Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canımm sağlıkla kucağına al inş.ilk ayınmıydı klomendeKızlar sonucum 477.28 çıktı
Evet canım ve hiç kontrole gitmedim doktor izindeydi cok şaşırdım bende insallah isteyen herkese sana da nasip etsinTebrik ederim canımm sağlıkla kucağına al inş.ilk ayınmıydı klomende
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevndm klomene ilk ayın mıydıEvet canım ve hiç kontrole gitmedim doktor izindeydi cok şaşırdım bende insallah isteyen herkese sana da nasip etsin
Ay hayirlisi insallah canim benim korkuyorum vallaCanım bende pkoluyum ve bende bugün doktora gittm klomende ikinci ayım bu klomene bittikten sonra kontrole gittiğinde büyüdyse yumurtaların ondan snra iğne yapuyolar adetinın 3. Günümü bugün bide klomenle birden fazla yumurta gelştiği için çoğl gebelik olabiliyor bnm bu ay 4 ymurtm glşmişti ama olmadı nasip işi birazda
Korkuck bşy yok cnm hayırlısı olsn hepimiz içinAy hayirlisi insallah canim benim korkuyorum valla
Amin insallahKorkuck bşy yok cnm hayırlısı olsn hepimiz için
Nasip birazda aynen sağlıkla inş cnm..bizede dua etEvet canım ve hiç kontrole gitmedim doktor izindeydi cok şaşırdım bende insallah isteyen herkese sana da nasip etsin
Hepiniz dualarimdasiniz canimNasip birazda aynen sağlıkla inş cnm..bizede dua et
Hayırlı olsun canım benim çok sevindim belirtilerin nelerdi yazarsan bize de umut olurKızlar sonucum 477.28 çıktı
Canım demiştim Hic kafama takmadım hiçte belirtim yoktu sadece sol kasigimda hafif batma hissi Bide adete on gün kala göğüs ağrısı ama cok abartı degil insallah allah size de nasip eder ben hiç beklemiyordm Hic olmicak saniyodm bu ay hiç düşünmedimHayırlı olsun canım benim çok sevindim belirtilerin nelerdi yazarsan bize de umut olur
Nazli çok sevindik yasa valla cnm hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne zaman kullanmaya basladin klomeni ve ilişki durumun nasıl oldu klomen sonrası cnm özel oldu sorum biraz ama hani tutması bakımından sordum ayrıca regl suren kaç gun de bir oluyorduCanım demiştim Hic kafama takmadım hiçte belirtim yoktu sadece sol kasigimda hafif batma hissi Bide adete on gün kala göğüs ağrısı ama cok abartı degil insallah allah size de nasip eder ben hiç beklemiyordm Hic olmicak saniyodm bu ay hiç düşünmedim
Canim o 3 yumurtan gelistiginde agri sizin oldu mu hic yani hissedio muydun karninda gelistiginiMerhaba ben de yeni üye oldum. Kısa hikayemi anlatayım. 2000 yılında bir kız 2006 ve 2007 yıllarında arka arkaya ve doğal yollarla hamile kalarak 3 çocuk annesi oldum. Ancak evliliğini yurumediginden boşandım. 1 yıl sonra şimdiki eşimle tanıştık. 2 yılı bir kaç ay geçkin evliyiz. 1.5 yıla yakın koruduk ve geçtiğimiz aralık ayında bebek istediğimiz karar verdik. Eşimin de ikinci evliliğini ancak hiç çocuğu yoktu. Onun kucağını boş birakmamak adına çalışmalara başladık. Ocak ayında ilk denememizde hamile kaldım. Aderimin gecikti gi ilk gün test yaptırdım negatif çıktı. 4. Gün evde kendim yaptım silik çizgi çıktı. 6. Gün tekrar kan vermeye gittim. Ancak sonucu beklemek yerine eve dönerken hastalandım. Adetin 3. Günü Dr gel dediğinden gittim. Tuhaftır ki almadığım test sonucum şüpheli çıkmıştı. Test yenilendi ve her gün tekrarlandı. Çünkü kanama devam ediyordu. Kimyasal gebelik oluşmuştu düşük sonuçlandı. Birkaç ay korumamız istendi. Mayıs ayında korunmayı bıraktık. Ağustosun 3. De doktora gittim ve klomen başladı. Günde 2 adet 5 gün tedavinin ardından 12 ağustosta muayeneye çağırdı. 2 si sağda biri solda ve küçük olmak üzere 3 yumurta olmuştu. 3. Boşverr dedi. Ertesi gün yumurtalar daha da gelişmiştir. O gün ilişki verdi ve tekrar çağırdı. Catlatma ignesi yapacaktı ancak 3. Kontrolde yumurtaların ikisinin 20 ve 2q mm diğerinin 15 mm olduğunu görünce iğne yapmadı ilişki programı verdi ve 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Gün aşırı ilişkiye girdik çarşamba kontrole gideceğim. Heyecandan ve meraktan ölmek üzereyim. İnşallah tutmuştur. Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Canim suan peki belirtilerin nasil bide klomenden once ne kadar sure bekledin ve klomenin kacinci ayinda tuttu acaba?Canım demiştim Hic kafama takmadım hiçte belirtim yoktu sadece sol kasigimda hafif batma hissi Bide adete on gün kala göğüs ağrısı ama cok abartı degil insallah allah size de nasip eder ben hiç beklemiyordm Hic olmicak saniyodm bu ay hiç düşünmedim
Yumurtalar gelişirken hissetmedim. Ama doktora son gittimden birkaç saat sonra kasiklarimda ağrı başladı bur hafta boyunca da ara ara sancı şeklinde ağrılar oldu. Klomenden sonra bu tip ağrılar hissetmeye başladım dh önce olmamıştı hicCanim o 3 yumurtan gelistiginde agri sizin oldu mu hic yani hissedio muydun karninda gelistigini
Hayırlı olsun. Yarın da ben gidicem klomeni kullandım bakalım ne olacak darısı başımıza.Kızlar sonucum 477.28 çıktı
Cnm kontrol nasıl geçti gelince bilgi verir misin bende klomen kullandım biteli 5-6 gün oluyor cuma günü da benim kontrol varHayırlı olsun. Yarın da ben gidicem klomeni kullandım bakalım ne olacak darısı başımıza.