- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
Usg de pco kanda haşimato belli oldu rahim filminde kapalı olduğu çıktıKızlar rahim filmiyle mi belli oluyor bu dediginiz şeyler. Benim de adetim sancılı geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usg de pco kanda haşimato belli oldu rahim filminde kapalı olduğu çıktıKızlar rahim filmiyle mi belli oluyor bu dediginiz şeyler. Benim de adetim sancılı geçiyor
Anladım canım. Kadınlık cok zor. Benim de süt hormonum yüksekti, iki ay tedavi gördüm. Sonra da progesteron hormonum düşük cıktı.Usg de pco kanda haşimato belli oldu rahim filminde kapalı olduğu çıktı
Ah ah sorma kuzum benim de haşimato yıprattı 6 ayda düzeldiAnladım canım. Kadınlık cok zor. Benim de süt hormonum yüksekti, iki ay tedavi gördüm. Sonra da progesteron hormonum düşük cıktı.
Valla canım benim doktorum klomen kullanırken ilişki serbest dedi iğneden önce olsun olmasın falan demedi. Belki şeyden demiştir, eğer kontrole kadar yumurtan çatlarsa dalan veya spermler belli bir süre canlı kalabiliyor ya doktor yumurtanı çatlatırsa halihazırda sperm bekliyor olsun diye olabilir. :))) benim düşüncem tabi bilemem tıbbi gereklliğini canım. Sıkma kendni çokta şartlama tamam mı. Hayırlısı neyse o olsun de hep:)teşekkür ederim canım.. bir sürü şey okuyorum kafam allak bullak oldu bende pco var oyüzden bazen 30 günü geçiyo bazen 15 günde bir oluyor son üç aydırda daha çok kahverengi ve pıhtılar şeklinde adet oluyorum ama doktor kötü bişey söylemedi sadece yumurtalıklarımız biraz katı dedi.. İnşallah sağlıkla kavuşabiliriz bebeklerimize :) bir de doktor beni salı günü çağırdı ama pazartesi ilişki olsun dedi bi kaç yazıda doktora gidelecek günün öncesi ilişki olmasın yazıyor. bunda da içimde şüphe oluştu yanlış mı anladım acaba diyorum artık
Valla canım benim doktorum klomen kullanırken ilişki serbest dedi iğneden önce olsun olmasın falan demedi. Belki şeyden demiştir, eğer kontrole kadar yumurtan çatlarsa dalan veya spermler belli bir süre canlı kalabiliyor ya doktor yumurtanı çatlatırsa halihazırda sperm bekliyor olsun diye olabilir. :))) benim düşüncem tabi bilemem tıbbi gereklliğini canım. Sıkma kendni çokta şartlama tamam mı. Hayırlısı neyse o olsun de hep:)
Herkes de minimal da olsa kist yapıyor ama elle hissedemezsin ki kuzum o kadar büyük olmaz kan testi neden yapılmadı kiBende bu ay klomen kullandım 3 yumurtam oluşmuştu doktorum çatlatma ignesi yapmadı kendi çatlar dedi adetimde 6 gün geçti hala olmadım bikaç gün sonra doktora gidicem kist falan mı oluştu acaba evde kendim kaç kez test yaptım negatifti silik falan degil yanı hep negatif çıkıyor hiç ne adet ne hamilelik belirtim yok sadece çok akıntı ve rahimde yumuşaklık var aynı durumu yaşayan varmı acaba kasıklarımda elleyince küçük sert bi kitle var bi sagda bı solda bi ortada oluyor şimdi göbegimin bıraz altında yumurtam çatlamayıp kist olduysa böyle kist hareket edermi bilgisi olan varmı aynı durumu yaşayan
Herkes de minimal da olsa kist yapıyor ama elle hissedemezsin ki kuzum o kadar büyük olmaz kan testi neden yapılmadı ki
