• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar yardımcı olun

arkadaşlar merhaba bende klomen başladım bugün 2. günüm ama doktorum direk günde 2 doz başlattı normal mi ? bide yumurta oluşmuş mu diye bakıyorlar ya onu alttan mı muayne ediyor yoksa ultrasyonla mı ?
normal 2 doz daha çok oluşuyor hem..evet canım alttan bakıyorlar o da 12.gün falan

inşallah. kaç yaşındasın sen. ne kadardır görüyorsun tedavi
canım 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim 9 aydır bebek düşünüyorum yumurta tembelliği var 2.klomen kullanışım birincisi haziranda başladım bide bu ay kullandım iğne vuruldum..şuan beklemedeyim 1 haftam var..senin ?

bende 25 yaşındayım 1 yıllık evliyim bende 9 ay olacak düşünüyorum. ilk defa klomen kullanıyorum iğneden falan bahsetmedi doktor bugün 2 günüm ilaç içiyorum 17 sinde gel demişti işte bakalım ne olacak

bende 25 yaşındayım 1 yıllık evliyim bende 9 ay olacak düşünüyorum. ilk defa klomen kullanıyorum iğneden falan bahsetmedi doktor bugün 2 günüm ilaç içiyorum 17 sinde gel demişti işte bakalım ne olacak
çatlaması için iğne yapıyorlar canım iğneyi vurulduktan 36saat sonra çatlıyor..hayırlısı olsun inşallah

Kızlar hepinize hayırlı olur ınsalah bu ay bende ikinci denemem klomen le ama bundan önceki doktor çok ilgisizdi değiştirdim ben de salı gidicem yumurtama bakicak buyumus mu die bende polikistik over var ınsalah güzel haberler aliriz salı günü catlama ignesi söyler herlede hangi gün olcagina ben asilama yaptiricam çünkü 9 sene oldu istioruz inş allah hepimize bu ay o sevinci annelik duygusunu yaşatır.

Kızlar klomen kullandım gecen ay bu ay iki kez adet oldum ilk adet olunca gittim ilacdan dedi bu ay ara verelim dedi doktor onbeş gün olmadan tekrar adet oldum yarin kontrolum var bu ilaç beni mahvetti

Kızlar klomen kullandım gecen ay bu ay iki kez adet oldum ilk adet olunca gittim ilacdan dedi bu ay ara verelim dedi doktor onbeş gün olmadan tekrar adet oldum yarin kontrolum var bu ilaç beni mahvetti
İlacın adi ne canim ayda ikikez olman normal karşılanmaz çünkü şaşırdım suan ilacın yan etkisi olabilir sen dikkat et yinede

Merhaba bende bu ay klomen kullandım ama yumurtan büyümüş çatlamamış dedi iğne vs vermedi ilişki günleri önerdi. Böyle olup hamile Kalan varmı?

Ilk kullanmamda kaldım cnm. Hatta hiç ümidimiz yoktu doktorla ama oldu şimdi 1 yaşına girmek üzere kızım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Back