Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12 sinde gidecegim bende cok merak ediyorum sonuc ne olacak. Ama bana igne fln demedi neden acaba
iğne ilk kullanımda vermez genelde yumurtan doğal çatlıyorsa hormona gerek yok benm doktorum öyle iki kere kullandım klomen iğne vermedi yapay hormona gerek yok dedi zaten yumurtalarımda çatlıyordu bazı doktorlarda risk almamak için iğne veriyo

Hmm muayene icin gittigimde duruma göre hareket edecek sanirim. Hayırlısı hakkımızda

Persembe günü doktora gittim yumurtalarim büyümeye başlamis 3 gun daha igne yapicam sonra gidicem doktora hayirlisi allahtan ;)

Merhaba kızlar bende 3 kere kullandım...1. Sinde günde 1 kere aldım yumurtlamamda sorun yoktu çatlama iğnesi yapılmadı sonuç olumsuztu sonra 2. Defa yine günde 1 defaa aldım ve çatlama iğneside oldum bide yumurta geliştirici bi iğne daha yapmışlardi biraz daha büyüsün diye ama yine olmadı 3. Defa da günde 2 kere kullandım çatlama igneside oldum biri 29mm biri 25 di galiba iki yumurta vardı ama yine malesef olmadı:110: daha da klomen kullanmayacam aşılama yada tüp bebek var sırada

Merhaba arkadaşlar mesajları baştan sona okudum rabbim herkese bebis nasip etsin 3 yıllık evliyim hic tutmadı testler tahliller sonrasi şubat 8 de tanısal laparoskopi oldum rahmimin dar ve duvarımınsa kalin olduğunu öğrendim tabi operasyon sırasında düzeltildi sonraki ay yine olmadi adet duzenim laparoskopi kaynaklı bozuldu doktora tekrar gittim clomifen başladık 5. Günden 5 gün 1 tane yumurta takibine gittim dün sagda ve solda daha fazla olmak uzre birsuru yumurtam olduğunu en ufaginin 17mm olduğunu söyledi cuma ve pazar ilişki dedi ama saat olarak bisey söylemedi suanda kasık sancilarim disinda bisey yok merak ettigim iliski tek sefermi yoksa birden fazlami daha iyi oluyor doktoru bu konuda bilgi veren oldumu?? Ve tesst kac gün sonra yapılmalı? Bilgisi olan arkadaşlar yardim edin lütfen stressss oluyorum ama bu ay çok umutluyum rabbim yardim etsin sabır etmek çok zor :KK17:

Merhaba arkadaşlar mesajları baştan sona okudum rabbim herkese bebis nasip etsin 3 yıllık evliyim hic tutmadı testler tahliller sonrasi şubat 8 de tanısal laparoskopi oldum rahmimin dar ve duvarımınsa kalin olduğunu öğrendim tabi operasyon sırasında düzeltildi sonraki ay yine olmadi adet duzenim laparoskopi kaynaklı bozuldu doktora tekrar gittim clomifen başladık 5. Günden 5 gün 1 tane yumurta takibine gittim dün sagda ve solda daha fazla olmak uzre birsuru yumurtam olduğunu en ufaginin 17mm olduğunu söyledi cuma ve pazar ilişki dedi ama saat olarak bisey söylemedi suanda kasık sancilarim disinda bisey yok merak ettigim iliski tek sefermi yoksa birden fazlami daha iyi oluyor doktoru bu konuda bilgi veren oldumu?? Ve tesst kac gün sonra yapılmalı? Bilgisi olan arkadaşlar yardim edin lütfen stressss oluyorum ama bu ay çok umutluyum rabbim yardim etsin sabır etmek çok zor :KK17:
Allahım hayırlısıyla nasip etsin canım hepimize hergun 1 kere olsun cuma cumartesi pazar özellikle sabah spermler daha hızlı oluyor ve yat iliskiden sonra 1 saat en az .Inşallah tutar :)15 sonra da testte çıkar ama adetini beklesen daha iyi olur Allah gonlumuze gore versin :anneadayı::KK200:

Allahım hayırlısıyla nasip etsin canım hepimize hergun 1 kere olsun cuma cumartesi pazar özellikle sabah spermler daha hızlı oluyor ve yat iliskiden sonra 1 saat en az .Inşallah tutar :)15 sonra da testte çıkar ama adetini beklesen daha iyi olur Allah gonlumuze gore versin :anneadayı::KK200:
Cvp için teşekkürler inşallah isteyen herkesin biran evvel olur bu ay ama eşim vardiyalı çalışıyo sabah denk gelmiyo bide psikolojikmi bilmiyorum vajinal kaşıntı var alıntımda şeffaf deil kafamda deli sorular ama zamani kaçırmış olamam doktor kontrilunde hesap ysptik tarih belirledik cok panikim:(

Merhaba arkadaşlar mesajları baştan sona okudum rabbim herkese bebis nasip etsin 3 yıllık evliyim hic tutmadı testler tahliller sonrasi şubat 8 de tanısal laparoskopi oldum rahmimin dar ve duvarımınsa kalin olduğunu öğrendim tabi operasyon sırasında düzeltildi sonraki ay yine olmadi adet duzenim laparoskopi kaynaklı bozuldu doktora tekrar gittim clomifen başladık 5. Günden 5 gün 1 tane yumurta takibine gittim dün sagda ve solda daha fazla olmak uzre birsuru yumurtam olduğunu en ufaginin 17mm olduğunu söyledi cuma ve pazar ilişki dedi ama saat olarak bisey söylemedi suanda kasık sancilarim disinda bisey yok merak ettigim iliski tek sefermi yoksa birden fazlami daha iyi oluyor doktoru bu konuda bilgi veren oldumu?? Ve tesst kac gün sonra yapılmalı? Bilgisi olan arkadaşlar yardim edin lütfen stressss oluyorum ama bu ay çok umutluyum rabbim yardim etsin sabır etmek çok zor
Benim doktorum yumurtalama günlerinde hergun önerdi ilişki sonrasında gün aşırı önerdi bence cumartesiyide bos geçirme

