- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 32
- Konu Sahibi Lazkizikader
-
Benim de ilk klomende öyle olmuştu ümitsizliğe kapılma Allah büyük..canım sende Pkolu musunCnm bende haftaya cuma kontore gidicem daha adetime çok var biraz geç oluyorum ben 36 günden güne ekimin 10 u gibi adet tarihim ama vücudum da hic ilaca dair belirti yok
Küçük kistler pko oluyor maalesefBir ara öyle birşey dedi doktor küçük küçük kistler var dedi inofolic kullandım daha sonra klomen verdi ben biraz acele ettim çocuk konusunda bu ikinci evliligim ilk evliligimde bir düşük yaşadım ve bir daha olmadı hayırlısı dedim ayrıldım bir sure sonra bu evliligimde acele ediyorum doğru eş biran önce anne baba olmak istiyoruz ve zaman kaybetmek istemedim cnm
İnş tatlimBenimde 1 sene oluyor evleneli ama 10 aydır bebek düşünüyorum.. Allah emeklerimizi Boşa çıkarmasın inşallah
İnş cnm kaç yıllık evlisinBen de bugün klomene başladım kızlar ayrıca inofolic combi kullanıyorum. İnofolic ilacı 3 kutu kullandım ve pko temizlendi. Çok sevinçliyim. Haftaya perşembe kontrole gitcem. Çatlatma iğnesi olcam bu ay. Allah her isteyene evlat versin inşallah....
2 yıllık canım.. Çok istiyoruz.İnş cnm kaç yıllık evlisin
Tedaviye yeni mi basladin2 yıllık canım.. Çok istiyoruz.
Canım cuma gittim klomen başladım perşembe günü kontrole gitcem. Bu ay çatlatma iğnesi olacak inşallah. Sen nasılsın neler yaptınTedaviye yeni mi basladin
Doğru doktoru bulamadım canım. Ancak bulabildim nihayet...Tedaviye yeni mi basladin
Doğru doktoru bulamadım canım. Ancak bulabildim nihayet...Tedaviye yeni mi basladin
Bu ay beraber gidiyo günlerimiz galiba canım hadi hayırlısı olsun. İnofolic çok iyi ilaç. Benim pko vardı 3 kutu içtim iyi gelmiş ve yumurtalıklarım çok iyiymş şu an. Hadi bakalım haberleşelim perşembe. Ben de çalışıyorum öğretmenim.Bende adetimi bekliyorum gecen ay inofolic kullandım bu ay klomen perşembe günü bende gidicem doktora ama biraz ara vericem sanırım işe başlıyorum pazartesi günü nasip diyelim
Cnm bende pazartesi baslicam sürekli izin alamam ki anca mesaide denk gelirse gidebilirim bir sure perşembe sabahı haber veririmBu ay beraber gidiyo günlerimiz galiba canım hadi hayırlısı olsun. İnofolic çok iyi ilaç. Benim pko vardı 3 kutu içtim iyi gelmiş ve yumurtalıklarım çok iyiymş şu an. Hadi bakalım haberleşelim perşembe. Ben de çalışıyorum öğretmenim.
Cnm klomen ve inofolic tozu ayni anda mi kullandinKlomen kullandığım 4. ayda hamile kaldım.
Çatlatma iğnesi hiç olmadım. Dr kendiliğinden çatladığını söyledi.
Bir de 3 aydır Inofolic toz kullanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?