüne bakmadım bi haftaSımdı cuma tekrar gıttıgımde catlamamıs olursa iğneyle mi catlatacak? Sonra da adetı beklıcem.
Ben adetin 3. Günü başladım canım, ama doktor kontrolünde içmen lazım yoksa kiste dönüşme riski var Allah korusunKizlar bisey sorcam bu klomen adetliyken iciliyo mu
Umut var tatlım. Bir yumurtan daha vardı çatlamış. Ama ben tek yumurta sonradan gelişip catladi gi için umutsuzum biraz.Yani umut yok muymuş bana da yumurta salınımı bitmiş demişti ama biz öncesini değerlendirmiştik, inşallah senin de öyle öncesinde tutmuştur kuzum
Canım umutsuzlanma, duanı et rabbime güven, hatta ben aşılama istedim bu ay eşinin spermleri zayıf tutmaz dedi, üç-beş ayda anca düzelir dedi, bak tuttu, inşallah senin de öyle oluverirUmut var tatlım. Bir yumurtan daha vardı çatlamış. Ama ben tek yumurta sonradan gelişip catladi gi için umutsuzum biraz.
Ya doktor dun verdi ama adetli oldugumu biliyo 2. Gunu cagirmisti zaten bugun aldim ama 5 gun kullan gel dedi pzrtsiye randevu verdi simdi icsen bisey olmaz heraldeBen adetin 3. Günü başladım canım, ama doktor kontrolünde içmen lazım yoksa kiste dönüşme riski var Allah korusun
Çok sevindim senin adına. Umarım sağlıkla kucağına almak nasip olur. Daha 30 ağustosa kadar 7 gün küçük de olsa umudm var. Bakalım.Canım umutsuzlanma, duanı et rabbime güven, hatta ben aşılama istedim bu ay eşinin spermleri zayıf tutmaz dedi, üç-beş ayda anca düzelir dedi, bak tuttu, inşallah senin de öyle oluverir
Adet gununde kullacaksın o ılacı zaten. Ya 3. Ya da 5. Gunu baslastıyor doktora baglı sınra kontrolYa doktor dun verdi ama adetli oldugumu biliyo 2. Gunu cagirmisti zaten bugun aldim ama 5 gun kullan gel dedi pzrtsiye randevu verdi simdi icsen bisey olmaz heralde
Hm tamm canm anladim ilk kez kullaniyorumda saol :)Adet gununde kullacaksın o ılacı zaten. Ya 3. Ya da 5. Gunu baslastıyor doktora baglı sınra kontrol
Amin canım çok teşekkür ederim, isteyen herkese en kısa zamanda nasip olur inşallahÇok sevindim senin adına. Umarım sağlıkla kucağına almak nasip olur. Daha 30 ağustosa kadar 7 gün küçük de olsa umudm var. Bakalım.
Kullan canım başla sen, hayırlısı olsun inşallahHm tamm canm anladim ilk kez kullaniyorumda saol :)
Insallah cnmKullan canım başla sen, hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?