• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar yardima ihtiyacim var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi shrkn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

shrkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
2
0
36
Manisa
Doktorum klomeni adetimin ilk günü baslatti ve bu ilaci iki ay kullan hamile kalmazsan gel dedi. 1 ay boyunca kullanacak kadar ilac aldim. Bugun 6 gün ilaci kullanmaya baslayali. Doktorum ne dediyse yapmaya calisiyorum fakat ilacla ilgili arastirma yapinca canimi sikan şeyler var. Hatam nerde yardima ihtiycim var

Doktorum klomeni adetimin ilk günü baslatti ve bu ilaci iki ay kullan hamile kalmazsan gel dedi. 1 ay boyunca kullanacak kadar ilac aldim. Bugun 6 gün ilaci kullanmaya baslayali. Doktorum ne dediyse yapmaya calisiyorum fakat ilacla ilgili arastirma yapinca canimi sikan şeyler var. Hatam nerde yardima ihtiycim var

canım doktorun ılacı su kadar gun kullanacksın takıbe geleceksın vs demedı mı ? klomen doktor kontrolunde kullanılan bı ılac. senin sorun nedır neye gore komen verdı doktorun canım ?

Arkadaşlar bende geçen hafta klomene başlamıştım çarşamba bitti bugunde çağrmıştı gittm tam büyümemiş dediama az büyüyen var dedi iki yumoş büyümüş ama tam büyümemiş dedi bu normal midir acaba 4 gün sonra tekrar cağrdı nolur yardm edin büyür müacaba :KK61:

Back