Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gelişme var mi merak ediyorum :) ben pazartesi gittim yumurtam çatlamış ilişkide oldu umarım tutmuştur kaç gun sonra belli olur acaba[/QUOTE]
sen adet gününe yakın test yap benim regl 30mart dün sabah test yaptım negatif. umarım sende bişe vardır adete 2 gun kala yapmak en mantıklısı erken gebelik testi ile

Kızlar doktorum klomen vermisti bana 2 ay kullandim bu sekilde olmadi bu ay igne vericem dedi direk duva edin bana lutfen bende hepinize hep duva ediyorum allah hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Kızlar doktorum klomen vermisti bana 2 ay kullandim bu sekilde olmadi bu ay igne vericem dedi direk duva edin bana lutfen bende hepinize hep duva ediyorum allah hayirli evlatlar nasip etsin insallah
çatlamıyor mu yumurtan iğne verdi birde kendine rahimfilmi çektirdin mi eşine baktırdın mı

bende yarın regl günüm bu sabah erken gebelik testi yaptım yine negatif kocamann

Selam kızlar bugun adettimin 3 gunu ve doktorum puregonla ignesi verdi bugun ilk igne mi doktorumun yaninda yaptim yarin ve carsamba da yapicam persembe kontrol cagirdi hayirlisi allahtan insallah moralim cok yüksek

çatlamıyor mu yumurtan iğne verdi birde kendine rahimfilmi çektirdin mi eşine baktırdın mı
Canim rahim filimi cekildi esimin tum testleri yapildi kendiligimden adet olamiyorum yumurtam catlamiyor bakalm hayirlisi allahtan bu ay neler olcak igneye basladim puregonla

ama suan igne tedavisine basladm icsem birsey olurmu
Bilmiyorm canim bu ayda igneli gecsin madem bi dahaki ay içmeye gerek kalmadan gebe kalirsin ins olmazsada bi dahaki ay ic vucudune yapay hormon cok alma derim

Bilmiyorm canim bu ayda igneli gecsin madem bi dahaki ay içmeye gerek kalmadan gebe kalirsin ins olmazsada bi dahaki ay ic vucudune yapay hormon cok alma derim
Saol canim allah razi olsun bakalim bu ay igneleri oluyim allah buyuk insallah rabbim hepimize nasip etsin anne olmayi

Reactions: Cac
Kızlar hepimizin Allah yardımcısı olsun dualarimda hiçbirinizi unutmuyorum bi sorun olacak yumurtalama gununu 10 gun geçince kan gebelik çıkar mi ?

Boğaz agrisiyla dün sağlık ocağına gittim Doktor da gebelik düşünüyorsun bi kan testi ver hamileysen ona göre ilaç vericem dedi bende verdim bakalım alicam sonucu bugun

Reactions: Cac
Boğaz agrisiyla dün sağlık ocağına gittim Doktor da gebelik düşünüyorsun bi kan testi ver hamileysen ona göre ilaç vericem dedi bende verdim bakalım alicam sonucu bugun
HAYIRLISI İNŞ ÇIKAR BEN KLOMEN KULLANMICAM BU AY 2 AY KULLANDIM BU AY AKIŞINA BIRAKCAM

Bende 2.kez kullanmıştım bu ay ama yine olmadi bende kullanmiycam daha rahim filmi cektiricem inşallah hepimiz için hayırlısı olsun Allahım nasip etsin
EVET HAYIRLISI DAHA REGL OLMADIYSAN ERKEN SENİN İÇİN BİRAZ DAHA BEKLE REGL GÜNÜ GEÇİNCE YAPARSIN TEST ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ

PUREGON kullansmdiktan sonra yumurta catlatma ignesimi veriyor doktor aceba 3 tane igne olcam persembe gitcem bakalm doktora ben rahim filimi cektirdim guzel bir yer bulun ekomarda cektirdigim halde 1 hafta kadin dogum servisinde yattim üşütmüşum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…