Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar smdi bi agri oldu sag tarafimda karnimin altina bi agri giriyo surekli gecmedi hala agrim
Canım klomenden olabilir igneden olabilir yumurtan yeni çatlıyor olabilir 10 gun düzenli ilişki olması lazım bunu yapın geç çatlayabilir cunk u yumurtan yumurta çatladığı için ağrıyor olabilir çok ihtimal var yani :) yada yerleşme dir

ins guzel haberleir alirim ya zaman gecmyo bi gecsede test yapsam ne oldugunu bilsem bole karamsarlikda cok zor cnm

ins guzel haberleir alirim ya zaman gecmyo bi gecsede test yapsam ne oldugunu bilsem bole karamsarlikda cok zor cnm
Tabi ya beklemek çok zordur bende 3 unde olmam gerekiyor bakalım incir ve havuç kuru vesilesiyle belki kalmışımdır bu ay ne iyi olur hsg ve klomene gerek kalmaz:)

Gamze senin adet tarihin ne zaman canim:)sende bizi haberdar et gelişmelerden bi belirti olursa onlari da yaz

Canım sende bizi haberdar et durumundan adet tarihin ne zaman :)

Ben 2 yildir adet olmuyorum pok var bende klomen kullandım iğne oldum 15 gün sonra mi belli okuyor

cnm suanda varsa hamilelik cikmayabilir adetine bir iki gun kala yap derim sana anca belki olur bazen adetin geciktikten snrada idrarda cikabilir daha erken cnm
evet ya daha erken ama dün çok değişik bi sancim oldu yürümekte zorlandim akşamdı o yuzden içime şüphe düştü ama bekliyim bakalım kanda ne zaman çıkar acaba sende nasil belirti falan var mi

Ya midem çok bulanıyor arkadaşlar ne alaka diyorum 23 de catlatma iğnesi olmuştum herşey kokuyor bana belim çok agriyor veasiri sancim oluyor ara ara iğnenin etkisi olabilirmi??

Ya midem çok bulanıyor arkadaşlar ne alaka diyorum 23 de catlatma iğnesi olmuştum herşey kokuyor bana belim çok agriyor veasiri sancim oluyor ara ara iğnenin etkisi olabilirmi??

cnm ben ilk kez igne vuruldum 19unda vuruldum ama hic belirtim felanda yok belki igmeden dolayi miden bulaniyodur cunki hamilelik icinde belirti daha cok erken cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…