Oyle yapalim pzaman cumartesiyi atlarsan daha iyi olur dedi hangi mantıkla onu açıklamadı bide akintım daha şeffaf deil catladimi catlamadimi valla sadece ağrı bide grulduyor boş miğde gibi çok ilginç :işsiz: 15 gün derken pazar gününden sonramı sayicaz??

Cvp için teşekkürler inşallah isteyen herkesin biran evvel olur bu ay ama eşim vardiyalı çalışıyo sabah denk gelmiyo bide psikolojikmi bilmiyorum vajinal kaşıntı var alıntımda şeffaf deil kafamda deli sorular ama zamani kaçırmış olamam doktor kontrilunde hesap ysptik tarih belirledik cok panikim:KK43:
Biraz rahat ol canım olacaksa zaten olacak Rabbim ol demisse strese gerek yok stres yumurtlamayi etkiliyor kafan rahat olsun bebeği düşünerek yapmamaya çalış biliyorum zor ama mecbursun rica ederim bu arada bide kasinti neden oluyor enfeksiyonmu var acaba devam ederse muayene olmanı tavsiye ederim akıntı normal yumurtlama dönemi ya

Cvp için teşekkürler inşallah isteyen herkesin biran evvel olur bu ay ama eşim vardiyalı çalışıyo sabah denk gelmiyo bide psikolojikmi bilmiyorum vajinal kaşıntı var alıntımda şeffaf deil kafamda deli sorular ama zamani kaçırmış olamam doktor kontrilunde hesap ysptik tarih belirledik cok panikim:KK43:
Akşam olsun o zaman canım fark etmez

Oyle yapalim pzaman cumartesiyi atlarsan daha iyi olur dedi hangi mantıkla onu açıklamadı bide akintım daha şeffaf deil catladimi catlamadimi valla sadece ağrı bide grulduyor boş miğde gibi çok ilginç :işsiz: 15 gün derken pazar gününden sonramı sayicaz??
Evet canım pazardan sonra sayican doktorunu dinle ozaman canım yumurtlamismi falan takma doktoru dinle Allah'a birak

Biraz rahat ol canım olacaksa zaten olacak Rabbim ol demisse strese gerek yok stres yumurtlamayi etkiliyor kafan rahat olsun bebeği düşünerek yapmamaya çalış biliyorum zor ama mecbursun rica ederim bu arada bide kasinti neden oluyor enfeksiyonmu var acaba devam ederse muayene olmanı tavsiye ederim akıntı normal yumurtlama dönemi ya
Sadece bu 2 gün de oluyo sanırım akintimdan kaynaklı kaşıntı cunki sonrasında gidiyor dün doktordaydım olsa farkederdi sanırım bir problem yanlismi düşünüyorum yada yumurtlama dönemindeki akıntının nasıl olduğu konusunda bilginiz varmı şeffaf olur diye okudum ama öyle deil sizide bunatiyorum kusuruma bakmayın ama konuşmazsam sitres daha çok olucak bide gurbetteyim çok kimsem yok burda daha da zor oluyo:(

Sadece bu 2 gün de oluyo sanırım akintimdan kaynaklı kaşıntı cunki sonrasında gidiyor dün doktordaydım olsa farkederdi sanırım bir problem yanlismi düşünüyorum yada yumurtlama dönemindeki akıntının nasıl olduğu konusunda bilginiz varmı şeffaf olur diye okudum ama öyle deil sizide bunatiyorum kusuruma bakmayın ama konuşmazsam sitres daha çok olucak bide gurbetteyim çok kimsem yok burda daha da zor oluyo:KK43:
Estağfurullah canım olur mu öyle şey yani ben cok islaklik hissediyorum o dönemde beyaz oluyor benimki ama herkesin bünyesi akıntısı farklıdır bence sen zaten anlarsın catladigini sancı oluyor çünkü catlarken benim nabız atışı gibi atış olmuştu bide .istediğin zaman yaz canım cevaplarım ben ;) ya doktor fark ederdi tabi ama bazen enfeksiyon idrar ve vajina kültürü yaptirmadan anlaşılmıyor kasinti devam ederse baktirmalisin

Merhaba kızlar bende 3 kere kullandım...1. Sinde günde 1 kere aldım yumurtlamamda sorun yoktu çatlama iğnesi yapılmadı sonuç olumsuztu sonra 2. Defa yine günde 1 defaa aldım ve çatlama iğneside oldum bide yumurta geliştirici bi iğne daha yapmışlardi biraz daha büyüsün diye ama yine olmadı 3. Defa da günde 2 kere kullandım çatlama igneside oldum biri 29mm biri 25 di galiba iki yumurta vardı ama yine malesef olmadı:110: daha da klomen kullanmayacam aşılama yada tüp bebek var sırada
Bu gidişle benimde böyle olacak Allah yardımcımız olsun

Back