İnşallah tutar canım. İlk kez deniyorum ben de ama tutmazsa bir daha denemicem. Hiçbir seyde sıkıntı yok. Hormon,adet,yumurtalık,tüpler. Sen kaç senelik evlisin?Aynen canım çok stresli bi dönm bnm bu ay tutmadı hasta oldm baklm 2. Denemede olur inş.
Yok tatlım ama adet de olmadım, dün gece başlaması gerekiyordu. Sen nasılsın? Durumlar nasıl kiEvBoregi test yaptırdın mi tekrar canm
Bende hala adet olmadım hiç adet ağrımda yok bu saatler baslar di ağrım aksama doğruda adet olurdum ama bakalım inşallah olmam sende bi batmalar felan oluyormuYok tatlım ama adet de olmadım, dün gece başlaması gerekiyordu. Sen nasılsın? Durumlar nasıl ki
Sağ kasık batıyordu dün, bugün sağlı sollu, idrar rengi koyu ve kokulu, yorgunum bi deBende hala adet olmadım hiç adet ağrımda yok bu saatler baslar di ağrım aksama doğruda adet olurdum ama bakalım inşallah olmam sende bi batmalar felan oluyormu
Sabah yatakta yon değiştirirken sağ kasigimda bir ağrı girdi sanki yırtıldı orası anlamadım genellikle solda batmalar oluyo deminde alt göbeğinde oldu batmalar insallah vardır bakalm olmadı yarin test yaparm insallahSağ kasık batıyordu dün, bugün sağlı sollu, idrar rengi koyu ve kokulu, yorgunum bi de
Sen de yok mu kuzu belirti bi şey
Hadi inşallah canım benim, ben de gece kan testini tekrar yapayım diyorum bakalım yükseldi miSabah yatakta yon değiştirirken sağ kasigimda bir ağrı girdi sanki yırtıldı orası anlamadım genellikle solda batmalar oluyo deminde alt göbeğinde oldu batmalar insallah vardır bakalm olmadı yarin test yaparm insallah
Kotu seyler düşünmeyelim yaptirda belli olsun insallah yükselmiştir bence hamilesin acile gidip gebelik testi dediğinde yapiyorlarmiHadi inşallah canım benim, ben de gece kan testini tekrar yapayım diyorum bakalım yükseldi miklomen dış gebelik falan yapıyormuş ya ondan korkuyorum
Ya cuma günü devlet hastanesinin aciline gittik, yarın dişçiye gidicem adetim gecikti riske atmak istemiyorum falan dedim doktor hemen kanda bakalım dedi, yarım saatte aldık sonucu, bizim sağlık ocağı sıkıntılı sadece salı günleri erken saatte kan alıyorlar ve adet on gün geçmeden bakamayız falan diyor doktor sinir oluyorum ona, bugün de özele mi gideriz bilmem, yine devlete gidersek ne dicemKotu seyler düşünmeyelim yaptirda belli olsun insallah yükselmiştir bence hamilesin acile gidip gebelik testi dediğinde yapiyorlarmi
Gündüz vakti bi hastaneye gidip ben kan testi yaptırmak istiyorum desen yapıyorlar benm bildiğim bizim saglik ocagindada iki günde çıkıyor o da Biraz uzak en mantıklısı tedavi gördüğüm hastaneYa cuma günü devlet hastanesinin aciline gittik, yarın dişçiye gidicem adetim gecikti riske atmak istemiyorum falan dedim doktor hemen kanda bakalım dedi, yarım saatte aldık sonucu, bizim sağlık ocağı sıkıntılı sadece salı günleri erken saatte kan alıyorlar ve adet on gün geçmeden bakamayız falan diyor doktor sinir oluyorum ona, bugün de özele mi gideriz bilmem, yine devlete gidersek ne dicemaynı doktor olursa komik olur
Hafta içi ben kendim gidemiyorum eşimin izin alması gerekiyor o yüzden bugünden halledelim, haftaya cumartesi de kendi doktorumuza gideriz kese falan görülür mü bilmem, ayy inşallah senin de bebişin seninledir, birlikte takip ederizGündüz vakti bi hastaneye gidip ben kan testi yaptırmak istiyorum desen yapıyorlar benm bildiğim bizim saglik ocagindada iki günde çıkıyor o da Biraz uzak en mantıklısı tedavi gördüğüm hastane
Evet hemde aynı anda hamile kalmış olcazHafta içi ben kendim gidemiyorum eşimin izin alması gerekiyor o yüzden bugünden halledelim, haftaya cumartesi de kendi doktorumuza gideriz kese falan görülür mü bilmem, ayy inşallah senin de bebişin seninledir, birlikte takip ederiz
Eveeeeet hayırlısı kuzucumEvet hemde aynı anda hamile kalmış olcaz
Bsy dicem adetim geciksede içimde bi test yapamama korkusu belirdiEveeeeet hayırlısı kuzucum
Ben 5 senelik evliyimİnşallah tutar canım. İlk kez deniyorum ben de ama tutmazsa bir daha denemicem. Hiçbir seyde sıkıntı yok. Hormon,adet,yumurtalık,tüpler. Sen kaç senelik evlisin?
Aslında adet gecikmesinden 10 gün beklemek gerekiyormuş sözdeBsy dicem adetim geciksede içimde bi test yapamama korkusu belirdi
Canım sen adet olmuşsun, inşallah önümüzdeki aya nasipmiş, hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahBen 5 senelik evliyim
Ne alaka 10 günmu biz adet gecikmesini zor bekliyoruz. Öylemi hissediyorsun benm icin ben korkmaya başladım nedenseAslında adet gecikmesinden 10 gün beklemek gerekiyormuş sözdeaman insan meraktan çatlıyor, o korku bende de olmuştu cuma günü hastanede beklerken hadi dönelim dedim bi ara, ama sonunda yapıcaz bu işi, sen de korkma canım, bence bebişin seninle
Yok korkma korkmaNe alaka 10 günmu biz adet gecikmesini zor bekliyoruz. Öylemi hissediyorsun benm icin ben korkmaya başladım nedense
İnsallah göğüslerinde ağrı varmiYok korkma korkmahadi güzel haberlerini bekliyorum
Agrı yok aslında ama uçları kocaman oldu ve renk koyulugu var, ve minik pütürcükler bir sürü.. biraz da su toplamış gibiler, bir de akıntım var sulu sulu afedersin, ayy çok stresliyimİnsallah göğüslerinde ağrı varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?