Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi yapmışsın canım folik asitler bebeğin beyin gelişimini bile etkiliyor diye duymuştum vitamin omega sonuçta her türlü yararı oluyordur bende ilk defa kullanıyorum bu ay bakalım hayırlısıyla inşallah

Canım estrofem sende kasık ağrısı yapıyor mu

Adetin kaçıncı günü gitmiştin kontrole gelişmemişti canım, kendisi sonradan büyür diye vermemiştir ilaç pco var mı sende de benim gelişmeyenler 13 mm de kalmıştı 14. Gün onlarda çatlayabiliyor demişti doktor

14.gün gittim evet pko var ama sorun yaratmayacak küçüklükte :) bu ay kendiliğinden de hamile kalabilirsin sana ilaç vermeyeceğim tekrardan dedi sadece bana da mantıksız geldi büyümeyen yumurta nasıl döllenecek ultrasondan 2 kez baktı alttan şuan mevcut kist görünmüyor

Kizlar bu arada ben klomene baslayacagm demistim gunler once adetin 2.gunu baslamam gerekiyordu. Tarlusal ictm bitti bir hafta oldu ben hala adet olamadim şaka gibi ya gebelik durumu falan da yok asla cnku esim yanmda degildi bir aydir ben napsam nerelere atsam kendmi

Canım yumurtalar bazen küçük olsada çatlıyormuş o zamanda tutma ihtimali oluyormuş senin adetin kendiliğinden oluyor mu düzenli mi

Tarlusal bitiminde 10 güne kadar olunuyor 3 4 gün daha bekle canım

Adet oluyorum ama düzensiz şubatta kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra hepten düzensizleşti adetlerim
Anladım yine de oluyorsun sonuçta yumurtaların çatlıyor demekki siz yinede değerlendirin 2 günde 1 ben ilaçla oluyordum normalde yoksa 4 5 ay olmuyordum soğan kürü yapınca ilk defa düzenli olmuştum bu ay, 2 defa kimyasal gebeliğim oldu benimde bakalım hakkımızda hayırlısı

Çok ümitli değilim ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Benim bugün Cumartesi iğnem yapıldı hem sağda hem solda 20 li bişeyler di büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…