- 20 Aralık 2017
- 123
- 18
- 13
- 28
- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Canım klomenden olabilir igneden olabilir yumurtan yeni çatlıyor olabilir 10 gun düzenli ilişki olması lazım bunu yapın geç çatlayabilir cunk u yumurtan yumurta çatladığı için ağrıyor olabilir çok ihtimal var yani :) yada yerleşme dirKizlar smdi bi agri oldu sag tarafimda karnimin altina bi agri giriyo surekli gecmedi hala agrim
Canım klomenden olabilir igneden olabilir yumurtan yeni çatlıyor olabilir 10 gun düzenli ilişki olması lazım bunu yapın geç çatlayabilir cunk u yumurtan yumurta çatladığı için ağrıyor olabilir çok ihtimal var yani :) yada yerleşme dir
Tabi ya beklemek çok zordur bende 3 unde olmam gerekiyor bakalım incir ve havuç kuru vesilesiyle belki kalmışımdır bu ay ne iyi olur hsg ve klomene gerek kalmaz:)ins guzel haberleir alirim ya zaman gecmyo bi gecsede test yapsam ne oldugunu bilsem bole karamsarlikda cok zor cnm
Tabi ya beklemek çok zordur bende 3 unde olmam gerekiyor bakalım incir ve havuç kuru vesilesiyle belki kalmışımdır bu ay ne iyi olur hsg ve klomene gerek kalmaz:)
Amin:)ins cnm kendiliginden hamile kalirsin dojtorlarla ugrasmazsn hayirlisi olsun cnm
Gamze senin adet tarihin ne zaman canim:)sende bizi haberdar et gelişmelerden bi belirti olursa onlari da yazKızlar mrb bende bir buçuk senelik evliyim geçtiğimiz martta bir düşüğüm oldu tekrar hamile kalamadım bu doktor klomen verdi çarşamba günü kontrolüm var inşallah tutar. Bide hormon testi verdim doktor normal dedi ama nette öyle yazmıyor fsh hormonu yüksek gibi. Sizde bakar mısınız sonuçlarıma
Canım sende bizi haberdar et durumundan adet tarihin ne zaman :)Kizlar merhaba bende 1 sene 2 aylik evliyim. Devlette devmali bi doktora gdyordum. 6 aydr ama bi sonuca ulasamdim hormon sonuclarm surekli noraml normal deyip deyip durdu. Sonrada 1 sene boyunca hamile.kalmadigim icin beni infertile bolumune yonlendrdi. Neyse kizlar benim adetlerim duzensizdr hep . bana duzenlemek icin dienille verdi bende 1 ay bile duzenli kullanmdm biraktm dogum kontrol hapi oldugu icin. Infertile bolumunde tekrar hormon ve progesteron testi esim muayene sperm testi feln sonuclar esimin cok iyi ckti. Bende kzdm. Hc br is ilerlemedi evde icim skldi. Ozelde bi doktara basladim. Tavsiye uzerine. Ilk gttigim gun adetimin 3. Gunuydu. Alttan muaynee oldum. Ve bende yumurtlama tembelligi oldugini ogrendim. Ve devletteki doktorum hormon sonucalrimin hepsine normal demesi halinde ozeldeki doktorum östrojen hormonun dusuk dedi yani pko oluyo. Neyse o gun bana klomen verdi 12 aralaik klomene basladim 16 sinda klomen btti adetmde btti doktorum hsg icin adetin btince rabdevu al demisti adetim btince aldim. Bu persemebe anestezyle hsg filmi cekildim sonucalrm temiz ckti. Sadece 2.5 cm capinda yaram var doktorum onu yakicak. Dun tekrar gttim sag tarafmda yumurtlamam oldugunu soyledi ve hala yumurtlaman devam ediyor dedi. Simir tetsi icin akinti aldi benden dun verdim en gec haftaya cumaya cikicak. Hsg cekildkten sonra bana agri kesici ve anbiyotik yazdi. Antibiyotigim dun aksam btti. Dun gttigimde de östrojen hormonum dusuk oldugu icin onun icin bi ilac verdi. Dun ve pazar aksamina kadar iliski onerdi pazartesi tekrar gtcem kizlar bakalim ilk denememiz bu sekilde
Canım memlekete gittim yazamadım net cekmiyordu orda. Matofin dır evet. Bende glukofen kullanıyorum benzer ilaçlar. Benimde acil şekilde zayıflamam gerekiyor hem sağlığım hem psikolojim için yaEbruu nereye gittin canim yazmadın daha sende bi gelişme varmı nasilsin
Adetine 2 gun kala kanda belli olur idrarda adetini gectikten sonra yapsan çıkar canim ama belli de olmaz sen adetine 2 gun kala idrar da da yapAralık 23 te catlatma ignesi oldum kac gün sonra test yapılır kızlar
Kaç kilosun canim ayıptır sormasiCanım memlekete gittim yazamadım net cekmiyordu orda. Matofin dır evet. Bende glukofen kullanıyorum benzer ilaçlar. Benimde acil şekilde zayıflamam gerekiyor hem sağlığım hem psikolojim için ya
Hmm anladım canim evet 12 15 gun sonra belli olurBen 2 yildir adet olmuyorum pok var bende klomen kullandım iğne oldum 15 gün sonra mi belli okuyor
Nazan canim adetime 1 hafta var test yapsam çıkar mi acaba idrardains guzel haberleir alirim ya zaman gecmyo bi gecsede test yapsam ne oldugunu bilsem bole karamsarlikda cok zor cnm
Nazan canim adetime 1 hafta var test yapsam çıkar mi acaba idrarda
evet ya daha erken ama dün çok değişik bi sancim oldu yürümekte zorlandim akşamdı o yuzden içime şüphe düştü ama bekliyim bakalım kanda ne zaman çıkar acaba sende nasil belirti falan var micnm suanda varsa hamilelik cikmayabilir adetine bir iki gun kala yap derim sana anca belki olur bazen adetin geciktikten snrada idrarda cikabilir daha erken cnm
evet ya daha erken ama dün çok değişik bi sancim oldu yürümekte zorlandim akşamdı o yuzden içime şüphe düştü ama bekliyim bakalım kanda ne zaman çıkar acaba sende nasil belirti falan var mi[/QUOTE
Cnm bu belrtiler cok istedgn icinde olablr cok kafaya taktigmiz zaman her belirtiyi hamilelik die dusunyoruz sen takma cnm fazla allah nasip dderse olur ins cnm adet gunune kadar bekle cnm bence en saglam o gun yaptgin testtir ins hamissindir bende bisi yk cnm belrti felanda hissetmyorum bakalim cnm umutsuzum ama allah bilir tabi 8.gunum cnm beklemedeyim
Ya midem çok bulanıyor arkadaşlar ne alaka diyorum 23 de catlatma iğnesi olmuştum herşey kokuyor bana belim çok agriyor veasiri sancim oluyor ara ara iğnenin etkisi olabilirmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?