- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
İnsallah canima simdilik yok yarin kandan baktiracagimbende 12 martta iğne oldum canım senin dediğin gibi çok sancım vardı ve 28 martta adet oldum. Şimdi yeniden başladık tedaviye bugün itibariyle. İnşallah adet olmazsın ve bebeğine kavuşursun canım
canım aradan uzun zaman geçmiş ama inofolic nedir? ne için kullandın bende klomen kullanıyorum. bebişin oldu mu?Mrb. Arkadaşlar bizde 22 aydır uğraşıyoruz 1 kez kimyasal gebelik geçirdim şimdilerde de klomen + inofolic kullandım 4 yumurtam gelişti 3 ü çatladı bakalım hayırlısı şimdi adeti bekliyoruz ama o kadar kötü habere alışmışım ki hamile kalacağımı düşünmek bile hayal gibi geliyor
canım ne iğnesi bu?kızlar bende 6 defa kullandım klomeni doktor artık kullanma dedi iğneye başla dedi
canım ne iğnesi bu?
Dün test yaptım tabi kocaman bi tek çizgi çok üzgünüm yoruldum artık bugün de karnım ağrıyo baya.bugün yarın gelir kırmızılar. Allah hepimizin yüzünü güldürsün birbirimize dua edelim
Ve kırmızı gelir benim ilk klomen olumsuz oldu. Çok ağrım var. Ne yapıcagımı bilmiyorum tekrar gitsem mi ara mı versem yıpranıyorum artık çok yoruldum her ay bi ümit ama yine hüzün. Sen ne yaptın canımCnm.uzulme ins bidahaki aya hamle.kalrsn hayirlisi olsun.cnm
Bende tam olamadım kahverengi akıntı var bende bi ümitleniyorum ama yok galibaKizlar klomen.ve progestan tedavisi snrasinda adetiniz.kahve lekelenmeyle mi basliyor..gecen ay bnm. 3.gun lekenlenme oldu snra kanamaya dondu. Bgnde kahvesari arasi leke akinti geldi yine regl oluyorum sanirim sinyal verdi cok uzuldm.gecikmenin4. Gunundeydim. Gecen ay yerlesme kanamasidr diye cok umutlanmistm ama.olmadi bu ayda olmayacak adet hbrcisi buna eminim. Boyle.birsy yasayan varmi lutfen yorum yapin hayal kirikligi icerisindeym umutlar bu ay icin bitti mi dersnz
Gecen ay da ilk gun leke geldi 1 sefer ertesi gune kdr temizdi. Snra idrar snrasi peceteye geldi hep. 3 gun daha yogunlasti camur gbi akinti. 4. Gun kanamaya donmustu. Bgnde ayni sekilde basladi bakalim dvmi da gelecek ozmn bu aydanda umidi kesceegm. Oysaki 5 yumurta gelismisti sans yuksekti ama olmayinca olmuyorBende tam olamadım kahverengi akıntı var bende bi ümitleniyorum ama yok galiba
Evet hayırlısı diyelim ben tamamen oldum artık. Hiç doktora gidesim yok artık umudum kalmadı. Eşimin ısrarıyla tekrar gidicez bakalım. Benimde yumurtalarım iki taneydi ama olmadı. Senin kaçıncı klomen kullanışın canım. İnşallah bu mübarek gecenin hürmetine bebeklerimize kavuşuruzGecen ay da ilk gun leke geldi 1 sefer ertesi gune kdr temizdi. Snra idrar snrasi peceteye geldi hep. 3 gun daha yogunlasti camur gbi akinti. 4. Gun kanamaya donmustu. Bgnde ayni sekilde basladi bakalim dvmi da gelecek ozmn bu aydanda umidi kesceegm. Oysaki 5 yumurta gelismisti sans yuksekti ama olmayinca olmuyor
Cnm bnm hala baslamadi regl. Ama baslayacak biliyrm o yuzdn bir an once sokulsem diyorum. Bu 2. Kullanisim ilk ay 1 yum vardi ama biz calisamadik pek. Bu ay umutluydm bnde regl baslaynca doktora gtcem ilk once kist varmi diyo bakiyor snra yeni tedaviye baslayacak.sende git ihmal etme kist fln olusmadgna emin ol. Klomende 3. Seferde fln hamile kalanda var sansimizi deneyecgzEvet hayırlısı diyelim ben tamamen oldum artık. Hiç doktora gidesim yok artık umudum kalmadı. Eşimin ısrarıyla tekrar gidicez bakalım. Benimde yumurtalarım iki taneydi ama olmadı. Senin kaçıncı klomen kullanışın canım. İnşallah bu mübarek gecenin hürmetine bebeklerimize kavuşuruz
Canım üzüldüm şimdi benimde 5yum vardı biliyon hayırlısı olsun idrarda test yapsaydın kimyasal gebelik yaşıyor olabilir misin?Gecen ay da ilk gun leke geldi 1 sefer ertesi gune kdr temizdi. Snra idrar snrasi peceteye geldi hep. 3 gun daha yogunlasti camur gbi akinti. 4. Gun kanamaya donmustu. Bgnde ayni sekilde basladi bakalim dvmi da gelecek ozmn bu aydanda umidi kesceegm. Oysaki 5 yumurta gelismisti sans yuksekti ama olmayinca olmuyor
Gecen ay da supheye dustum idrar ve kan testi yaptrdm ama negtfti. Klomenden oturu sanirim boyle oliyir adetim 2 aydir. Daha da baslamadi tuvalette bazen peceteye koyu renkli su geliyor. Akinti da degil suan. Yrna fln artar yogunlugu muhtemelen. Adet geliyor malesef yerleame degilCanım üzüldüm şimdi benimde 5yum vardı biliyon hayırlısı olsun idrarda test yapsaydın kimyasal gebelik yaşıyor olabilir misin?
Güzel dileklerin için sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun iyiki konusmusuz senleGecen ay da supheye dustum idrar ve kan testi yaptrdm ama negtfti. Klomenden oturu sanirim boyle oliyir adetim 2 aydir. Daha da baslamadi tuvalette bazen peceteye koyu renkli su geliyor. Akinti da degil suan. Yrna fln artar yogunlugu muhtemelen. Adet geliyor malesef yerleame degilumutlar bi dahaki aya. Ins sen hayirli hbri alirsn cnm. Bak 5 yum var hepsi tutacak diye korkuo iliskiden kacmamak lazimmis hicbiri de tutmayabiliyor.