- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Rahim arkasında sivi olması gebelik belirtisi olabilir bekle inş hayırla sonuçlanırKizlar bu ay bende klomen kullandim adetin 8. Gunu 14 mm yumurtan var dedi folik asit ve progestan verdi suan bata 7 gun var yumurtlama gunu 2gun oncesi ve 2 gun sonrasi cok agrim oldu dayanilasi degildi tekrar doktora gittim bana niye geldin agri kesici alsaydin diye azarlanarak ve aciklamasiz rahim arkasinda sivi var diyerek beni sepetledi simdi bat 7 sizce bu durum nedir
Nazancim kaç ay kullandin klomeniyim cnm iste adet olmayi beklyorum smdi asilamaya baslancak adet olnca bu ay da klomenle tutmadi gbi hissediyorum bakalim hayrlisi sen neler yaptin cnm
BEKLİCEKSİN HENUZ ERKEN EN KÖTÜ ADETE 4 GÜN KALA TEST YKizlar bu ay bende klomen kullandim adetin 8. Gunu 14 mm yumurtan var dedi folik asit ve progestan verdi suan bata 7 gun var yumurtlama gunu 2gun oncesi ve 2 gun sonrasi cok agrim oldu dayanilasi degildi tekrar doktora gittim bana niye geldin agri kesici alsaydin diye azarlanarak ve aciklamasiz rahim arkasinda sivi var diyerek beni sepetledi simdi bat 7 sizce bu durum nedir
İNŞ AMA ERKEN GEBELİK YAPTIM İKİ GÜN ÖNCE NEGATİF MİLLET 4/5 GÜN ÖNCEDEN ÖĞRENİYO ÇOKDA UMUDUM YOKIns bebeğin vardır gerek kalmaz
Ayyyy azından bal damliyor ya doktordayken neye ugradigimi sasirdim oyuzdende bisey soramadan zombi gibi ciktim insallah dedigin gibidir bakalımRahim arkasında sivi olması gebelik belirtisi olabilir bekle inş hayırla sonuçlanır
Ne yapıyım canim benimde 2inci ayim 15 subatta igne yaptim kendime test yapcam bu aralar ama tutmadi gibime geliyor belirti yokiyim cnm iste adet olmayi beklyorum smdi asilamaya baslancak adet olnca bu ay da klomenle tutmadi gbi hissediyorum bakalim hayrlisi sen neler yaptin cnm
Yumurtaların boyutunuda söyledi mi doktorunuz geçen ay tutmamış ya belki boyutlari küçüktür[/QUOTE
Hayir demedi yumurta boyutumu merak ediyorm ama sorcm gittigimde detayli bilgi versin bana dimi canim
buyuk ignelerden degilmi nasil yaptiniz kalcadan olmak gerek degilmiBen kendim yaptim bu ay
VALA CANIM BENİM PROGESTERON ÇATLAMIŞ MI ÇATLAMAMIŞ MI DİYE YUMURTAN İÇİN KLOMEN YUMURTA OLUŞUMUNA KATKI SAGLIYOR BEN KLOMEN KULLANDIM 3 YUMURTA OLDU.PROGESTERON 42 ÇIKTI BENDE DÜN REGL GÜNÜMDÜ OLMADIM BUGUN BEKLİYORUM ALLAH HERESE NASİP ETSİNKızlar 21. Gun progesteron 9,7 cikti. Adetin 5. Gunu kendim klomene baslasam 13. Gun doktora gitsem niye kafana gore klomen kullandin der mi? Yorumlardan anladigim kadariyla 10un altinda olanlar hep klomen kullaniyor
KENDİ KENDİNE BAŞLAMA DOKTORA GİT DETAYLI İYİCE GÖRÜŞ AMA İYİ BİR DOKTOR ŞARTKızlar 21. Gun progesteron 9,7 cikti. Adetin 5. Gunu kendim klomene baslasam 13. Gun doktora gitsem niye kafana gore klomen kullandin der mi? Yorumlardan anladigim kadariyla 10un altinda olanlar hep klomen kullaniyor
VALA CANIM BENİM PROGESTERON ÇATLAMIŞ MI ÇATLAMAMIŞ MI DİYE YUMURTAN İÇİN KLOMEN YUMURTA OLUŞUMUNA KATKI SAGLIYOR BEN KLOMEN KULLANDIM 3 YUMURTA OLDU.PROGESTERON 42 ÇIKTI BENDE DÜN REGL GÜNÜMDÜ OLMADIM BUGUN BEKLİYORUM ALLAH HERESE NASİP ETSİN
YUMURTA SORUNUNU VARSA BAL TARÇIN ÇÖREK OTU İYİ GELİYOR CANIM HEMDE ŞİFA HEPSİ ÖYLE DÜŞÜNİnsaallah guzel haber alirsiniz, doktorum cok iyi, mesaj attim ama daha donmedi. Bal tarcin corekotu mu kullansam bilemedimki:/
Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Bugün alıp sabah yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı :)İdrar veya ovu testi yapin bence, iyi sabirliymissiniz simdiye 100 test yapmistim heralde:))
test yaptın mı gebelik beklentin varmıMeraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Evet var da yapmadım herkes 1 hafta bekle diyolartest yaptın mı gebelik beklentin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?