Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Bence tekrar git cnm.blki bu sefer klomen kllannca hamle.kalrsn belli olmaz cnm . Bende iste bi ay klomen kllandm adet oldum tekrar doktora gtmem lazmdi ama.gtmedm ben cocuk istemyorm suanda zaten esmede dedm daja ugrasmicam dedim once kendi.evmize ckalm snra dedm suan brlk oldgm icin istemyorm ve olede gtmedm dktora dahada ugrasmam cnm bi sure daha istemyorm

Kendimi çok umutsuz hissediyorum ben artık sanki hiç olmayacak gibi. Doktora gitmekte benim için işkence oldu muayene olmayı hiç sevmiyorum. İlaç kullanmak istemiyorum çok zararı var gibi bütün duygularım hormonlarım değişiyo. Yani anlayacağın hiç iyi değilim ben inşallah bu ay olur

beş yum varken şans yüksekmiş...düzenli ilişki yaşadın mı peki o dönem...yumutlama zamanını kaçırmış olabilir misin..
benimde 4 tane falan vardı ama en küçüğü 14 dü..kontrolde tabi sonradan vüyüdü mü bilmiyorum...ben 2 günde bir deniyorum nasip bakalım...geçen aya göre bakarsak 10 güne kadar adet günüm..inşallah tutar...benimde umudum yok.akıntı falan olmadı ...sende ümüdini kaybetme

Cnm bu ay iyi calistik gunasiri iliski oldu 2 hafta boyunca catlamayida takip ettik kacirmadik ve yumurtalar 21 mm ustune cikti ve catladi. Sans yuksekti ama nasip degilmis.

Cnm bnmde 2 ay klomen kullanimim olumsuz oldu bgn kirmizilar geldi. 5 yum gelismisti halbuki umudumda vardi acikcasi bnde cok uzuldum ama toparladm kendimi.birkac ay kullnmk gerekebiliyor ben pes etmeyecegm baslamasm bi tedaviye biraz istikrarli gtmek taraftariym bebisler gelecek ins. Sende pes etme derim

Bugün gittik doktora bu ay aşılama yapalım dedi

Bugün gittik doktora bu ay aşılama yapalım dedi
Sen nezmndr bebek dusunuyordun cnm? Klomeni kac kere kullandin? Sperm testnde fln sorun varmi? Bizde sıkıntıli bir durum yok gbi duruyor ama klomeni kac ay kullandirtir bilmiyrm bnde gidecegm bgn doktora bakalim ne diyecek

Sen nezmndr bebek dusunuyordun cnm? Klomeni kac kere kullandin? Sperm testnde fln sorun varmi? Bizde sıkıntıli bir durum yok gbi duruyor ama klomeni kac ay kullandirtir bilmiyrm bnde gidecegm bgn doktora bakalim ne diyecek

Selam kızlar ya çatlatma iğnesi kullanalı 15. Gunüm 12. Gun kan testi yaptım ama 1.51 çıktı sonuc yani negatif dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce bu durum ne olabilir ? Hafif bi adet sancım var ama yumurtalar catlarkenki kasıklarımda olusan sancı da var. Acaba mı diye düşünmüyor değilim hani sizce ????????

Cnm msjin gozukmuyor
ben iki yıldır istiyorum bi kere klomen kullandım aslında biraz erken ama eşim artık sabredemiyo yapalım dedik inşallah hayırlısı olur tutar. Biz bütün testleri yaptırdık hormon sperm rahim filmi sadece doğuştan çok minik bi polikistik overim var adetlerim düzensiz. Aşılama da olmazsa ara vericem herşeyin hayırlısı

Insallah hayirlisiyla kavusursun bebegine cnm cok vakit gecmeden. Cok yorucu surecler. Biz 9 aydr deniyrz bu ay da klomen kullanacgm snraki ay rahim filmi. Eger hamile kalammazsam asilama dedi doktor 3 ay sonraya

Insallah hayirlisiyla kavusursun bebegine cnm cok vakit gecmeden. Cok yorucu surecler. Biz 9 aydr deniyrz bu ay da klomen kullanacgm snraki ay rahim filmi. Eger hamile kalammazsam asilama dedi doktor 3 ay sonraya
evet gerçekten çok yorucu aşılamadanda pek ümidim yok başarı oranı %15 %20 arasıymış ne kadar az. çok da korkuyorum rahim filmini anestezili olmuştu bakalım bunda ne yapıcam.

evet gerçekten çok yorucu aşılamadanda pek ümidim yok başarı oranı %15 %20 arasıymış ne kadar az. çok da korkuyorum rahim filmini anestezili olmuştu bakalım bunda ne yapıcam.
Asilama cok acili degil galiba pek birsey anlasilmiyor diye duydum. Basari orani gercektn dusuk hayal kirikligi yasamak cok yoruyor. Hsg yi nerde cektirdin ist da mi? Bnde bir sonraki ay cektirecgm onerecegin bi merkez varsa orayla da goruseyim

Asilama cok acili degil galiba pek birsey anlasilmiyor diye duydum. Basari orani gercektn dusuk hayal kirikligi yasamak cok yoruyor. Hsg yi nerde cektirdin ist da mi? Bnde bir sonraki ay cektirecgm onerecegin bi merkez varsa orayla da goruseyim
yok ben orduda çektirdim özel hastanede ama baya araştırmıştım istanbul fındıkzade ranyamor du sanırım adını yanlış yazmış da olabilirm orda anestesisiz çektirenler bile hiç duymamış çok memnunmuş

Sagol canim bu ay gebelik olmazsa bende arastirio cektirecegm ins sonuc aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…