Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Çok meraklıdır zaten moral bozmaya bu millet ...neyse boşver eşin bilsin gerisi teferruat inşallah da hamilesindir de daha fazla stres yapmazsn[/QUOT

Canim ya bugun 13. Gun ve agrilarim cok hafifledi cok ara ara hissediyrum ve hamikelikle ilgili hicbir belirtm yok ;(

Ben günüm normalde dündü ve hala olmadım.. Hiç gecikmezdi umutlandım artık iyice.. Sabah kan testi verdim öğleden sonra belli olacak.. İnşallah hayırlısı olur hamile arkadaşlar dualarınızda unutmayın bizi..

Canım uzulme valla çok hümanist gorebilirsin beni cidden oyleyim biri uzulunce bende üzülüyorum.. Peki sorun neymiş bunca denemeye rağmen hamile kalamiyorsn ??
Yok canim uzulme sen bi sorun yok canim esimde gtti bnde gttim yok smdi bi daha gtcez bakalm

17 martta igne oldum dumden belim ve kasiklarimda cok agri var samki aadt olacakmisim gibi 1 nisan bat tarihim drum 5 nisanda idrar yap gelmezse dedi. Boyle agrisi olan varmi

17 martta igne oldum dumden belim ve kasiklarimda cok agri var samki aadt olacakmisim gibi 1 nisan bat tarihim drum 5 nisanda idrar yap gelmezse dedi. Boyle agrisi olan varmi

bende 12 martta iğne oldum canım senin dediğin gibi çok sancım vardı ve 28 martta adet oldum. Şimdi yeniden başladık tedaviye bugün itibariyle. İnşallah adet olmazsın ve bebeğine kavuşursun canım

X