- 9 Şubat 2016
- 348
- 328
- 32
Canim ben iğneden sonra ki gün sabah başlamıştı ağrı sanki adet sancısı gibiydi ondan sonra ki günlerde hafif hafif kasiklarimda batma ağrı devam etti hala da ağrı varBenimki öyle bi batıyoki adeta kasıklarım taş gibi olmuş.sanki adet olucakmışum gibi her tarafım ağrıyo.iğneden belli 3 gün yapışkan akıntım çok oldu bugün akıntı yok
Olur tatlim normal diyor lar bu ağrılara biraz rahatsız ediyor ama iyi yönden düşünBenimde bugun 4.gun asilamada igneden sonrasi ama hala agrim var
Canim ama hesapladim iğneyi saat 11 gibi vurduk cuma günü saat 11 de 24 saat oldu cumartesi saat 11 de 48 saat oldu biz cumrtesi akşam yapabildik keşke doktoru di lemeseydim ya iğne günü yada bir gün sonra yapsaydim o kadar pişmanım ki bütün umudum bitti bu ay geçti içimden öyle geliyorBende ilskiye vuruldugu gun girmedim ama oyle susunme igneden 24 saat hatta 36 saat sonra iliski oneriyorlar
Ben umutsuz olunca hiç test yapasim gelmiyor benim 9. Gün bugun canimNe zaman gebelik testi yapcaniz arkadaslar kacinci gun etkisi gider
ben 9 ya da 10. gün yaparım duramam:) sen ne zaman yapcan canım?Ne zaman gebelik testi yapcaniz arkadaslar kacinci gun etkisi gider
canım elinde sonunda yapıp görcen sonucu..belki de şuan boşa stres yapıyorsundur ben olsam şimdiye 10 kere yapmıştım:) inşallah güzel bi sonuç alırsın..Ben umutsuz olunca hiç test yapasim gelmiyor benim 9. Gün bugun canim
hakkımızda hayırlısı kızlar ben tutmamışsa da kist olmamıştır inşallah diyorum..yani tutmasa bile kist yoksa da sevinirim..Oyle dusunme umit Rabbimdenmis lutfen bende korkuyom ya tutmamissa diye
Bu kadar fazla düşünme. Rabbim sana bu ay bebek nasip edecekse hicbisey engel olamaz. Etmeyecekse istersen dakikası dakikasına uy bebis in olmaz.Ya ben bu ay ümitsizliğe kapıldım kizlar neden derseniz doktor iğneyi vurduğu günden bir gün sonra ilişki dedi yani 21 nisan perşembe vuruldum cumartesi ilişki dedi bizde cumartesi aksama yapabildik ama o kadar pişmanım ki iğne günü ilişki yasamadigima çünkü iğneden sonra ki gün ben hissettim yumurtanın catladigini akıntı fazlalasti ve ağrı vardı keşke o gün yapsaydim cumartesi aksama kadar yumurtanın etkisi geçmiştir eğer çatladiysa ama büyük ihtimal benim düşündüğüm gibi çünkü yumurtalar büyüktü 26 ve 21 di ve iğneden sonda çatladı artık hayırlısı diyorum ama çok Üzgünüm
Bize iğneden 12 saat önce ve iğneden 36 saat sonra ilişki önerdiYa ben bu ay ümitsizliğe kapıldım kizlar neden derseniz doktor iğneyi vurduğu günden bir gün sonra ilişki dedi yani 21 nisan perşembe vuruldum cumartesi ilişki dedi bizde cumartesi aksama yapabildik ama o kadar pişmanım ki iğne günü ilişki yasamadigima çünkü iğneden sonra ki gün ben hissettim yumurtanın catladigini akıntı fazlalasti ve ağrı vardı keşke o gün yapsaydim cumartesi aksama kadar yumurtanın etkisi geçmiştir eğer çatladiysa ama büyük ihtimal benim düşündüğüm gibi çünkü yumurtalar büyüktü 26 ve 21 di ve iğneden sonda çatladı artık hayırlısı diyorum ama çok Üzgünüm
Benim 2.5 yil oldu canim 2014 eylulde bos gebelikten kurtaj 2015 ocakta kimyasal gebelikten dusuk 2016 ocakta bos gebelikten kurtaj oldum.. oyle bi hasretki tekrar aynisini yasarsam desende hergecen gun daha buyuk hevesle istiyosun..bir yıl olcak canım..sen?