Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar doktordan çıktım. Sağdaki 2 yumurta çatlamamis. Çökmüş dedi. Soldaki çatlamış. İlişkiye devam gün aşırı dedi. Bat 30 ağustosta 5 ine kadar adet olmazsan gel dedi. Maalesef bayram giriyor adet olursam kontrole bu ay kontrole gidemeyeceğim için kene ara verecekmis iz.

Cnm benim belki kontrole gerek duymadan güzel haberler alırsın İnşallah bende gideceğim cuma günü kontrole kasıkta da agrim var inşallah catliyordur benimde

Cnm benim belki kontrole gerek duymadan güzel haberler alırsın İnşallah bende gideceğim cuma günü kontrole kasıkta da agrim var inşallah catliyordur benimde
Canim o iki yumurtadan çok daha umutluyum. Gün aşırı ilişki oldu bizde ama doktorun verdiği plana göre oldu. Eğer soldaki tek yumurtaya kaldıysa isim yandım. Çünkü pzt beyaz akinti oldu ama o gün ilişki günü değil diye yapmadık. O yumurta diğerlerinden küçüktü eğer pzt catladiysa hiç şansım kalmamıştır.

Öyle düşünme cnm inşallah iyi sonuçlanır artik bekleyip göreceğiz:)

Sımdı cıktım 3 tane yumurtam olusmus. Gayet kalıtelı dedı. Persembe afedersın ılıskı cuma tekrar gel dedı. Cuma bellı mı olacak yanı tutup tutmadıgı. Ilk defa kullandım klomenı ben
Ayy ara vermeden gülüm üç gün üst üste yapın, benim de üç yumurtam vardı, bacaklarını havaya dik diyor herkes dr biraz sağa biraz sola dön dedi bana (eşin boşaldıktan sonra) sen de ilk yaptığınızda bacağını dik havaya bence digerinde sağa dön digerinde sola dön ben öyle yaptım çok şükür Allah dualarımı kabul etti. Doktor seni yumurtalar catladı mı kontrol etmek için çağırdı, dört gün sonra ben de gitmiştim 3ü de çatlamış hadi hayırlısı demişti, adet olmazsan gel demişti

Bende cuma günü kontrole gideceğim yumurtam catlamissa veya catlamamissa ne önerir sence cnm bugün reglimin 13. Günü 12 ve 14 de ilişki dedi 15.gün kontrole gel dedi. Yarin kesin ilişkiye girecgim ama bugünü de değerlendirmek gerekir mi bilemedim sağ kasigimda ağrı mevcut ilişki esnasinda da agriyor

Hiç bi şey önermiyor, adet olmazsan bi kaç gün bekle gebelik takip edelim, olursan yine gel istersen ilaç başlayalım diyor

Öyle düşünme cnm inşallah iyi sonuçlanır artik bekleyip göreceğiz:)

Bakalım göreceğiz inşallah. Karnım çok şiş sebebi 3 yumurtaymış, eğer çatlatma iğnesi verseydim hastanelik olurdun dedi. Muaynenin başında çoğul gebelik ihtimalinden bahsetse de sonunda o da biraz umutsuz gibiydi sanki. Bol şans dedi çıkarken. Bakalım göreceğiz salı günü. Test yapmayı düşünmüyorum o güne kadar.

Benim regl dün olmam lazımdı olmadım bu günde bekliyorum ama hiç bir belirti yok sadece 10 gün önce falan göğüslerim şişmeye başladı damarlar falan belirginleşti ayağa kalkıp oturunca başım felaket dönüyor başka bir belirtim yok bu gün hasta olacam sandım çok hafif sancı hissettim ama saniyelik sanki normalde bir hafta öncesinde başlardı sancim şuan sırt ağrım var Allah'ım nolur duy sesimizi nolur nolur nolurrrr

Benim regl dün olmam lazımdı olmadım bu günde bekliyorum ama hiç bir belirti yok sadece 10 gün önce falan göğüslerim şişmeye başladı damarlar falan belirginleşti ayağa kalkıp oturunca başım felaket dönüyor başka bir belirtim yok bu gün hasta olacam sandım çok hafif sancı hissettim ama saniyelik sanki normalde bir hafta öncesinde başlardı sancim şuan sırt ağrım var Allah'ım nolur duy sesimizi nolur nolur nolurrrr

Maaşallah sabırlısınız ben olsam hemen test yapardım. Ben hastalanmadan birgece önce hafif pembe akıntım olur. Battan bir gece önce olmaza dayanamayıp hemen test yapıyorum.

Maaşallah sabırlısınız ben olsam hemen test yapardım. Ben hastalanmadan birgece önce hafif pembe akıntım olur. Battan bir gece önce olmaza dayanamayıp hemen test yapıyorum.
Çok test yaptım her ay her ay bekleyip hayal kırıklığına uğradım canım bu ay bekliycem dedim daha önce yaptım negatif çıktı ama umudum var klomen kullandigim için bir kaç gün geçsin olmazsam hastaneye gidecem nolur hamile olayım Allah'ım

Bana da ıgneye gerek kalmayacak kendısı catlar bunların dedı. Insallah o zaman ben de bugunden mı başlayayım ılıskıye. Persembe gır cuma gel dedı ama cok heyecan yaptım

Alttan muayene ıle baktı. Ben bu konularda hıcbırsey bılmıyorum. Ama yumurta olusmasına bıle sevındım cunku arkadasımda kıst olmustu sen de mı kullanıyosun su an?
evet kullandım cnm cuma biteli beş altı gün oluyor cuma günü kontrol var bakalım bende durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…