- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
cnm 2.3gün sonra test yaptır degerın 10uzerınde olmalı hamileysen degerın artması lazım.bende klomen kullandım adetıme 6gün var bakalım ne olacak:)Adet olmam gereken gün ve kanda 0,62 çıktı değilim dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm 2.3gün sonra test yaptır degerın 10uzerınde olmalı hamileysen degerın artması lazım.bende klomen kullandım adetıme 6gün var bakalım ne olacak:)Adet olmam gereken gün ve kanda 0,62 çıktı değilim dimi
iyi akşamlar canım klomen kullanırken yumurta takibi yapıldımı?cnm 2.3gün sonra test yaptır degerın 10uzerınde olmalı hamileysen degerın artması lazım.bende klomen kullandım adetıme 6gün var bakalım ne olacak:)
Yapıldı cnm 3kere muayne oldum.3tane yumurtam olustu dr catlatma ignesi vermedi çoğul gebelik olmasin die ama 1yumurtam catladiiyi akşamlar canım klomen kullanırken yumurta takibi yapıldımı?
mrb canım ben de bu ay ilkkez klomen kullandım cuma günü gitmiştim benimde 3 yumurtam oluşmus 22 mm dedi doktor.çogul gebelik olabilir hiç olmayadabilir dedi.ben üçüde çatlar sanıyodum .siz bir tanesinin çatladığını kontrolde mi öğrendiniz.beni hiç kontrole çağırmadı çatlama iğnesi falan da demedi hiç.Yapıldı cnm 3kere muayne oldum.3tane yumurtam olustu dr catlatma ignesi vermedi çoğul gebelik olmasin die ama 1yumurtam catladi
ne zaman iğne yapıldı size ...Inşallah olur benimde 26si dayanamayip evde yapmayi dusunuorm
Adet gunun ne zaman canim ama insaalllaaah kirmizilari gormezsin hsmis olursunDr igne yapmadi cnm 3yumurtam olustu cogul gebelik olmasin die
Inşallah cnm allahim herkese nasip etsin 26 KasımAdet gunun ne zaman canim ama insaalllaaah kirmizilari gormezsin hsmis olursun
ben de klomen kullandım. 1 tane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi yaptırdım 8 gün önce...ayın 25inde kan testi yapacak inşaallah olumlu olur
Canim hemen olmadi benim agrim 3 gun sonra falan basladi ben adetimin 10. Gununde yaptirdim seninki kacinci gun . Bende cumartesi oldum igneyi ne zor beklemek dimicanım çatlatma iğnesi yaptıktan sonra ağrın oldumu.bende cumartesi yaptırdım.Dr 36 saat içinde bıçak saplanır gibi ağrın olucak dedi.Bende ağrı yok.Çatlamadımı acaba çok merak ediyorum
Canim hemen olmadi benim agrim 3 gun sonra falan basladi ben adetimin 10. Gununde yaptirdim seninki kacinci gun . Bende cumartesi oldum igneyi ne zor beklemek dimi
Canim banada igne gunu ve gun asiri dedi aslinda mantikli spermlerin 3 gun yasadigini dusunursek igneden 1 gun sonra orda sperm bulunmus olacak yumurtan kac mm di soyledi mi canimcanım benimde 11.günüydü cumartesi .evet beklemek çok zor ya Allah sonunu hayırlı etsin inşallah.Bide sana dr ilişki takvimi verdimi canım.bana iğne günü sonra gün aşırı demişti ama,burada bazı arkadaşlar aynı gün ilişki yok diyorlar kafam karıştı biraz
Canim banada igne gunu ve gun asiri dedi aslinda mantikli spermlerin 3 gun yasadigini dusunursek igneden 1 gun sonra orda sperm bulunmus olacak yumurtan kac mm di soyledi mi canim
Peki tekrar kontrole ne zaman gideceksinYumurtam 20mm canım.Dr o yüzden ilaç tedavisine gerk yok diyip iğne verdi.Ama sancın olucak dedi bendede hiç sancı yok.Kafamda çok dalgıngı dr giitiğimde tamda anlayamadım.36 ssat içindemi sancı olucak dedi yoksa sonramı karmaşığım yani
Peki tekrar kontrole ne zaman gideceksin
Banada demedi benim cok agrim olunca doktoru aradim dedim ki hadi catlamadiysa ben nasil anlaycam diye o da 25inde gel dedi igneden 12 gun sonra yani insaallah olumlu haberler de duyarim o guncanım onunla ilgilide hiç birşey konuşmadık bir kaç gün geçsin ararım doktorumu.Sana ne zaman gel dedi kontrol için
Banada demedi benim cok agrim olunca doktoru aradim dedim ki hadi catlamadiysa ben nasil anlaycam diye o da 25inde gel dedi igneden 12 gun sonra yani insaallah olumlu haberler de duyarim o gun