- 22 Haziran 2012
- 8.472
- 37.321
Hem tedirgin hem heycanliyim canım. Allah sana da nasip etsin tez zamandaCok heyecanli Olmalisin. Insallah saglikla kucagina alirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem tedirgin hem heycanliyim canım. Allah sana da nasip etsin tez zamandaCok heyecanli Olmalisin. Insallah saglikla kucagina alirsin.
hiiiiç kafama takamam herşey Rabbimin elinde çoğu kişiye iğne vermiyorlar çatlayacağı varsa çatlar Allahıma emanetİnşaAllah çatlar yoksa kist belası başına gelir ! Keşke izin zamanlarınıza göre ayarlayabilseydiniz
Çok meraklıdır zaten moral bozmaya bu millet ...neyse boşver eşin bilsin gerisi teferruat inşallah da hamilesindir de daha fazla stres yapmazsn[/QUOT
Canim ya bugun 13. Gun ve agrilarim cok hafifledi cok ara ara hissediyrum ve hamikelikle ilgili hicbir belirtm yok ;(
Ay ne bileyim smdi de hem agri hem akinti artti iyicr kafam allak bullak oldu eger yarina kadr gelmzse bi idrar testi alip yapcmAngel 25 canım her zaman ağrı olacak diye bisey yok dur bakalım biraz bekle üzme kendini
Sabırlı ol canım sen bi test yap da biraz rahatlaAy ne bileyim smdi de hem agri hem akinti artti iyicr kafam allak bullak oldu eger yarina kadr gelmzse bi idrar testi alip yapcm
Canm bnm adetim geldiSabırlı ol canım sen bi test yap da biraz rahatla
uzme kendini. Insallah bir dahaki aya hamile kaliriz.Canm bnm adetim geldi
Benim artik umudum kalmadi ya olmucak heray bosuna kendimi kandirp igne yiyorumuzme kendini. Insallah bir dahaki aya hamile kaliriz.
Canım üzme kendini .. Bir dahaki ay inşallah hamile kalırsın .. Doktorunu aradın mi ?Canm bnm adetim geldi
Kaç zamandır deniyorsun ?? Neden umudun yok Allah Allah !! Yok öyle bisey her zaman umut var umudunu yitirme lütfenBenim artik umudum kalmadi ya olmucak heray bosuna kendimi kandirp igne yiyorum
11 aydr canim 3 kez de igne kullandm ama sonuc olumsuzKaç zamandır deniyorsun ?? Neden umudun yok Allah Allah !! Yok öyle bisey her zaman umut var umudunu yitirme lütfen
Canım uzulme valla çok hümanist gorebilirsin beni cidden oyleyim biri uzulunce bende üzülüyorum.. Peki sorun neymiş bunca denemeye rağmen hamile kalamiyorsn ??11 aydr canim 3 kez de igne kullandm ama sonuc olumsuz
Yok canim uzulme sen bi sorun yok canim esimde gtti bnde gttim yok smdi bi daha gtcez bakalmCanım uzulme valla çok hümanist gorebilirsin beni cidden oyleyim biri uzulunce bende üzülüyorum.. Peki sorun neymiş bunca denemeye rağmen hamile kalamiyorsn ??
Bir daha gidin bakalım canım madem sorun yok o zaman olacaktır sadece Rabbim zamanını bekletiyorYok canim uzulme sen bi sorun yok canim esimde gtti bnde gttim yok smdi bi daha gtcez bakalm
Benim cok agrim vardi bel kasik karin ve adetim birgun gecikmeli adet oldum. Bugun dr gitcem17 martta igne oldum dumden belim ve kasiklarimda cok agri var samki aadt olacakmisim gibi 1 nisan bat tarihim drum 5 nisanda idrar yap gelmezse dedi. Boyle agrisi olan varmi
17 martta igne oldum dumden belim ve kasiklarimda cok agri var samki aadt olacakmisim gibi 1 nisan bat tarihim drum 5 nisanda idrar yap gelmezse dedi. Boyle agrisi olan varmi
Cmtsi gdicem canmBir daha gidin bakalım canım madem sorun yok o zaman olacaktır sadece Rabbim zamanını bekletiyor