Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendisinin çatlaması çok iyi

İğneyi eğer yumurtanın kendiliğinden çatlama ihtimali olmazsa yapıyor canım :)

Üzüldüm olmamasina ben 1 yil once iki ay ust uste kullandim birincisinde igne verdi olmafi ikimcisinde kendi catladi diye igme vermedi yine olmadi bu ay yine deneedim klomen gun de iki kere kullandim iki tane catlayma igmesi verdi doktor onu kullandim agrim yok 4 gunu iyi degerlendirin dedi sali kontrole gidecegim yumurtamin biri 20 mm digeri 10 mm olmus

Canım 20mm olan çok iyi. İnşallah bu ay olur pko mu var sizin

Cuma başla dedi bana yani yarın 21 temmuz da çağırdı kontrole. Adet tarihim 7 temmuz akşam geldi. Doktora da aynı böyle söyledim. Önce 20 temmuzda gel dedi sonra akşam olduysan 21 temmuzda gel dedi.
Bana sormadı hiç bende ayın 6 sında oldum adet 4. Gün bugün yarın başla dedi ben geçen ay klomen kullandım kontrole gittigim de kendi çatlamış 3 yumurtam bu sefer yumurta çatlamadan gelmemi istedi neden bilmiyorum

Ben bugun gittimdoktora sag yumurtam büyük ortalama 20 dedi sol yumurtam gelismemsi igne verdi saglik ocaginda vuruldum yarindan sonra 4 gunu iyi degerlendirin dedi haftaya sali gel dedi durumuna bakalim
Canım benimde 20 mm di pazartesi günü iğne vermedi kendi çatlar 10 gün, gün aşırı ilişki dedi pazartesiden itibaren başladık bizde sence çatlamışmıdır artık Beklemedeyim 10 gün sonra kan ver dedi beta hcg için bu arada benimde sağ gelişmiş soldaki 13 mm kalmış tek yumurta yani diğerlerininde çatlama ihtimali olabilir ama dedi

Canım bide bana ilaç verdi onlarıda kullanıyorum progestan, coraspin, folbial folik asit, bide estrofem içim dışım ilaç oldu işe yarasalar bari

Canım bide bana ilaç verdi onlarıda kullanıyorum progestan, coraspin, folbial folik asit, bide estrofem içim dışım ilaç oldu işe yarasalar bari
Arkadaşım bende seninle aynıyım folik asiti ben içmiyorum, cumartesiye kadar klomen ve günde 3 estrofem içicem sonra iğnemi yapacak ve progestana başlatacak günde 3 sarhoş gibi yapıyor beni , benim solda biri 16mm biri daha var oda hemen hemen aynı onla sağdada 3 tane 12 mm var . Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın

Cok sevindim insallah catlar her gun girin iliskiye bol sebze ye yuruyus yap keciboynuzu ozu al esinle ye onu kaliteyi attiriyomus

Eklentiler

• Screenshot_20200710-082208_Photos.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 26
Amin canım benim progestanı oral alıyorsan çok yan etki yapıyor evet ben fitil olarak vajinadan alıyorum doktor öyle yazmış o zaman yan etki yapmıyor hafif kasık ağrısı hariç benimde günde 3 defa estrofemi günde 2 defa kullanıyorum bende oda kasık ağrısı yaptı bana sana yapacak mı bakalım seninde iyi büyümüş yumurtan 3 güne iğneni yapar benim tek oluşmuştu 20 mm diğer 3 tanesi 13mm di bilmiyorum onlarda sonradan büyüdümü

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok sevindim insallah catlar her gun girin iliskiye bol sebze ye yuruyus yap keciboynuzu ozu al esinle ye onu kaliteyi attiriyomus
Valla salı hariç pazartesiden beri hep oldu bizim bakalım tutcak mı denk gelmiştir inşallah doktor bize 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi diğer küçük kalan yumurtalarında çatlama ihtimali oluyor çünkü diye 16 sında kan vericem

Buda iyidir herhalde canım duymamıştım bunu
Ablama onermislr o da hamileydi saclarim dokulmedi diyo halsizligim cok yoktu dedi hamilelikten once hamilellikte ve sonrasin da kullaniliyomus bebege cok etkisi opmus yigenimin tirnagi vardi upuzun doktor cok saglikli beslenmissin demus ve bu ilacimda faydasi opmus demis bana hemen al dedi bu ay basladim kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…