- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Evet canım öyle yapicam adet gecikirse test yapicam hayırlısı napalim Rabbim ol diyecek ki olsunEVET HAYIRLISI DAHA REGL OLMADIYSAN ERKEN SENİN İÇİN BİRAZ DAHA BEKLE REGL GÜNÜ GEÇİNCE YAPARSIN TEST ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ
Kötü olmuş yaPUREGON kullansmdiktan sonra yumurta catlatma ignesimi veriyor doktor aceba 3 tane igne olcam persembe gitcem bakalm doktora ben rahim filimi cektirdim guzel bir yer bulun ekomarda cektirdigim halde 1 hafta kadin dogum servisinde yattim üşütmüşum ;(
hı bende echomarı düşünüyorumPUREGON kullansmdiktan sonra yumurta catlatma ignesimi veriyor doktor aceba 3 tane igne olcam persembe gitcem bakalm doktora ben rahim filimi cektirdim guzel bir yer bulun ekomarda cektirdigim halde 1 hafta kadin dogum servisinde yattim üşütmüşum ;(
Bu ilaçlar ne ise yarıyor acabahı bende echomarı düşünüyorum
echomar rahim filmi çekilen yerin adı .ama purugen dediği büyük ihtimal yumurta geliştirici ılaç ben klomen kullandım 2 ay bu ay kullanmıcamBu ilaçlar ne ise yarıyor acaba
Hmm anladım canım cok sağol bende kullanmiycam bu ayechomar rahim filmi çekilen yerin adı .ama purugen dediği büyük ihtimal yumurta geliştirici ılaç ben klomen kullandım 2 ay bu ay kullanmıcam
DOĞAL BESLENİCEM BAL TARÇIN ÇÖREK OTU KÜRÜ ,ADAÇAYI ARADA TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ İÇERİM. ARİ SÜTÜ BAL PROPOLİS KARIŞIMI YİCEM VE AVAKADOHmm anladım canım cok sağol bende kullanmiycam bu ay
Maşallah maşallah yap canım hepsini inşallah olur ben rahim filmi cekilmeden birşey yapmiycam bos durcam:)DOĞAL BESLENİCEM BAL TARÇIN ÇÖREK OTU KÜRÜ ,ADAÇAYI ARADA TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ İÇERİM. ARİ SÜTÜ BAL PROPOLİS KARIŞIMI YİCEM VE AVAKADO
Valla düşünme üstüme önlük giydirdiler yatirdilar altimda birsey yok ogle bekledim soguk oda birde usudum enjeksiyon kapmisim birde ekomardan ciktim 1 gun sonra istinye devlet hastanesinde kadin dogum yatis verdi 6 buyuk serum yedimhı bende echomarı düşünüyorum
ben 2 ay kullandım kalamadım ama kullanan kalan çok var hayırlısı senn içinMerhaba kızlar ben yeni üyeyim klomen kullanip hamile kalan var mi
Ya ben bugün kullanmaya başladım cok merak ediyorum acikcasiben 2 ay kullandım kalamadım ama kullanan kalan çok var hayırlısı senn için
inş olurYa ben bugün kullanmaya başladım cok merak ediyorum acikcasi
14 nisan günü çağırdı. Yumurta büyümüş ise iğne vereceğim dedi. seni ne zaman çağırdı canım. İnşaallah yüzümüz güler bu ayBeraber baslamışız ins guzel haberler aliriz doktor ne zaman cagirdi sizi
Hoşgeldin canım malesef biz kalamadık henüz sende mi kullaniyorsunMerhaba kızlar ben yeni üyeyim klomen kullanip hamile kalan var mi
Pardon canım kullaniyormussun şimdi gördüm inşallah kisa zamanda güzel haberi alırız hepimizBeraber baslamışız ins guzel haberler aliriz doktor ne zaman cagirdi sizi
Inşallah Rabbim gonlunuze gore versin814 nisan günü çağırdı. Yumurta büyümüş ise iğne vereceğim dedi. seni ne zaman çağırdı canım. İnşaallah yüzümüz güler bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?