Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Evet agri oluyor hangi taraftaysa. Daha da buyudukce sanki baski yaparmis gibi oluyor
neyse kötü düşünmeyelim canım..iyi düşünelim iyi olsun..çok yoruldum her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmekten..ben düşündükçe de daha kötü oldu hep..ama 2 aydır pek kafaya takmıyorum bişeyii..öyle davam etmek istiyorum..Rabbim ne yazdıysa o olur..sen de düşünme canım..

Bise dicem sogan kuru doktor yasakladi o kist icin dedi ben igne vuruldum doktor yasakladi

Merhaba arkadasim.. ben kasim ayinda klomen kullandim o ay catlatma ignesi vurunmama ragmen kist oldu. Aralik ayinda kist oldugu icin dr klomen kullandirmadi ve o ay hamile kaldim. Dr a sordugumda klomen etkisi 2 3 ay surer dedi.. maalesef ocakta kurtaj oldum. Su an adetimin 2.gunu bu ay tekrar klomen kullanmak istedigim icin pzts dr a gidicem.

Bise dicem sogan kuru doktor yasakladi o kist icin dedi ben igne vuruldum doktor yasakladi
evet canım kisti olanlarda kisti yok ediyormuş..ama benim kistim yoktu idrar yolu enfeksiyonu için yaptım bende kist oldu..nadir de olsa böyle yan etkisi olanlar varmış..doktor soğan kürü yapıp kist oluşan hastalrım var demişti bana. bende anladım ondan olduğunu. zaten başka bişi yapmamıştım o ay.

hayırlısı olur hakkında inşallah canım..iğne vurunduğu halde kist olan bende çok okudum..hakkımızda hayırlısı soğandan olan kistten yeni kurtuldum bir daha olursa gerçekten çok üzülürüm..ama nasip..

canım peki yumurtaların kaç mm iken iğne vurulmuştun?

Ben de takmamaya çalışıyorum nasipte ne zaman varsa artik. Sen ne zamandir deniyorsun ilk hamilelik mi olacak ?

Ben de takmamaya çalışıyorum nasipte ne zaman varsa artik. Sen ne zamandir deniyorsun ilk hamilelik mi olacak ?
evet canım ilk hamilelik olcak bir yıldır deniyoruz neredeyse..sen ne zamandır istiyosun? bişey daha sorcam kist olduğu ay fazlaca şeffaf akıntın ve göğüslerinde ağrı olmuş muydu..benim öyle olmuştu..

Benimki biraz karisik. Ben ilk korunmayi biraktigimda 3.denemede hamile kalmistim fakat sagliksiz dendi kurtaj oldum. Kurtajdan sonra bikac ay korundum korunmayi biraktim doğal yolla 2 denemede olmadi dr.a gittim 3. Deneme klomene basladim o da kist yapti sonraki ay dogum kontrol kullandim adetle kisti attim bu ay tekrar klomen kullandim yani 3. Kez korunmayi birakmis oluyorum. Karmakarisik bi ileri 2 geri.
Kist oldugu ay ben de gogus ağrısı oldu onun haricinde rahime cok baski yapti

şuan hafif ğöğüs ağrım var ama akıntı yok inşallah kist olmamıştır..düşün düşün daraldım yaa..eşimde beni bıraktı arkadaşlarıyla gezmeye çıktı..tüm dertleri kadınlar çekiyor yaa..arayıp sinirimi ondan çıkarasım var..

Olumsuz düşünme hemen göğüs agrisini klomen ve ovitrelle de yapabiliyor. Şu an belki de dollenmeye calisiyodur yumurtan bilemezsin stres yapip üzme yumurtani. Elbet bi gün olucak
Artik bi kerede hamile kalan insan sayisi bi elin parmaklarini gecmez sabredicez beklicez. Güzel seyler geç gelir

sağolasın canım moral olduğun için..Rabbimin nasip etmesini beklicez yapcak başka bişi yok..

Olmaz mı tatlim hala oluyor ani batmalar her iki tarafta da valla ne biliyim umarım hayırlı biseydir
Benimki öyle bi batıyoki adeta kasıklarım taş gibi olmuş.sanki adet olucakmışum gibi her tarafım ağrıyo.iğneden belli 3 gün yapışkan akıntım çok oldu bugün akıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…