- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 28
- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
sen napyosun cnm bu aralar nasl gidiyiGerek yok o zaman kontrole canim dogru
Bende napayım canim anlattığım gibi sana birsey sorucam ben şimdi 22 ocakta rahim filmi cekilicem ya 3 ocak gibi adet olucam klomene 7 ocak baslayip 11 ocakta bitiricem 10 gun düzenli ilişki olacak ve 22 sinde hsg cekilicem ozamana gebelik olrsa belli olur degilmi zaten gebelik ihtimali varken çekmezler diye düşünüyorum ama ya 6 aydır bekliyorsunuz bugün çekmez zorundayız derlerse napicam cunk u çok sira varsen napyosun cnm bu aralar nasl gidiyi
Öncesinde gebelik testi yaptirsam cikar mi acabasen napyosun cnm bu aralar nasl gidiyi
Bende napayım canim anlattığım gibi sana birsey sorucam ben şimdi 22 ocakta rahim filmi cekilicem ya 3 ocak gibi adet olucam klomene 7 ocak baslayip 11 ocakta bitiricem 10 gun düzenli ilişki olacak ve 22 sinde hsg cekilicem ozamana gebelik olrsa belli olur degilmi zaten gebelik ihtimali varken çekmezler diye düşünüyorum ama ya 6 aydır bekliyorsunuz bugün çekmez zorundayız derlerse napicam cunk u çok sira var
Ya ışte devlet hastahanesi olunca malesef adete cok dikkat etmediler ama bilmiyorum gidince sorarlar belki son adet tarihimi adet olunca bitince gel derler belkide bakalım görücez ben her ihtimale karşı gebelik testi yaptırırımcnm ben adetliyken doktora gittm ve adetim bttikten bir iki gun icerisnde hemen hsg cekildi senn nie okadra cok ara veryolar cunki hamile kalirsan bebege zararli benm adetten hemen sonra cekmislerdi filmi ve hamleysen zaten rahim filmi zararli olur cnm ilikiden bi 15 gun sonra teste muhtemelen cikar hamilelik cnm
Ya ışte devlet hastahanesi olunca malesef adete cok dikkat etmediler ama bilmiyorum gidince sorarlar belki son adet tarihimi adet olunca bitince gel derler belkide bakalım görücez ben her ihtimale karşı gebelik testi yaptırırım
Tamam canım soylerimcnm ama 10 gun icerisinde muhtemelen belli olmaz en az bi 15 gun felanda gecmesi gerekiyo die biliyorum gene doktora sen solersn cnm belki hamlesindir film cekmezler ozaman
Aynı doktor değil canım ikisi farklı doktorlar:)O zaman hsg isteyene gidiyordum sonra doktorumu değiştim bi sıkıntı yoktu ama değiştim ondan randevu aldigim icin başka doktora da hsg için almadım olmadi klomeni rahim filminden sonraki ay başlarım bu daha mantıklı demiBen klomen kllanipda olede hsg cektirmedim adette snra hsg cekldim 4 ay bekledim olmadi hamilelik ozaman diktir klomene baslatti cnm smdi basladim klomene senin hanle kalman icin ugrasiyo bide ustune hsg cekyo ben hic duynadim bunu cnm
Aynı doktor değil canım ikisi farklı doktorlar:)O zaman hsg isteyene gidiyordum sonra doktorumu değiştim bi sıkıntı yoktu ama değiştim ondan randevu aldigim icin başka doktora da hsg için almadım olmadi klomeni rahim filminden sonraki ay başlarım bu daha mantıklı demi
Aynen ya haklisin ben o doktora gideyim bi görüşeyimcnm bence hsg cekikicegin doktorla konus cunki hsgyi ceklrken klmen tedavisi olrmu blmiyorum ama sen hsg ceken dktora sor ona gore basla diger turlu skinti ama hsg cekldikten snraki ay baslasan daha iyi hsgyi cekilirken hamile kalma ihtimalin var hsgden snraki ay basla klomene bence cnm
ayenn cnm skinti olmasinda cunki ben adetten hemen snra hsg cekldim ve doktor bana bi kac ay beklememizi soledi hamle kalma sansi cok yuksek hsgden snra ama hamlelik olmaynca klomene basladim bende cnm ins 2018 hepimize ugyrlu gelrde hepimiz hamis kalirizAynen ya haklisin ben o doktora gideyim bi görüşeyim
Amin canım ya inşallah kalırız evet hsg den sonra yüksekmiş hamile kalma ihtimali ben hsg den sonraki ay içeyim ilacı garanti olsun icim rahat olsunayenn cnm skinti olmasinda cunki ben adetten hemen snra hsg cekldim ve doktor bana bi kac ay beklememizi soledi hamle kalma sansi cok yuksek hsgden snra ama hamlelik olmaynca klomene basladim bende cnm ins 2018 hepimize ugyrlu gelrde hepimiz hamis kaliriz
Amin canım ya inşallah kalırız evet hsg den sonra yüksekmiş hamile kalma ihtimali ben hsg den sonraki ay içeyim ilacı garanti olsun icim rahat olsun
Kızlar mrb bende bir buçuk senelik evliyim geçtiğimiz martta bir düşüğüm oldu tekrar hamile kalamadım bu doktor klomen verdi çarşamba günü kontrolüm var inşallah tutar. Bide hormon testi verdim doktor normal dedi ama nette öyle yazmıyor fsh hormonu yüksek gibi. Sizde bakar mısınız sonuçlarıma
Ay inşallah canım bu ay çok umutluyum bakalım Allah yüzümüze baksın kimsenin kucağını boş koymasın cnm ben test sonuclarindna hic anlamiyorum ama anlayan arkadaslarimiz yazicaktir mutlakains ilk ayinda hamis kalirsin cnm hepimiz bu ay hamis kaliriz anne olmayida allah bizede nasip eder ins
Bence erken değil canım belirtiler gebelik olabilir yerleşmede de oluyor sancı inşallah bebeğin yerlesiyorduraynen cnm en iyisi benmde sabahtan beri karnima bi sanci giriyo ya bicak sapliyolar surekli karnima sanki ama hamilelik belirtisi icinde cok erken daha belkide ignenin etkisidir
Canım ben anlıyorum bu testlerden tabi doktor daha doğru bilir ama bana fsh sınırda gibi geldi 10 un üstünde olmamasi lazım senin 10.2 prolaktin de çok azıcık yüksek kendi sonuclarimla karşılaştırıp yazicamKızlar mrb bende bir buçuk senelik evliyim geçtiğimiz martta bir düşüğüm oldu tekrar hamile kalamadım bu doktor klomen verdi çarşamba günü kontrolüm var inşallah tutar. Bide hormon testi verdim doktor normal dedi ama nette öyle yazmıyor fsh hormonu yüksek gibi. Sizde bakar mısınız sonuçlarıma
Bence erken değil canım belirtiler gebelik olabilir yerleşmede de oluyor sancı inşallah bebeğin yerlesiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?