- 15 Ekim 2015
- 113
- 50
Valla korkuyom sanki regl olcam bi gerginlik var karnında kasığımda belimde ağırıyosen yapcak mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla korkuyom sanki regl olcam bi gerginlik var karnında kasığımda belimde ağırıyosen yapcak mısın
Allahım inşallah değildir. rabbim güzel haberler nasip etsin..Valla korkuyom sanki regl olcam bi gerginlik var karnında kasığımda belimde ağırıyo
tatlım h,ç sesin çıkmıyor. merak ettim. iyi misin. baska yerde yazıyosun da ben mi göremiyorum.Kızlar benim de bugun 14.günüm ama regl olmadım daha .adetime daha 3 gun var .dün evde dandik bir test vardı onu yaptım aksam bişey çıkmadı .markası loiquibeck mi ne ondan yaptım . Bu arada göğüslerde yada herhangi biyerimde ağrı yok .sizde durumlar ne
inş olmazsın regl rabbim hepimize evlat nasip etsinAllahım inşallah değildir. rabbim güzel haberler nasip etsin..
ben de yine gördüm pembeliği canım sıkıldı anlamıyorum noluyo... ağrım sızım da yok..
amin canımm:)inş olmazsın regl rabbim hepimize evlat nasip etsin
Canım soğuk algınlığı nedeniyle pertim yatiyorum işe de gidemedim evde tek başına yatıyorum hasta hasta , bugün sabah kasiklarım ve gogus uçlarımin ağrıdigini hissettim , yarın Bat im bakalımtatlım h,ç sesin çıkmıyor. merak ettim. iyi misin. baska yerde yazıyosun da ben mi göremiyorum.
ne durumdasın..
Cok geçmiş olsun canım. Ilac alma tabiki her ihtimale karşı. Bende bgn oldum olcam la akşam ettim.Canım soğuk algınlığı nedeniyle pertim yatiyorum işe de gidemedim evde tek başına yatıyorum hasta hasta , bugün sabah kasiklarım ve gogus uçlarımin ağrıdigini hissettim , yarın Bat im bakalım
Ilık suya 1 limon sık iç. O diriltir seniDoktora da gitmedim vitamin alıyorum yatıyorum ilac da kullanamıyorum
Senin de yarındı demi bat in , sende değişik bir durum var mı peki teşekkür ederim canım bu arada limonlu ılık suyu deniycemCok geçmiş olsun canım. Ilac alma tabiki her ihtimale karşı. Bende bgn oldum olcam la akşam ettim.
geçmiş olsunCanım soğuk algınlığı nedeniyle pertim yatiyorum işe de gidemedim evde tek başına yatıyorum hasta hasta , bugün sabah kasiklarım ve gogus uçlarımin ağrıdigini hissettim , yarın Bat im bakalım
geçen ay kaçında regl oldun sen cnm bugün pembelik geldi diyosun hiç biryerinde ağrın yokmu belinde,göğsünde,kasığında sadece öyle birden bire pembelikmi geldi gününe varmı dahaCok geçmiş olsun canım. Ilac alma tabiki her ihtimale karşı. Bende bgn oldum olcam la akşam ettim.
Csnim 29 uydu gecen ay. 2 gun one alsa bugun olmasi gerekirdi. Ama ben 29 una kadat heveslenmiycemSenin de yarındı demi bat in , sende değişik bir durum var mı peki teşekkür ederim canım bu arada limonlu ılık suyu deniycem
Tatlim 29 uydu gecen ay. Dogru duzgun agrim yok. Bi sabah bi de aksamustu ama belli belirsiz pembe bsy gordumgeçen ay kaçında regl oldun sen cnm bugün pembelik geldi diyosun hiç biryerinde ağrın yokmu belinde,göğsünde,kasığında sadece öyle birden bire pembelikmi geldi gününe varmı daha
Amin inş hayırlısı olur hepimiz içinmerhaba.. benimde klomende 2.ayım aynı zaamanda ovitrelle kullandım. pazartesi bat günüm. bu ay klomen ve iğneye ait hiç bir ağrı kramp hissetmedim hayırlısı olur hepimiz için inşallah