- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 32
- Konu Sahibi Lazkizikader
-
normal 2 doz daha çok oluşuyor hem..evet canım alttan bakıyorlar o da 12.gün falanarkadaşlar merhaba bende klomen başladım bugün 2. günüm ama doktorum direk günde 2 doz başlattı normal mi ? bide yumurta oluşmuş mu diye bakıyorlar ya onu alttan mı muayne ediyor yoksa ultrasyonla mı ?
aynen bende nefret ediyorum ama bebeğimiz için fedakarlık yapacağız..inşallah son muayenelerimiz olurşu muaynelerden nefret ediyorum ama napalım mecburuz
canım 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim 9 aydır bebek düşünüyorum yumurta tembelliği var 2.klomen kullanışım birincisi haziranda başladım bide bu ay kullandım iğne vuruldum..şuan beklemedeyim 1 haftam var..senin ?inşallah. kaç yaşındasın sen. ne kadardır görüyorsun tedavi
çatlaması için iğne yapıyorlar canım iğneyi vurulduktan 36saat sonra çatlıyor..hayırlısı olsun inşallahbende 25 yaşındayım 1 yıllık evliyim bende 9 ay olacak düşünüyorum. ilk defa klomen kullanıyorum iğneden falan bahsetmedi doktor bugün 2 günüm ilaç içiyorum 17 sinde gel demişti işte bakalım ne olacak
inşallah canım allah büyüktür:)çatlaması için iğne yapıyorlar canım iğneyi vurulduktan 36saat sonra çatlıyor..hayırlısı olsun inşallah
İlacın adi ne canim ayda ikikez olman normal karşılanmaz çünkü şaşırdım suan ilacın yan etkisi olabilir sen dikkat et yinedeKızlar klomen kullandım gecen ay bu ay iki kez adet oldum ilk adet olunca gittim ilacdan dedi bu ay ara verelim dedi doktor onbeş gün olmadan tekrar adet oldum yarin kontrolum var bu ilaç beni mahvetti
Çatlamazsa kist olmaz mı ki ?Merhaba bende bu ay klomen kullandım ama yumurtan büyümüş çatlamamış dedi iğne vs vermedi ilişki günleri önerdi. Böyle olup hamile Kalan varmı?
Senin çatlamış miydi yumurtan? Ne demişti doktorIlk kullanmamda kaldım cnm. Hatta hiç ümidimiz yoktu doktorla ama oldu şimdi 1 yaşına girmek üzere kızım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bilmiyorum ki ilişki günleri önerdi herhalde çatlayacak dedimÇatlamazsa kist olmaz mı ki ?
Çatlar inşallahBilmiyorum ki ilişki günleri önerdi herhalde çatlayacak dedim
Senin çatlamış miydi yumurtan? Ne demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?