Benm göğüs ucum zaten icine doğruydu yani çıkık degil ama son on gündür bi çıkıyor bi giriyor ağrım var ama seninkiler tam belirtiAgrı yok aslında ama uçları kocaman oldu ve renk koyulugu var, ve minik pütürcükler bir sürü.. biraz da su toplamış gibiler, bir de akıntım var sulu sulu afedersin, ayy çok stresliyimsenin nasıl göğüslerin
Ben şu dış gebelik kimyasal gebelik vs onlardan çok korkuyorum, şimdi bayram tatili de giricek araya 10 gün kadar kontrol ettiremeyecegiz, allahım hayırlısını versin inşallah herkes için ablacımBenm göğüs ucum zaten icine doğruydu yani çıkık degil ama son on gündür bi çıkıyor bi giriyor ağrım var ama seninkiler tam belirti
İnsallah Allah'ım yüzünün bu mutlu haberle gülmesini bozmasinBen şu dış gebelik kimyasal gebelik vs onlardan çok korkuyorum, şimdi bayram tatili de giricek araya 10 gün kadar kontrol ettiremeyecegiz, allahım hayırlısını versin inşallah herkes için ablacım
Amin tatlım hepimizin inşallahİnsallah Allah'ım yüzünün bu mutlu haberle gülmesini bozmasin
Sen napyn canım gittin mü doktora yükslmiş mi hormnCanım sen adet olmuşsun, inşallah önümüzdeki aya nasipmiş, hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Sen napyn canım gittin mü doktora yükslmiş mi hormn
Selam canım ben de klomen kullandım sonra kontrole gittim ve çatlatma ignesi oldum, belki sende de böyle bir yol izleyecektir. Tedavin hayırlı olsun inşallahKizlar merhaba ben pkoluyum ve bugun doktorum klomen verdi haftayada kontrole cagirdi ama igne filan vermedi ignesiz klomen ise yararmi bilmiyorum birde cogul gebelikler olabilirmis biraz sasirtti beni
merhaba igne olmasi sart degil canim eger yumurtanin catlamasinda bi problem olmayacagini dusunuyorsa yada sen oyle istiyosan vermeyebiliyo.ben istemedm mesela.ama zaten igne verse de kontrole gidince bakicak eger olgunlasmis yumurtan varsa vericek igneyi.yoksa zaten vermiyoKizlar merhaba ben pkoluyum ve bugun doktorum klomen verdi haftayada kontrole cagirdi ama igne filan vermedi ignesiz klomen ise yararmi bilmiyorum birde cogul gebelikler olabilirmis biraz sasirtti beni
İnsallah insallah cok istiyorum bi bebisim olsunSelam canım ben de klomen kullandım sonra kontrole gittim ve çatlatma ignesi oldum, belki sende de böyle bir yol izleyecektir. Tedavin hayırlı olsun inşallah
Anladim canim ilk kez kullanacam bilmiyorum valla hic olmayacak gibi geliyor bebegimmerhaba igne olmasi sart degil canim eger yumurtanin catlamasinda bi problem olmayacagini dusunuyorsa yada sen oyle istiyosan vermeyebiliyo.ben istemedm mesela.ama zaten igne verse de kontrole gidince bakicak eger olgunlasmis yumurtan varsa vericek igneyi.yoksa zaten vermiyo
Yok tatlım hastanedeki hemşire vurdu banaBirde bu catlatma ignesini kendinizmi vurdunuz kizlar internette oyle bisey okudumda
İyi o zaman cunku ben hayatta yapamam canim kan aldirirken bile tansiyonum dusuyor benimYok tatlım hastanedeki hemşire vurdu bana
Canım bende pkoluyum ve bende bugün doktora gittm klomende ikinci ayım bu klomene bittikten sonra kontrole gittiğinde büyüdyse yumurtaların ondan snra iğne yapuyolar adetinın 3. Günümü bugün bide klomenle birden fazla yumurta gelştiği için çoğl gebelik olabiliyor bnm bu ay 4 ymurtm glşmişti ama olmadı nasip işi birazdaKizlar merhaba ben pkoluyum ve bugun doktorum klomen verdi haftayada kontrole cagirdi ama igne filan vermedi ignesiz klomen ise yararmi bilmiyorum birde cogul gebelikler olabilirmis biraz sasirtti beni
Hadi inşallah güzel haberlerini duyarız cnmKızlar kan verdim sonucunu bekliyorum dua edin bana
İnsallah canim hepimizin guzel haberlerini duyarız insallahHadi inşallah güzel haberlerini duyarız cnm
İnşallah güzl haberler alırız hakkında hayırlısı olsunİnsallah canim hepimizin guzel haberlerini duyarız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?