10 güne kadar normal sayılıyor gecikmeler ama önce kan testi şart inşallah istediğin gibi olur herşeyYarın gidicem doktora bakalım test yapar heralde kasılıyor birden sertleşiyor elliyorum sertlik geliyor elime kist olsada adetle atarsın demişti doktor ama adette olamadım
8. Gün zateb erken bi gün bence. Bende 11. Gün gittiğimde 18 mm bitane yumurta oluşmuş demişti. İğne vurmuştu. Büyür inşallah canım herşey gönlnce olsun :)Merhaba, ben geldim.. adetin 3. gününde klomen içmeye başladım dün bitti bugün doktora gittim yani döngüde 8. gündeyim 11 mm solda bişeyler görüyorum yavaş yavaş büyümeye çalışıyo dedii... sizlerin nasıldı sonuçlar ? cuma günü tekrar çağırdı. İnşallah bu ay hepimizin güzleri güler sağlıklıbebişlerle.. amiinnn
İnşallah canımm... bakalım cuma günü önemli dedi doktorum. İnşallah herkes güzel sonuçar alır, ben de alırım.. çok değişik bir süreç ya ister istemez hep aklında oluyo insanın :) hamişlerin duaları kabul olurmuş, bol bol dualarında olalım olur mu? sen nasılsın peki nasıl gidiyor.8. Gün zateb erken bi gün bence. Bende 11. Gün gittiğimde 18 mm bitane yumurta oluşmuş demişti. İğne vurmuştu. Büyür inşallah canım herşey gönlnce olsun :)
İnşallah olur canım emin ol sürekli dilimde zaten. Allahım sen isteyen herkese nasip et ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et diyorum. :)) inşallah sizlerinde olcak allahın izniyle. Valla benim nasıl gitsin hala hAmileyim demiyorum kendime bile. Kalp atışını duymadan rahat etmicem. Biraz sıkıntılı gidiyo midem bulanıyor yani herşeyden tiksinmiş durumdayım:)) ama süreklide açım :) hayırlısı artık bakalım :))İnşallah canımm... bakalım cuma günü önemli dedi doktorum. İnşallah herkes güzel sonuçar alır, ben de alırım.. çok değişik bir süreç ya ister istemez hep aklında oluyo insanın :) hamişlerin duaları kabul olurmuş, bol bol dualarında olalım olur mu? sen nasılsın peki nasıl gidiyor.
Erken canım bekle. En erken 13-15 gün arası yap testKızlar bugün iğnede 11. Günüm test yapayım mı sizce.
İnşallah olur canım emin ol sürekli dilimde zaten. Allahım sen isteyen herkese nasip et ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et diyorum. :)) inşallah sizlerinde olcak allahın izniyle. Valla benim nasıl gitsin hala hAmileyim demiyorum kendime bile. Kalp atışını duymadan rahat etmicem. Biraz sıkıntılı gidiyo midem bulanıyor yani herşeyden tiksinmiş durumdayım:)) ama süreklide açım :) hayırlısı artık bakalım :))
Benim 14. Gün 20 mm oldu canım ama bu Arada yaş incir de yedim büyümesinde etkili olmuş olabilir sende dene mutlakaMerhaba, ben geldim.. adetin 3. gününde klomen içmeye başladım dün bitti bugün doktora gittim yani döngüde 8. gündeyim 11 mm solda bişeyler görüyorum yavaş yavaş büyümeye çalışıyo dedii... sizlerin nasıldı sonuçlar ? cuma günü tekrar çağırdı. İnşallah bu ay hepimizin güzleri güler sağlıklıbebişlerle.. amiinnn
Çok erken kuzum bekle biraz 14. GünüKızlar bugün iğnede 11. Günüm test yapayım mı sizce.
teşekkür ederim canım.. bende zeytinyağı ile kuru incir yemeğe başladım inşallah faydasını görürüz.. rabbim bu güzel günlerde bizi de meleklerimize kavuştursun sağlıkla inşallahBenim 14. Gün 20 mm oldu canım ama bu Arada yaş incir de yedim büyümesinde etkili olmuş olabilir sende dene mutlaka