- 20 Aralık 2017
- 123
- 18
- 13
- 28
- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Hakkımızda hayırlısı olsun canım hem hamilelik belirtisi karın ve bel ağrısı hem adet insan ayırt edemiyor istetest yapsana cnm belkide hamilesindir evde test yap hamileysen cikar cnm benm karnim belim agryo hep adet zamanlairnda bole olurum cnm
Benim 1 senedir düzelmişti her ay oluyordum 2 aydır düzensiz oluyorum 40 gun de ancak ve 2 sinde de ilaçla olabildim bakıldim sorun cikmadi
Hakkımızda hayırlısı olsun canım hem hamilelik belirtisi karın ve bel ağrısı hem adet insan ayırt edemiyor iste
Kesin stresten zaten cunk u tıbbi bi sebebi yok gecikmeninstresten felanda gecikeblyo cnm bende gecen ayalrda 20 gun gecktim bir hafta gecktim hep gecikmelerim olyo ama doktor strestende olur diyo
Kesin stresten zaten cunk u tıbbi bi sebebi yok gecikmenin
Aynen öyle stres nasil yapılmaz bilmiyorum bilsem dikkat edicem de olmuyor bende yarın sabah test yapar sonucu yazarım ama kesin çıkar demi varsaaynen cnm gecikincede acaba hamilemiyim die dusunyo insan testte negatif cknca daha fazla stres olyosun geckyo hava degisikligi felanda etklyodur tabi 5 gun kaldi adetme bakalim ne olacak cnm
31.gunum bugün 15. Gun yani yumurtlamadan sonra aynı senin gibi 19 unde yumurtlama olduaynen cnm gecikincede acaba hamilemiyim die dusunyo insan testte negatif cknca daha fazla stres olyosun geckyo hava degisikligi felanda etklyodur tabi 5 gun kaldi adetme bakalim ne olacak cnm
Tabi kesin oldumu bilmiyorum flo da o gunu gösteriyordu :)aynen cnm gecikincede acaba hamilemiyim die dusunyo insan testte negatif cknca daha fazla stres olyosun geckyo hava degisikligi felanda etklyodur tabi 5 gun kaldi adetme bakalim ne olacak cnm
Amin canım cumlemizin inşallah hiç igne vurulmadim ama vurulanlar iğnenin etkisiyle olabiliyor diyorlar içimizde igne vurulanlar yazacaktirmeraba hanimlar ilkonce rabbim kucaklarimizi bos birakmasin . ben bisey sormak istiyorum pazar gunu catlatma iynemi vuruldum dunle bugun kasiklarimda bi doygunluk hissediyorum ara arada cok hafif agri oluyor normal bisey mi bu bilhisi olan var mi ?
Aynen öyle stres nasil yapılmaz bilmiyorum bilsem dikkat edicem de olmuyor bende yarın sabah test yapar sonucu yazarım ama kesin çıkar demi varsa
meraba hanimlar ilkonce rabbim kucaklarimizi bos birakmasin . ben bisey sormak istiyorum pazar gunu catlatma iynemi vuruldum dunle bugun kasiklarimda bi doygunluk hissediyorum ara arada cok hafif agri oluyor normal bisey mi bu bilhisi olan var mi ?
31.gunum bugün 15. Gun yani yumurtlamadan sonra aynı senin gibi 19 unde yumurtlama oldu
Idrar testlerine pek güvenmiyorum nedense ama sabah yapicam benimde ümidim yok negatif görmek istemiyorum artıksuan ikimizde testi yapsak cikar aslinda ama hamile deglimdir die ben testi yapmyorum sen yarin sabah ilk idrarinla yap istersen cnm mutlaka cikicakti varsa eger
Işte normalde 30 günde oluyorum adet ama düzenim bozuldu iki aydır bakalim yapayim inşallah güzel bi sonuç alırım yoksada canim sagolsun napayım 22 sinde hsg cekilicem zaten ümidim ondan sonra oluradetin geciktiyse cnm testte cikmasi lazim keisn sonuc adet geciktikten snra cikiyo cnm
Idrar testlerine pek güvenmiyorum nedense ama sabah yapicam benimde ümidim yok negatif görmek istemiyorum artık
Inşallah canım sende bende olmayan herkeste hemen kalsın inşallahidrar testleri yanlis sonucda vereblyo ama cogu kiside idrar testiyle sncu ogrenyo hayirlisi ins cnm hsgden snrada kendiliginden hamle kalablyosun cnm bende etkisi olmadi ama hsgden snra hsmile kalanda cok kisi var ins fazla beklemeden hamile kalirsin
Inşallah canım sende bende olmayan herkeste hemen kalsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?