Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm göğüs ucum zaten icine doğruydu yani çıkık degil ama son on gündür bi çıkıyor bi giriyor ağrım var ama seninkiler tam belirti

Benm göğüs ucum zaten icine doğruydu yani çıkık degil ama son on gündür bi çıkıyor bi giriyor ağrım var ama seninkiler tam belirti
Ben şu dış gebelik kimyasal gebelik vs onlardan çok korkuyorum, şimdi bayram tatili de giricek araya 10 gün kadar kontrol ettiremeyecegiz, allahım hayırlısını versin inşallah herkes için ablacım

Ben şu dış gebelik kimyasal gebelik vs onlardan çok korkuyorum, şimdi bayram tatili de giricek araya 10 gün kadar kontrol ettiremeyecegiz, allahım hayırlısını versin inşallah herkes için ablacım
İnsallah Allah'ım yüzünün bu mutlu haberle gülmesini bozmasin

Kizlar merhaba ben pkoluyum ve bugun doktorum klomen verdi haftayada kontrole cagirdi ama igne filan vermedi ignesiz klomen ise yararmi bilmiyorum birde cogul gebelikler olabilirmis biraz sasirtti beni

Kizlar merhaba ben pkoluyum ve bugun doktorum klomen verdi haftayada kontrole cagirdi ama igne filan vermedi ignesiz klomen ise yararmi bilmiyorum birde cogul gebelikler olabilirmis biraz sasirtti beni
Selam canım ben de klomen kullandım sonra kontrole gittim ve çatlatma ignesi oldum, belki sende de böyle bir yol izleyecektir. Tedavin hayırlı olsun inşallah

merhaba igne olmasi sart degil canim eger yumurtanin catlamasinda bi problem olmayacagini dusunuyorsa yada sen oyle istiyosan vermeyebiliyo.ben istemedm mesela.ama zaten igne verse de kontrole gidince bakicak eger olgunlasmis yumurtan varsa vericek igneyi.yoksa zaten vermiyo

Anladim canim ilk kez kullanacam bilmiyorum valla hic olmayacak gibi geliyor bebegim

Canım bende pkoluyum ve bende bugün doktora gittm klomende ikinci ayım bu klomene bittikten sonra kontrole gittiğinde büyüdyse yumurtaların ondan snra iğne yapuyolar adetinın 3. Günümü bugün bide klomenle birden fazla yumurta gelştiği için çoğl gebelik olabiliyor bnm bu ay 4 ymurtm glşmişti ama olmadı nasip işi birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…