Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim klomenle 4-5 yumurtam olmstu felaket agrim war catlarken oluyor mu sanci lutfen yardmci olun normal mi bu
İlaç bıttıkten aonra mı agrın oldu? Benım hafıf sol tarafta hıssedıyorum arada ama catlamdı daha ondan agrım yok su an. Yumurtalar catlayınca bu kadar agrı oluyor mu ki korktum su an

Kizlar benim klomenle 4-5 yumurtam olmstu felaket agrim war catlarken oluyor mu sanci lutfen yardmci olun normal mi bu
Benim 3 yumurtam olmuştu 1 tanesi çatlamış ama inanılmaz sandım oldu bir haftadır. Yumurta ne zaman catladi net bisi söyleyemem ama pazartesi günü akinti olmistu

Benim 3 yumurtam olmuştu 1 tanesi çatlamış ama inanılmaz sandım oldu bir haftadır. Yumurta ne zaman catladi net bisi söyleyemem ama pazartesi günü akinti olmistu
Kızlar benimde sağ kasıkta var sancim bu yüzden mi ki poff içimde neler oluyor merak ediyorum :) cuma günü doktorda inşallah catladigini ogrenirim yaaa

İlaç bıttıkten aonra mı agrın oldu? Benım hafıf sol tarafta hıssedıyorum arada ama catlamdı daha ondan agrım yok su an. Yumurtalar catlayınca bu kadar agrı oluyor mu ki korktum su an
yok canim benim ilac bitti 5gun gecti doktora gittim bir hafta iliski onerdi onu da yaptm bugun felaket sancim war kalkamiyorm yerimden catladgndan mi oldu anlamadm

Kızlar benimde sağ kasıkta var sancim bu yüzden mi ki poff içimde neler oluyor merak ediyorum :) cuma günü doktorda inşallah catladigini ogrenirim yaaa
bende cuma gitcem doktora felaket bi sanci ama yerimden kalkamiyorm ben serum takindm yine gecmedi neyden oldugunu da anlamadm ki catladgndan mi oldu bilmiyorm

bende cuma gitcem doktora felaket bi sanci ama yerimden kalkamiyorm ben serum takindm yine gecmedi neyden oldugunu da anlamadm ki catladgndan mi oldu bilmiyorm
Cnm şuan ortalama ayni durumdayız biliyor musun benimde ilacı kullanali beş altı gün geçti doktor ilişki önerdiği tarihlerde yaptım birde yarin yapıp cuma günü gideceğim ama yumurtalar oluştu mu biliyorum henüz ben sadece 2 gündür hareketlerinde ağrıyı hissediyorum

E Eda3883 benim serum takılacak kadar değil ama rahatsız ediyor beni yani ilişki esnasinda falan çok agridi sag tarafın oraya baskı yapınca batıyor zaten

evet ayniyiz o zaman.
Ben yumirtalarima baktirdm cok guzel gelismis buyuk ihtimal kendi catlar bide cogul gebelik olma ihtimali cok yuksek dedi. Umarim cektigimz agrilara deger canim insallah seninde hayirli saglikli bebegin olr.

ben agri neremden geliyor anlamadim ya kasiklarm karnim felaket agriyor catlamaya werdim yani 2 3 gundur batip cikma seklindeydi bugun cok artti
İnşallah güzel sonuçlar alırız ya cnm valla bende cektigimize degsin diyorum cuma günü haber ederim artık son durumu.

Mrb kizlar bu klomen kullann arkadaslar adetlerinde azalma oldu mu acaba ben 3. Gunu icmeye basladim normalde 1 hafta olur adetim suan 4. Gunu nerdeye yok denecek kadar az ve kahve rengi gibi acaba normal mi

Mrb kizlar bu klomen kullann arkadaslar adetlerinde azalma oldu mu acaba ben 3. Gunu icmeye basladim normalde 1 hafta olur adetim suan 4. Gunu nerdeye yok denecek kadar az ve kahve rengi gibi acaba normal mi
Canım ben 5. Gün kullandım zaten bitmeye yakındı o yüzden bilmiyorum ama sen neden 3. Gün kullandın ki genelde herkes 5. Kullanıyo diye biliyorum gerçi doktorun vardır bi bildiği

Canım ben 5. Gün kullandım zaten bitmeye yakındı o yüzden bilmiyorum ama sen neden 3. Gün kullandın ki genelde herkes 5. Kullanıyo diye biliyorum gerçi doktorun vardır bi bildiği
Valla anlamdim ki adetim birden kesilnce korktum acaba bisey mi oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…