Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
test yapsana cnm belkide hamilesindir evde test yap hamileysen cikar cnm benm karnim belim agryo hep adet zamanlairnda bole olurum cnm
Hakkımızda hayırlısı olsun canım hem hamilelik belirtisi karın ve bel ağrısı hem adet insan ayırt edemiyor iste

Benim 1 senedir düzelmişti her ay oluyordum 2 aydır düzensiz oluyorum 40 gun de ancak ve 2 sinde de ilaçla olabildim bakıldim sorun cikmadi

stresten felanda gecikeblyo cnm bende gecen ayalrda 20 gun gecktim bir hafta gecktim hep gecikmelerim olyo ama doktor strestende olur diyo

aynen cnm gecikincede acaba hamilemiyim die dusunyo insan testte negatif cknca daha fazla stres olyosun geckyo hava degisikligi felanda etklyodur tabi 5 gun kaldi adetme bakalim ne olacak cnm
Aynen öyle stres nasil yapılmaz bilmiyorum bilsem dikkat edicem de olmuyor bende yarın sabah test yapar sonucu yazarım ama kesin çıkar demi varsa

meraba hanimlar ilkonce rabbim kucaklarimizi bos birakmasin . ben bisey sormak istiyorum pazar gunu catlatma iynemi vuruldum dunle bugun kasiklarimda bi doygunluk hissediyorum ara arada cok hafif agri oluyor normal bisey mi bu bilhisi olan var mi ?

aynen cnm gecikincede acaba hamilemiyim die dusunyo insan testte negatif cknca daha fazla stres olyosun geckyo hava degisikligi felanda etklyodur tabi 5 gun kaldi adetme bakalim ne olacak cnm
31.gunum bugün 15. Gun yani yumurtlamadan sonra aynı senin gibi 19 unde yumurtlama oldu

Tabi kesin oldumu bilmiyorum flo da o gunu gösteriyordu :)

meraba hanimlar ilkonce rabbim kucaklarimizi bos birakmasin . ben bisey sormak istiyorum pazar gunu catlatma iynemi vuruldum dunle bugun kasiklarimda bi doygunluk hissediyorum ara arada cok hafif agri oluyor normal bisey mi bu bilhisi olan var mi ?
Amin canım cumlemizin inşallah hiç igne vurulmadim ama vurulanlar iğnenin etkisiyle olabiliyor diyorlar içimizde igne vurulanlar yazacaktir

catlatma ignesi vuurlduktan snra olablyo cnm igneden dokayi agrin olmustur

suan ikimizde testi yapsak cikar aslinda ama hamile deglimdir die ben testi yapmyorum sen yarin sabah ilk idrarinla yap istersen cnm mutlaka cikicakti varsa eger
Idrar testlerine pek güvenmiyorum nedense ama sabah yapicam benimde ümidim yok negatif görmek istemiyorum artık

adetin geciktiyse cnm testte cikmasi lazim keisn sonuc adet geciktikten snra cikiyo cnm
Işte normalde 30 günde oluyorum adet ama düzenim bozuldu iki aydır bakalim yapayim inşallah güzel bi sonuç alırım yoksada canim sagolsun napayım 22 sinde hsg cekilicem zaten ümidim ondan sonra olur

Idrar testlerine pek güvenmiyorum nedense ama sabah yapicam benimde ümidim yok negatif görmek istemiyorum artık

idrar testleri yanlis sonucda vereblyo ama cogu kiside idrar testiyle sncu ogrenyo hayirlisi ins cnm hsgden snrada kendiliginden hamle kalablyosun cnm bende etkisi olmadi ama hsgden snra hsmile kalanda cok kisi var ins fazla beklemeden hamile kalirsin

Inşallah canım sende bende olmayan herkeste hemen kalsın inşallah

Brnimde ayın 16 snda hasta olucam genelde gunum hep gecer ama bu ay hem klomen tedavısı gordum hem rahım fılmı cektrdım sonuclarm temz ignemide vuruldum catladıda ama benim bır yumurtam oldu sag tarfımda merak ediyorum gogus uclarım çıktı dimdik hc boyle olmazdı ama östrojen hormonum dusuk oldugu için ilac kullanıyorum gogus uclarım ilaçtan olabilir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…