Evet canim alismaliyim sanirim. Ozele gidiyorum dr bi de prof ucretide fazla.hayirlisi artikİnşallah canım buna alışsan iyi olur çünkü bütün ultrasonlar vajinal oluyo bu aşamada tabi adetliyken biraz daha can sıkıcı tabi.açıklama yapmaması çok kötü özele mi gidiyosun devlete mi?
Özele gidiyosan bence seni ne olursa olsun rahatlatması lazım.bi dünya para ödüyoruz devlete gitmeyelim ilgilenirler özelde diyoruz ordakilerde soru sormazsan cevap bile vermiyorlar.valla benimkide öyleydi ilk gittiğim de hiçbir acıklama yapmıyordu değiştim şimdiki dr çok şyi kadın yeteri kdar çıklama yapıo birde üstüne benim sorduklarımı gyet güler yüzle cevaplıyo.sende memnun değilsen değiş benceEvet canim alismaliyim sanirim. Ozele gidiyorum dr bi de prof ucretide fazla.hayirlisi artik
tekrar kontrol için çağırdı bakalım ne dicek ozaman da böyle yaparsa değiştiririm.Aslında çok samimi kibar bi adam öyle tersleme falanyapmaz ama sorunumla ilgili bi açıklama yapmıyo.klomeni verirken sadece nasıl kullanacağımı acıkladı neden verdi ne işe yarar bu ilaç bi açıklama yapmadı. ben herşeyi burda öğrendim.kontrole gittiğimdede iğne verecek ozaman burda yazılanlara göre.:)Özele gidiyosan bence seni ne olursa olsun rahatlatması lazım.bi dünya para ödüyoruz devlete gitmeyelim ilgilenirler özelde diyoruz ordakilerde soru sormazsan cevap bile vermiyorlar.valla benimkide öyleydi ilk gittiğim de hiçbir acıklama yapmıyordu değiştim şimdiki dr çok şyi kadın yeteri kdar çıklama yapıo birde üstüne benim sorduklarımı gyet güler yüzle cevaplıyo.sende memnun değilsen değiş bence
Yumurtalatın kendiliğinden çatlıyorsa iğne vermeyedebilşr.bana vermediler mesela kendiliğinden çatladıtekrar kontrol için çağırdı bakalım ne dicek ozaman da böyle yaparsa değiştiririm.Aslında çok samimi kibar bi adam öyle tersleme falanyapmaz ama sorunumla ilgili bi açıklama yapmıyo.klomeni verirken sadece nasıl kullanacağımı acıkladı neden verdi ne işe yarar bu ilaç bi açıklama yapmadı. ben herşeyi burda öğrendim.kontrole gittiğimdede iğne verecek ozaman burda yazılanlara göre.:)
slm bende 3.günde başladımMrb arkadaslar 15 aydir korunmuyoruz ama henuz hamile kalamadim.esimdede bende de bisey cikmadi.rahim filmi de cektik onda da bisey cikmadi.filmden sonra dr 3 ay sure vermisti olmadi.adetin 2. Gunu gel dedi.bugun gittim vajinal muayene yapti.sonra klomen verdi.yarin yani 3.gunden baslayip 5 gun gunde iki kez kullan dedi.sonra 11.gununde kontrole gel dedi.herkes 5 .gun baslaniyo diye yazmis.dr dogru duzgun bi aciklamada yapmadi.bu klomen nasil bisey.