• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar yardımcı olun

Bir ara öyle birşey dedi doktor küçük küçük kistler var dedi inofolic kullandım daha sonra klomen verdi ben biraz acele ettim çocuk konusunda bu ikinci evliligim ilk evliligimde bir düşük yaşadım ve bir daha olmadı hayırlısı dedim ayrıldım bir sure sonra bu evliligimde acele ediyorum doğru eş biran önce anne baba olmak istiyoruz ve zaman kaybetmek istemedim cnm

Bir ara öyle birşey dedi doktor küçük küçük kistler var dedi inofolic kullandım daha sonra klomen verdi ben biraz acele ettim çocuk konusunda bu ikinci evliligim ilk evliligimde bir düşük yaşadım ve bir daha olmadı hayırlısı dedim ayrıldım bir sure sonra bu evliligimde acele ediyorum doğru eş biran önce anne baba olmak istiyoruz ve zaman kaybetmek istemedim cnm
Küçük kistler pko oluyor maalesef:( en iyisini yapmışsın ne kadar erken tedaviye başlanırsa daha iyi oluyor..ne kadarlık evlisin

Benimde 1 sene oluyor evleneli ama 10 aydır bebek düşünüyorum.. Allah emeklerimizi Boşa çıkarmasın inşallah

Ben de bugün klomene başladım kızlar ayrıca inofolic combi kullanıyorum. İnofolic ilacı 3 kutu kullandım ve pko temizlendi. Çok sevinçliyim. Haftaya perşembe kontrole gitcem. Çatlatma iğnesi olcam bu ay. Allah her isteyene evlat versin inşallah....

Ben de bugün klomene başladım kızlar ayrıca inofolic combi kullanıyorum. İnofolic ilacı 3 kutu kullandım ve pko temizlendi. Çok sevinçliyim. Haftaya perşembe kontrole gitcem. Çatlatma iğnesi olcam bu ay. Allah her isteyene evlat versin inşallah....
İnş cnm kaç yıllık evlisin

Bende adetimi bekliyorum gecen ay inofolic kullandım bu ay klomen perşembe günü bende gidicem doktora ama biraz ara vericem sanırım işe başlıyorum pazartesi günü nasip diyelim

Bende adetimi bekliyorum gecen ay inofolic kullandım bu ay klomen perşembe günü bende gidicem doktora ama biraz ara vericem sanırım işe başlıyorum pazartesi günü nasip diyelim
Bu ay beraber gidiyo günlerimiz galiba canım hadi hayırlısı olsun. İnofolic çok iyi ilaç. Benim pko vardı 3 kutu içtim iyi gelmiş ve yumurtalıklarım çok iyiymş şu an. Hadi bakalım haberleşelim perşembe. Ben de çalışıyorum öğretmenim.

ben de klomen kullandığım ikinci ay hamile kaldım ancak kimyasal gebelik oldu, şimdi üçüncü ayım kullandım dün doktordaydım 12. gün 11 ve 12 mm iki tane yumurta var düşük sonrası geç gelişmesi normal dedi doktorum perşembe tekrar gidicem bakalım umarım büyürler iğnemi olurum

Bende 2. Ye klomen kullandim bu birde yaninda merional diye bir igne yumrtalarim cosmus 7 tane olusmus.bugun kontrolum vardi doktorum cok olustugu icin gun asiriya dusurmustu ignemi bugunku kontrolde buyume durumu ayni dedi.simdi persembeye kadar tekrar igneye devam persembe catlatma icin gidicem.ama doktorum korkuyor cok yumurta olustugu icin 2 denfazla cogul gebelik olusma olasiligi var dedi.bende biraz korkuyorum acikcasi ama rabbim hayirlisi ile isteyen herkese ve banada nasib etsin insallah

Bu ay beraber gidiyo günlerimiz galiba canım hadi hayırlısı olsun. İnofolic çok iyi ilaç. Benim pko vardı 3 kutu içtim iyi gelmiş ve yumurtalıklarım çok iyiymş şu an. Hadi bakalım haberleşelim perşembe. Ben de çalışıyorum öğretmenim.
Cnm bende pazartesi baslicam sürekli izin alamam ki anca mesaide denk gelirse gidebilirim bir sure perşembe sabahı haber veririm

Back