Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben incir havuç kuru denedim ama hamile kalmadım faydası illaki olmuştur ama hamilelik olmadi yani pihtilasma varsa ondan olmuş olabilir ama doktorlar daha iyi bilir tabiki
Galiba bende bu ay incir havuç kürü kullancam eğer olmazsa ilaç bende zaten bi daha ki ay klomen kullanırım diye düşündüm. Klomende de yüzde yüz olacak diye birşey yok sonuçta. Rabbim bir an önce nasip etse beklemekten yoruldum

Bende 1.5 yıllık evliyim hic korunmadik sorun da yok esimde de bende de bana da klomen verdi adet olunca başlıyacam klomeni neden 1 ay erteliyorsun:)
Aynen klomenle olacak diye birsey yok ama bence incir havuctan daha iyi sonuç veriyor Allahım hepimize biran önce hayırlısıyla versin inşallah kontrole çağırdı mi doktorun

Evet yumurta gelişmişmi diye bakacak bide progesteron tahlili yapacakmıs. Rahim filmi falan çekildin mi baktılar mı sende de herşeye ?

Evet yumurta gelişmişmi diye bakacak bide progesteron tahlili yapacakmıs. Rahim filmi falan çekildin mi baktılar mı sende de herşeye ?
Benim bi rahim filmi kaldı onun dışında herseye baktı doktorum özel doktora gidiyorum profesör kendiliginden olur 6 ay daha deneyin dedi ben 6 ay daha boş durmamak için devletteki doktorumla görüşüp klomen aldım 2.kullanisim olacak 6 ay olmazsa profta devam edicem o 6 ay daha olmazsa rahim filmi cekicem dedi

Reactions: Cac
Bende keciboynuzu yediriyorum esime beslenmeme dikkat ediyorum 2 ay denedik bir yumurtam da 7 diger tarafta 5 vardi sadece 1 tanesi cok buyumus ama catlamadi
çok yumurtan olunca taze sıkılmış havuç suyu çatlatmaya yardımcı arada incir de ye

Bende keciboynuzu yediriyorum esime beslenmeme dikkat ediyorum 2 ay denedik bir yumurtam da 7 diger tarafta 5 vardi sadece 1 tanesi cok buyumus ama catlamadi
5 ve 7 çok iyi nasıl bu rakama ulaştın ekstra yediğin bir şey varmı

Bana da iğne vurmayacakmış öyle söyledi. Hayırlısı olsun inşallah bu ay sonuç alırsın sende bende ve isteyen herkes[/QUOTE]
inş bu ay taze sıkılmış havuç suyu içicem yumurta gününe yakın

Rahim filmi çekilsen aslında hem ne olduğunu görürsün hemde gebelik şansın artar. Klomenden iyidir bence tabi işine karışmak olmasında :)

[/QUOTE]
inş bu ay taze sıkılmış havuç suyu içicem yumurta gününe yakın[/QUOTE]

Havuç suyunu bende duydum iğne vurulmayacaksan bencede bol bol iç kist olmasın

ben adet okdun cnm bu ay asilamaya baslcaktik ama dktora gitmedim suanda cocuk istemyorum vazgectim esimle aramiz iyi degi oyuzden bi sure biraktim bende bakalim artk hayrlisi

@lapland

İyi tarafından bakın canım en azından tedavisi var Allah dermansız dert vermesin. Herkes ayrı bi sınavdan geçiyor işte. Eşine keçiboynuzu yedirirsin. Hem kimlere çocuğun kesinlikle olmaz deniyor da hamile kalıp doğuruyorlar yeter ki nasibinizde olsun.[/QUOTE]

ben adet okdun cnm bu ay asilamaya baslcaktik ama dktora gitmedim suanda cocuk istemyorum vazgectim esimle aramiz iyi degi oyuzden bi sure biraktim bende bakalim artk hayrlisi
Hayirlisi canım üzülme allah büyük rabbim herşeyin hayırlısını versin kuzum bende kendiligimden adet oldum 5 gun sonra bitti dogum kontrol hapi verfi doktor yumurtam cok buyumus catlamamis adet olunca yine gitcem doktora hayirlisi bakalm canim

Kızlar size bir sorum olacak benim klomen kullandığım ilk ayım bugün adetimin 17. Günü benim yumurtlama döneminde yoğun akintim olur bu ay öyle bir akintim olmadi sadece cinsel ilişkiden sonra gelen rutin akintim dışında. Bu ay yumurtam çatladı mi çatlamadı mı merak ediyorum doğrusu ovulasyon testi de kullanmadım. Benim gibi olan var mı?

Benim cok akintim olmustu ama negatif cikti sonuc canim bunyeden bunyeye degisir o canim insallah allah gonlune gore verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…