Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Bende adetimin üçüncü gününü bekliyorum klomen için genelde üçüncü gün veriyorlar galiba klomen yumurtaların olgunlaşmasına yardımcı oluyormuş aslında benim iki yas üç aylık bi oğlum var o hemen olmuştu bunda sekiz ay uğrastık ilaçla hamile kalmak da istemiyorum kendim bişeylermi yapsam diyorum açıkcası napacamı bilemedim eğer tedavi olmazsam ilerleyen zamanlarda dahamı zorlaşır acaba ufff allahım hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba bende yeni katıldım aranıza bende iki buçuk yillik evliyim ilk altı yedi ay korun dum sonra korunmadim bir süre gitmedim Dr a ilacın etkisidir dedim.Baktım olmuyor dr a gittim prolak tin im yuksekmis bu da gebe kalmaya engelmis.bir ay dostinex kullandım düştü prolaktin.düşmesine rağmen tekrar olmadı. Başka bir Dr a görün Düm bu defa da yumurta tembeliği çıktı sonra klomen verdi bu ikinci ayim 1. Ayda tutmadı inş bu ay tutar.bu şekilde benim gibi olan var mi

İnşallah canım buna alışsan iyi olur çünkü bütün ultrasonlar vajinal oluyo bu aşamada tabi adetliyken biraz daha can sıkıcı tabi.açıklama yapmaması çok kötü özele mi gidiyosun devlete mi?
Evet canim alismaliyim sanirim. Ozele gidiyorum dr bi de prof ucretide fazla.hayirlisi artik

Evet canim alismaliyim sanirim. Ozele gidiyorum dr bi de prof ucretide fazla.hayirlisi artik
Özele gidiyosan bence seni ne olursa olsun rahatlatması lazım.bi dünya para ödüyoruz devlete gitmeyelim ilgilenirler özelde diyoruz ordakilerde soru sormazsan cevap bile vermiyorlar.valla benimkide öyleydi ilk gittiğim de hiçbir acıklama yapmıyordu değiştim şimdiki dr çok şyi kadın yeteri kdar çıklama yapıo birde üstüne benim sorduklarımı gyet güler yüzle cevaplıyo.sende memnun değilsen değiş bence

tekrar kontrol için çağırdı bakalım ne dicek ozaman da böyle yaparsa değiştiririm.Aslında çok samimi kibar bi adam öyle tersleme falanyapmaz ama sorunumla ilgili bi açıklama yapmıyo.klomeni verirken sadece nasıl kullanacağımı acıkladı neden verdi ne işe yarar bu ilaç bi açıklama yapmadı. ben herşeyi burda öğrendim.kontrole gittiğimdede iğne verecek ozaman burda yazılanlara göre.:)

Arkadaşlar bugün rahim filmini cektrdm anesteziye gerek yokmuş ama gerçekten ağrılı oluyr ama çok fazla dayanlmyck kadar da değil işlem bitene kadar gozlermden yaslr aktı o an ki ruh halim çok başkaydı çok şükür tüpler açık yarında degerlndirck bi sonraki aşamayı doktorum inş bu acıların karşılığını bulurm

Yumurtalatın kendiliğinden çatlıyorsa iğne vermeyedebilşr.bana vermediler mesela kendiliğinden çatladı

Arkadaslar bende klomen kullandim ve yumurta takibinde uc yumurta olfugunu ve catlsdigini soyledi dtr normalde 27 gunde adet olurum gecti ayin 17 sinde adet oldum simdi sanci geliyo ama bana yardim edin klomen geciktiriyormu cok heyecanliyim.uc yumurta olmasi ve catlamasi iyi bir sonucmu yardim litfen

Arkadaslar bende klomen kullandim ve yumurta takibinde uc yumurta olfugunu ve catlsdigini soyledi dtr normalde 27 gunde adet olurum gecti ayin 17 sinde adet oldum simdi sanci geliyo ama bana yardim edin klomen geciktiriyormu cok heyecanliyim.uc yumurta olmasi ve catlamasi iyi bir sonucmu yardim litfen

Arkadasım bende bugun alacam klomeni senin belli oldumu bebişin dua edin yoldayım doktora gidiyorum yoldayım

MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE DEĞİLİM AMA Sİ,TEYİ TAM KULLANMAYI BİLMİORUM... bu ay klomen kullandım ve 8 aralıkta çatlama iğnesi vuruldum bekliorum öleee benim gibi olan kimler varrr biribrimize destek olalım .. çok zor bi süreç 3 yıldıor bekliorum . bi başarısız aşılamam var

merhaba arkadaşlar bende klomen tedavisi görüyorum bu ay 3.ayım ilk ay yumurtam olşmadı 2. ay 3 yumurtam olştu fakat doktorun ihmaliyle diyim tutmadı çnkü yumurta takibine çağırmadı çatlatma iğnesini verdi vurdur dedi tmm şmdi doktor değiştrdm klomen kullanıyorum doktor pazartesi yumurta takibine çağırdı o gnden sonra daha çok görüşücez dedi ve sonra tuttumu dye çağırıcam dedi inş bu ay tutar allahımdan isteğim allah iisteyen herkese nasip etsn

Ben se bugun kontrle gittim 11. Gununde ge demisti.3 folikul olusmus dedi 22mm dedi.dr cok iyi dedi gun asiri iliski onerdi. 22. Gunde progestrn testi yp dedi.adet gununde de gebelik tessti yp dedi.bi daha gel falan demedi.3 tane olmasi iyimi buyuklugude 22 catlamak uzere mi oluyoki????\

slm bende 3.günde başladım

selam ben yeni üye oldum bu siteye.ben de yaklaşık iki yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum.iki adet dönemi klomen kullandım ve bugun dr herşeyin güzel geliştiğini sorun olmadğını söyledi inş bu sefer olur.herkese versin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Arkadaşlar merhaba 3.klomen ve orvitalle tedavisi normalde 30. Gün adet olurum ki klomen sayesinde bugün 30.gün ve adet olamadım kasık ağrım var batma gibi predictor aldm sonuç negatif ama pozitif kısmın üstü yani T kısmın üstüü çizgi çıkmış ama yarım kalmış sanki idrar yetmemişte boyuyammamış gibi böle bişi yaşayan var mııııı

Merhaba arkadaşlarbende aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullanmaya başlicam benim sorunum çikolata kisti bir tane oğlum var beş yaşında bir senedir ikinci için uğraşıyoruz ama henüz bişey yok çikolata kisti olupta klomenle gebe kalan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…