- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.330
- 198
- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
yarın yapabilirsin 2-3 gün geçmiş nerdeyse yada yakında hastane varsa kan ver adete 4gün kala kanda kesin sonuç çıkarEvet var da yapmadım herkes 1 hafta bekle diyolar
Tamam canım sağol yarın yapayım :)yarın yapabilirsin 2-3 gün geçmiş nerdeyse yada yakında hastane varsa kan ver adete 4gün kala kanda kesin sonuç çıkar
Doktor kontrolu olmadan kullanmanı tavsiye etmem kist olusturabilir yumurtanı cok büyütebilir Allah korusunKızlar 21. Gun progesteron 9,7 cikti. Adetin 5. Gunu kendim klomene baslasam 13. Gun doktora gitsem niye kafana gore klomen kullandin der mi? Yorumlardan anladigim kadariyla 10un altinda olanlar hep klomen kullaniyor
Bi kaç gun gecikme yapabiliyor test yaptinizmiKızlar merhaba ben 2 aydır klomen kullanıyorum geçen ay tam 28. Günde olmuştum ama bu ay 3 gün gecikti klomen kullanıp gecikme yaşayan var mı
ben geciktim ama sonra regl oldumKızlar merhaba ben 2 aydır klomen kullanıyorum geçen ay tam 28. Günde olmuştum ama bu ay 3 gün gecikti klomen kullanıp gecikme yaşayan var mı
Kaç gün gecikme yaptı sizdeben geciktim ama sonra regl oldum
3 gunKaç gün gecikme yaptı sizde
Benim de bugün 4. gün
canım bi yerde okumuştum 1 hafta gecikip oln varmış sen test yaptın mı gebelik yada kan ver şüphen varsa 4,gün olduysa kesin kandaç ıkarBenim de bugün 4. gün
Nazancim kaç ay kullandin klomen
Ne yapıyım canim benimde 2inci ayim 15 subatta igne yaptim kendime test yapcam bu aralar ama tutmadi gibime geliyor belirti yokbende doktoruma soylicem asilama yapsin banada
Nazancim kendim.test yaptim evde negatif cikti ama gogus uclarim cok aciyor cok hassas bu ay boyle hissettim cumartesi doktora gidicem bakalm o ne dicek biz 3 kiz kardesiz annem testte cikmiyor bizim doktor ulturosonla baksin bence dedi bakalm kismet istahimda acik asilama neden dusuk ya ;(3 ay klomen kllanamdna aslinda asilamaya gecmiyolar cnm asilamada da ihtimal cok dusukmus
Nazancim kendim.test yaptim evde negatif cikti ama gogus uclarim cok aciyor cok hassas bu ay boyle hissettim cumartesi doktora gidicem bakalm o ne dicek biz 3 kiz kardesiz annem testte cikmiyor bizim doktor ulturosonla baksin bence dedi bakalm kismet istahimda acik asilama neden dusuk ya ;(
hsg falan çektin mi tüplerin açık mı3 ay klomen kllanamdna aslinda asilamaya gecmiyolar cnm asilamada da ihtimal cok dusukmus
Inşallah kiste çevirmez canım. Peki kaçıncı ayindi klomen kullanmanın ?benimde adetin3.günü gittim çatlamamış yumurtam var inş kiste çevirmez takip edelim dedi
ilk aydı .çatlamadı yine klomen verdi anlamadığım eski yumurtadururken yine klommenle ne yapacak yeni oluşan yumurtaları etkiler mi klomenInşallah kiste çevirmez canım. Peki kaçıncı ayindi klomen kullanmanın ?
Hiç bilmiyorum ki eskileri temizlemesi gerekmez mi önce kiste dönüşmesin diye çünkü çatlasa çatlardı şimdiye benim de ilk ayım beni kontrole bile çağırmadı iki ay sonra gel dedi sebepsiz inferitile diye geçiyor hiç sorun yok yumurtlama da gebelik şansını arttıralım dedi ben de korkuyorum bir sorun olursa diye beni etkiledi sinirlerimi bozdu bu ilaç başka birine döndüm resmenilk aydı .çatlamadı yine klomen verdi anlamadığım eski yumurtadururken yine klommenle ne yapacak yeni oluşan yumurtaları etkiler mi klomen
bende klomende kötü oluyorum baş dönmesi fln sıkıntı geliyoHiç bilmiyorum ki eskileri temizlemesi gerekmez mi önce kiste dönüşmesin diye çünkü çatlasa çatlardı şimdiye benim de ilk ayım beni kontrole bile çağırmadı iki ay sonra gel dedi sebepsiz inferitile diye geçiyor hiç sorun yok yumurtlama da gebelik şansını arttıralım dedi ben de korkuyorum bir sorun olursa diye beni etkiledi sinirlerimi bozdu bu ilaç başka birine döndüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?