Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 21. Gun progesteron 9,7 cikti. Adetin 5. Gunu kendim klomene baslasam 13. Gun doktora gitsem niye kafana gore klomen kullandin der mi? Yorumlardan anladigim kadariyla 10un altinda olanlar hep klomen kullaniyor
Doktor kontrolu olmadan kullanmanı tavsiye etmem kist olusturabilir yumurtanı cok büyütebilir Allah korusun

Kızlar merhaba ben 2 aydır klomen kullanıyorum geçen ay tam 28. Günde olmuştum ama bu ay 3 gün gecikti klomen kullanıp gecikme yaşayan var mı

Ne yapıyım canim benimde 2inci ayim 15 subatta igne yaptim kendime test yapcam bu aralar ama tutmadi gibime geliyor belirti yok bende doktoruma soylicem asilama yapsin banada

3 ay klomen kllanamdna aslinda asilamaya gecmiyolar cnm asilamada da ihtimal cok dusukmus

3 ay klomen kllanamdna aslinda asilamaya gecmiyolar cnm asilamada da ihtimal cok dusukmus
Nazancim kendim.test yaptim evde negatif cikti ama gogus uclarim cok aciyor cok hassas bu ay boyle hissettim cumartesi doktora gidicem bakalm o ne dicek biz 3 kiz kardesiz annem testte cikmiyor bizim doktor ulturosonla baksin bence dedi bakalm kismet istahimda acik asilama neden dusuk ya ;(

bazen idrar testinde cikmayabiliyor cnm kanda baktirman laizm ama ins hamissindir asilamada %15 ihtimal var ama asilamayla hamle kalanlarda var allah nasip ederse olur ins cnm

benimde adetin3.günü gittim çatlamamış yumurtam var inş kiste çevirmez takip edelim dedi

Inşallah kiste çevirmez canım. Peki kaçıncı ayindi klomen kullanmanın ?
ilk aydı .çatlamadı yine klomen verdi anlamadığım eski yumurtadururken yine klommenle ne yapacak yeni oluşan yumurtaları etkiler mi klomen

ilk aydı .çatlamadı yine klomen verdi anlamadığım eski yumurtadururken yine klommenle ne yapacak yeni oluşan yumurtaları etkiler mi klomen
Hiç bilmiyorum ki eskileri temizlemesi gerekmez mi önce kiste dönüşmesin diye çünkü çatlasa çatlardı şimdiye benim de ilk ayım beni kontrole bile çağırmadı iki ay sonra gel dedi sebepsiz inferitile diye geçiyor hiç sorun yok yumurtlama da gebelik şansını arttıralım dedi ben de korkuyorum bir sorun olursa diye beni etkiledi sinirlerimi bozdu bu ilaç başka birine döndüm resmen

Reactions: Cac
bende klomende kötü oluyorum baş dönmesi fln sıkıntı geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…