- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Canım gelişme var mi merak ediyorum :) ben pazartesi gittim yumurtam çatlamış ilişkide oldu umarım tutmuştur kaç gun sonra belli olur acaba[/QUOTE]ben ovu testiyle 17/18 yumurtlama günü idi günleri değerlendirdik testlerim silik çikıyo artık çatladı ama çok umudum yok eşimde hareket azlığı var bu ameliyat yaptırcaz inş varikoselde çıktı bat 30 mart bekliyorum ama henüz bi belirtim yok vücutta
çatlamıyor mu yumurtan iğne verdi birde kendine rahimfilmi çektirdin mi eşine baktırdın mıKızlar doktorum klomen vermisti bana 2 ay kullandim bu sekilde olmadi bu ay igne vericem dedi direk duva edin bana lutfen bende hepinize hep duva ediyorum allah hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Canim rahim filimi cekildi esimin tum testleri yapildi kendiligimden adet olamiyorum yumurtam catlamiyor bakalm hayirlisi allahtan bu ay neler olcak igneye basladim puregonlaçatlamıyor mu yumurtan iğne verdi birde kendine rahimfilmi çektirdin mi eşine baktırdın mı
Testere dişli aslan pencesi icCanim rahim filimi cekildi esimin tum testleri yapildi kendiligimden adet olamiyorum yumurtam catlamiyor bakalm hayirlisi allahtan bu ay neler olcak igneye basladim puregonla
ama suan igne tedavisine basladm icsem birsey olurmuTestere dişli aslan pencesi ic
Bilmiyorm canim bu ayda igneli gecsin madem bi dahaki ay içmeye gerek kalmadan gebe kalirsin ins olmazsada bi dahaki ay ic vucudune yapay hormon cok alma derimama suan igne tedavisine basladm icsem birsey olurmu
Ben iki kere klomen aldim bu ay almicam dogal yolla yumurta elde etmeye caliscamama suan igne tedavisine basladm icsem birsey olurmu
Saol canim allah razi olsun bakalim bu ay igneleri oluyim allah buyuk insallah rabbim hepimize nasip etsin anne olmayiBilmiyorm canim bu ayda igneli gecsin madem bi dahaki ay içmeye gerek kalmadan gebe kalirsin ins olmazsada bi dahaki ay ic vucudune yapay hormon cok alma derim
ÇIKAR AMA GARANTİ OLSUN 12 GÜNDENSONRA YAP BENCEKızlar hepimizin Allah yardımcısı olsun dualarimda hiçbirinizi unutmuyorum bi sorun olacak yumurtalama gununu 10 gun geçince kan gebelik çıkar mi ?
HAYIRLISI İNŞ ÇIKAR BEN KLOMEN KULLANMICAM BU AY 2 AY KULLANDIM BU AY AKIŞINA BIRAKCAMBoğaz agrisiyla dün sağlık ocağına gittim Doktor da gebelik düşünüyorsun bi kan testi ver hamileysen ona göre ilaç vericem dedi bende verdim bakalım alicam sonucu bugun
Negatif çıktı hiç şaşırmadım her ay negatif görmeye: ( erken belki çıkmamıştır dedi doktor varsa ama hiç umudum kalmadı ni rahim filmi cekilmem şartÇIKAR AMA GARANTİ OLSUN 12 GÜNDENSONRA YAP BENCE
Bende 2.kez kullanmıştım bu ay ama yine olmadi bende kullanmiycam daha rahim filmi cektiricem inşallah hepimiz için hayırlısı olsun Allahım nasip etsinHAYIRLISI İNŞ ÇIKAR BEN KLOMEN KULLANMICAM BU AY 2 AY KULLANDIM BU AY AKIŞINA BIRAKCAM
EVET HAYIRLISI DAHA REGL OLMADIYSAN ERKEN SENİN İÇİN BİRAZ DAHA BEKLE REGL GÜNÜ GEÇİNCE YAPARSIN TEST ALLAHTAN UMUT KESİLMEZBende 2.kez kullanmıştım bu ay ama yine olmadi bende kullanmiycam daha rahim filmi cektiricem inşallah hepimiz için hayırlısı olsun Allahım nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?