- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
İyi yapmışsın canım folik asitler bebeğin beyin gelişimini bile etkiliyor diye duymuştum vitamin omega sonuçta her türlü yararı oluyordur bende ilk defa kullanıyorum bu ay bakalım hayırlısıyla inşallahAblama onermislr o da hamileydi saclarim dokulmedi diyo halsizligim cok yoktu dedi hamilelikten once hamilellikte ve sonrasin da kullaniliyomus bebege cok etkisi opmus yigenimin tirnagi vardi upuzun doktor cok saglikli beslenmissin demus ve bu ilacimda faydasi opmus demis bana hemen al dedi bu ay basladim kullanmaya
Canım estrofem sende kasık ağrısı yapıyor muArkadaşım bende seninle aynıyım folik asiti ben içmiyorum, cumartesiye kadar klomen ve günde 3 estrofem içicem sonra iğnemi yapacak ve progestana başlatacak günde 3 sarhoş gibi yapıyor beni , benim solda biri 16mm biri daha var oda hemen hemen aynı onla sağdada 3 tane 12 mm var . Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Imsallah cnmİyi yapmışsın canım folik asitler bebeğin beyin gelişimini bile etkiliyor diye duymuştum vitamin omega sonuçta her türlü yararı oluyordur bende ilk defa kullanıyorum bu ay bakalım hayırlısıyla inşallah
Adetin kaçıncı günü gitmiştin kontrole gelişmemişti canım, kendisi sonradan büyür diye vermemiştir ilaç pco var mı sende de benim gelişmeyenler 13 mm de kalmıştı 14. Gün onlarda çatlayabiliyor demişti doktorKontrolden geliyorum yumurtlar istenilen büyüklüğe ulaşmamış 2 tane yumurta varmış 10 -11 mm iğne ve ilaç vermeyeceğim kendiliğinden de hamile kalabilirsin bu ay dediama moralim bozuldu yeteri kadar büyümediyse nasıl olucak ki bu ay da fos çıktı
14.gün gittim evet pko var ama sorun yaratmayacak küçüklükte :) bu ay kendiliğinden de hamile kalabilirsin sana ilaç vermeyeceğim tekrardan dedi sadece bana da mantıksız geldi büyümeyen yumurta nasıl döllenecek ultrasondan 2 kez baktı alttan şuan mevcut kist görünmüyorAdetin kaçıncı günü gitmiştin kontrole gelişmemişti canım, kendisi sonradan büyür diye vermemiştir ilaç pco var mı sende de benim gelişmeyenler 13 mm de kalmıştı 14. Gün onlarda çatlayabiliyor demişti doktor
Canım yumurtalar bazen küçük olsada çatlıyormuş o zamanda tutma ihtimali oluyormuş senin adetin kendiliğinden oluyor mu düzenli mi14.gün gittim evet pko var ama sorun yaratmayacak küçüklükte :) bu ay kendiliğinden de hamile kalabilirsin sana ilaç vermeyeceğim tekrardan dedi sadece bana da mantıksız geldi büyümeyen yumurta nasıl döllenecek ultrasondan 2 kez baktı alttan şuan mevcut kist görünmüyor
Tarlusal bitiminde 10 güne kadar olunuyor 3 4 gün daha bekle canımKizlar bu arada ben klomene baslayacagm demistim gunler onceadetin 2.gunu baslamam gerekiyordu. Tarlusal ictm bitti bir hafta oldu ben hala adet olamadim şaka gibi ya gebelik durumu falan da yok asla cnku esim yanmda degildi bir aydir ben napsam nerelere atsam kendmi
İnsallah olurm . Valla hic hassasiyet agri vs de yokTarlusal bitiminde 10 güne kadar olunuyor 3 4 gün daha bekle canım
Eşin olsaydı hamilesin derdim ama oda yokmuşİnsallah olurm . Valla hic hassasiyet agri vs de yokdedigin gbi bekleyeym yapcgm bsi zaten yok da
Adet oluyorum ama düzensiz şubatta kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra hepten düzensizleşti adetlerimCanım yumurtalar bazen küçük olsada çatlıyormuş o zamanda tutma ihtimali oluyormuş senin adetin kendiliğinden oluyor mu düzenli mi
Anladım yine de oluyorsun sonuçta yumurtaların çatlıyor demekki siz yinede değerlendirin 2 günde 1 ben ilaçla oluyordum normalde yoksa 4 5 ay olmuyordum soğan kürü yapınca ilk defa düzenli olmuştum bu ay, 2 defa kimyasal gebeliğim oldu benimde bakalım hakkımızda hayırlısıAdet oluyorum ama düzensiz şubatta kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra hepten düzensizleşti adetlerim
Çok ümitli değilim ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsunAnladım yine de oluyorsun sonuçta yumurtaların çatlıyor demekki siz yinede değerlendirin 2 günde 1 ben ilaçla oluyordum normalde yoksa 4 5 ay olmuyordum soğan kürü yapınca ilk defa düzenli olmuştum bu ay, 2 defa kimyasal gebeliğim oldu benimde bakalım hakkımızda hayırlısı
Benim bugün Cumartesi iğnem yapıldı hem sağda hem solda 20 li bişeyler di büyümüşAmin canım benim progestanı oral alıyorsan çok yan etki yapıyor evet ben fitil olarak vajinadan alıyorum doktor öyle yazmış o zaman yan etki yapmıyor hafif kasık ağrısı hariç benimde günde 3 defa estrofemi günde 2 defa kullanıyorum bende oda kasık ağrısı yaptı bana sana yapacak mı bakalım seninde iyi büyümüş yumurtan 3 güne iğneni yapar benim tek oluşmuştu 20 mm diğer 3 tanesi 13mm di bilmiyorum onlarda sonradan büyüdümü
Hayır yapmadı hiç geçen ayda içtim rahim inceymiş o yüzden 3 içiyorumCanım estrofem sende kasık ağrısı yapıyor mu
Anladım bende yaptı ondan sordum canımHayır yapmadı hiç geçen ayda içtim rahim inceymiş o yüzden 3 içiyorum
Çok iyi canım hemen hemen aynı zamanlarda öğrenicez sonucumuzu hayırlısıyla inşallahBenim bugün Cumartesi iğnem yapıldı hem sağda hem solda 20 li bişeyler di büyümüş
İnsAllah hayirli haberini de aliriz en kisa zamandaBenim bugün Cumartesi iğnem yapıldı hem sağda hem solda 20 li bişeyler di büyümüş
İnşallah hep birlikte öğrenirizİnsAllah hayirli haberini de aliriz en kisa zamanda
Amin aynı gün müjdelenelim inşallahÇok iyi canım hemen hemen aynı zamanlarda öğrenicez sonucumuzu hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?