• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar yardımcı olun

ben de klomen kullandığım ikinci ay hamile kaldım ancak kimyasal gebelik oldu, şimdi üçüncü ayım kullandım dün doktordaydım 12. gün 11 ve 12 mm iki tane yumurta var düşük sonrası geç gelişmesi normal dedi doktorum perşembe tekrar gidicem bakalım umarım büyürler iğnemi olurum
İnş cnm Rabbim gönlüne gore versin

Bende 2. Ye klomen kullandim bu birde yaninda merional diye bir igne yumrtalarim cosmus 7 tane olusmus.bugun kontrolum vardi doktorum cok olustugu icin gun asiriya dusurmustu ignemi bugunku kontrolde buyume durumu ayni dedi.simdi persembeye kadar tekrar igneye devam persembe catlatma icin gidicem.ama doktorum korkuyor cok yumurta olustugu icin 2 denfazla cogul gebelik olusma olasiligi var dedi.bende biraz korkuyorum acikcasi ama rabbim hayirlisi ile isteyen herkese ve banada nasib etsin insallah
Ne güzel bnm doktor bayram dan önce klomen e başlattı ayin 29 una attı kontrolü hic bilmiyorum yumurta oluştu mu oluşmadı mi çok geç çağırdı diye düşünüyorum perşembe günü kontrolum var hayirlisi

Kızlar bugün kahverengi bir kan ile karşılaştım daha adetime 12 gün var klomen sen mi ki boyle birşey yasayan oldu mu

Selam kizlar bende bu ay ilkdefa klomen kullandım bitti ve bugün doktora gittim igne oldum bakalim hayirlisi ınş hepimiz için

Cnm bende pazartesi baslicam sürekli izin alamam ki anca mesaide denk gelirse gidebilirim bir sure perşembe sabahı haber veririm
Canım bugün doktor kontrolüm vardı. 16-15-15 büyüklüklehinde 3 yumurta varmış. İğne verdi. Çatlatma iğnesi. Pazartesi sabah 7de iğne olcam. Çoğul olabilir dedi. Hayırlısı olur inşallah. Sen ne yaptın?

[QUO"Lazkizikader, post: 48042902, member: 774292"]Teşekkür ederim beni aydinlattiniz fakat ilk denemem doktor uygun görür mu ki onu bnm mi demem gerekiyo yoksa kendisi söyler mi
Bir yil kadardır deneyip de olmadiysa ben çatlatma iğnesi de istiyorum diye doktora söyleyebilirsin..ben kendim iğne istemiştim. .ama doktorlar genelde ilk ay ignesiz klomen kullandıryor..Diğer ay iğne veriyor. .ben ilk ay istemiştim yumurtamin düzgün catlamadigini düşünüyodum..ilk ayda hamile kaldim Allaha Şükür. .sende kalırsın inşallah. .[/QUOTE]
Merhaba bende klomen kullandım adetin 5inci günü gunde iki defa sonra çatlama iğnesi verdi.36 saat sonra aşılama yaptırdım.siz klomen ve çatlama iğnesi olup normal mi hamile kaldınız

Bir yil kadardır deneyip de olmadiysa ben çatlatma iğnesi de istiyorum diye doktora söyleyebilirsin..ben kendim iğne istemiştim. .ama doktorlar genelde ilk ay ignesiz klomen kullandıryor..Diğer ay iğne veriyor. .ben ilk ay istemiştim yumurtamin düzgün catlamadigini düşünüyodum..ilk ayda hamile kaldim Allaha Şükür. .sende kalırsın inşallah. .
Merhaba bende klomen kullandım adetin 5inci günü gunde iki defa sonra çatlama iğnesi verdi.36 saat sonra aşılama yaptırdım.siz klomen ve çatlama iğnesi olup normal mi hamile kaldınız[/QUOTE]
merhaba canım..evet normal..3 kere felan klomen tedavisi deneyip sonra rahim filmi çektirip daha sonra da aşılama düşünüyorduk..ama Rabbim ilk klomen kullanışımda nasip etti..inşallah senin aşılama da tutar canım..

Merhaba bende klomen kullandım adetin 5inci günü gunde iki defa sonra çatlama iğnesi verdi.36 saat sonra aşılama yaptırdım.siz klomen ve çatlama iğnesi olup normal mi hamile kaldınız
merhaba canım..evet normal..3 kere felan klomen tedavisi deneyip sonra rahim filmi çektirip daha sonra da aşılama düşünüyorduk..ama Rabbim ilk klomen kullanışımda nasip etti..inşallah senin aşılama da tutar canım..[/QUOTE]
Amin cnm.ins .

Merhaba kızlar ben kolay adet olamıyorum pcos var.Doktorum tarlusal verdi adet olmam için onu içiyorum,adet olunca da Klomene başlıyacam.2 yıllık evliyiz yaklaşık 1 senedir korunmuyoruz bakalım kısmet artık :/

arkadaşlar merhaba bende klomen başladım bugün 2. günüm ama doktorum direk günde 2 doz başlattı normal mi ? bide yumurta oluşmuş mu diye bakıyorlar ya onu alttan mı muayne ediyor yoksa ultrasyonla mı ?

Back