İnşallah gelir bebişin canım darısı bende dahil tüm isteyenlere inşallah:)evet öyle yapayım.sen adetinin 2. Günü mü kullanmaya basladın dr bana 5. Günü başla dedi de25nisa canım ben bu ayın 5 hastalanmıştım 7 sinde klomen kullandım ve 17 sinde de kontrole gittim 2 tane yumurta oluşmş dün sabahta çatlatma iğnesi vuruldum ve benim için bekleme başladı sende günlerini geçirme ara doktoruna danış
Benimde sağ kasığımda ağrı var bende klomen kullandım 2 tane yumurtam olusms doktor normal dedi ağrım için iyiyms yani 2 gun sonrada ignemi yaptrdm şimdi beklemedeym ins bu ay tutar...SLM KIZLAR bn yaklaşık 20 gün önce klomen kllandım ve dktorum yumurtalar oluşmuş fakat gelişme yok demişti ve şimdi sağ tarafımda bir ağrı var ve daha çok yürüdüğümde şiddetleniyor acaba yumurtalar gelişmiş olabilir mi ? bu tarz bir şey yaşayan varmı aranızda bu arada pcoluyum
Benimde sağ kasığımda ağrı var bende klomen kullandım 2 tane yumurtam olusms doktor normal dedi ağrım için iyiyms yani 2 gun sonrada ignemi yaptrdm şimdi beklemedeym ins bu ay tutar...
Peki yumurtalara vajınal ultrasanla mı baktı yoksa karından mı.ya ben cok utanıyorum nasıl birşey bu vajinal ultrason acaba?5. Günü başladım klomen kullanmaya orda yanlış yazmışım canım 8 gün sonra kontrole gitmstm
her gittiğimde alttan ultrasonla bakıyor son gittiğimde de alttan baktı ve cok ağrılı oluyor utanmakta var ama daha net görüyr bence bebeğim için herşeye katlanırımPeki yumurtalara vajınal ultrasanla mı baktı yoksa karından mı.ya ben cok utanıyorum nasıl birşey bu vajinal ultrason acaba?
Ya bende yarın gitcem nasıl olcak bilmiyorum.inşallah yumurtalarım büyümüştürher gittiğimde alttan ultrasonla bakıyor son gittiğimde de alttan baktı ve cok ağrılı oluyor utanmakta var ama daha net görüyr bence bebeğim için herşeye katlanırım
merhaba cnm çok ilaç kullanmamaya bakYa bende yarın gitcem nasıl olcak bilmiyorum.inşallah yumurtalarım büyümüştür
Yani nasıl ilaç anlamadım .klomendrn mi bahsdiyorsun?merhaba cnm çok ilaç kullanmamaya bak
inşallah büyümüştür sana çatlatma iğnesi vercek mi yada daha önce yaptırdın mıYa bende yarın gitcem nasıl olcak bilmiyorum.inşallah yumurtalarım büyümüştür
Yok ilk defa kullanıyorum catlatma iğnesinden bahsetti ben pek sıcak bakmadım kendiliğindrn çatlamazsa yaparız dedi sonra.ya benim hiç bi sorunum yok allaha şükür büyün testlerim yapıldı.klomenr de ben başlamak istedim doktor yeni evli olduğumu duyunca bit yıl bekleyelim dedi aslında ama yaş geçiypr.geç evlenince bekleme gibi bir lüksümüz olmuyo maalesefinşallah büyümüştür sana çatlatma iğnesi vercek mi yada daha önce yaptırdın mı
İnşallah canım rn kısa zamanda güzel sonuçlar alırız hepimiz.klomeni kaçıncı kullanışın.ben ilk defa kullanıyorum ama nedense hiç umudum yokbende klomen kullandım yumurta oluşmuştu iğne mi de yaptırdım inş. tutar eğer tutmazsa yine iğne verir mi yada bi sonraki aşamaya mı geçer bekleyip görcz
benimde ilk kullanışım canım inş. tutar...İnşallah canım rn kısa zamanda güzel sonuçlar alırız hepimiz.klomeni kaçıncı kullanışın.ben ilk defa kullanıyorum ama nedense hiç umudum yok
evet cnm ben 7 defa klomen kullandım hormonları bozduYani nasıl ilaç anlamadım .klomendrn mi bahsdiyorsun?
evet cnm ben 7 defa klomen kullandım hormonları bozdu
Yaaa çok üzüldüm peki şimdi ne yapcaksın.aşılama falan mı? Birde bi rahatsızlığın var mıydı 7 defa da hiç mi olumlu sonuç alamadın?evet cnm ben 7 defa klomen kullandım hormonları bozdu