Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Benimki öyle bi batıyoki adeta kasıklarım taş gibi olmuş.sanki adet olucakmışum gibi her tarafım ağrıyo.iğneden belli 3 gün yapışkan akıntım çok oldu bugün akıntı yok
Canim ben iğneden sonra ki gün sabah başlamıştı ağrı sanki adet sancısı gibiydi ondan sonra ki günlerde hafif hafif kasiklarimda batma ağrı devam etti hala da ağrı var

Ya ben bu ay ümitsizliğe kapıldım kizlar neden derseniz doktor iğneyi vurduğu günden bir gün sonra ilişki dedi yani 21 nisan perşembe vuruldum cumartesi ilişki dedi bizde cumartesi aksama yapabildik ama o kadar pişmanım ki iğne günü ilişki yasamadigima çünkü iğneden sonra ki gün ben hissettim yumurtanın catladigini akıntı fazlalasti ve ağrı vardı keşke o gün yapsaydim cumartesi aksama kadar yumurtanın etkisi geçmiştir eğer çatladiysa ama büyük ihtimal benim düşündüğüm gibi çünkü yumurtalar büyüktü 26 ve 21 di ve iğneden sonda çatladı artık hayırlısı diyorum ama çok Üzgünüm

Bende ilskiye vuruldugu gun girmedim ama oyle susunme igneden 24 saat hatta 36 saat sonra iliski oneriyorlar
Canim ama hesapladim iğneyi saat 11 gibi vurduk cuma günü saat 11 de 24 saat oldu cumartesi saat 11 de 48 saat oldu biz cumrtesi akşam yapabildik keşke doktoru di lemeseydim ya iğne günü yada bir gün sonra yapsaydim o kadar pişmanım ki bütün umudum bitti bu ay geçti içimden öyle geliyor

Bu kadar fazla düşünme. Rabbim sana bu ay bebek nasip edecekse hicbisey engel olamaz. Etmeyecekse istersen dakikası dakikasına uy bebis in olmaz.

Bize iğneden 12 saat önce ve iğneden 36 saat sonra ilişki önerdi

Kızlar dün akşam ilk ilişki oldu. Sabah sanciyla uyandım. Kasiklarim çok agriyo. Oturunca kasiklarim patlicak gibi oluyo. Nedir bu?

E ecrinny canim ben yarin 14.00de dr a gidicem. Insallah kist felan yokturda klomene baslayabilirim. Yarin adetimin 4.gunu hormon ve vitamin testlerimide yaptiricam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…